Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

rica ederim canım ,ne demek :)
böyle güzel haberler alınca yorgunluğumu unutuyorum :)
kesinlikle kalın tüyler alınırken ciltte tahrişe sebeb oluyor.. bu da özellikle görünen bölgelerde ayrı bir soruna yol açıyor.kötü olan bir görüntüden kurtulayım derken bu kez de tahrişten dolayı görüntü bozuluyor.bu da ayrı bir stres nedeni..
bunu atlatabilmene çok sevindim.bir taşla iki kuş

aycangüll rüyamda seni gördüm konuya verdiğin cevapların birinde hamile olduğundan bahsediyordun hem de sekiz aylık Çok sabırlısın herkesin sorusuna tek tek cevap veriyorsun hem de defalarca sorulan sorulara bıkmadan usanmadan cevap yazıyosun bu işten bir çıkarın olmadığı halde. Seni tebrik ediyorum..

konu çok ilginç yanlız çok kafam karıştı ilk sayfalardan eger sakıncası yoksa bu önümzdeki günlerde hangi tarihler bizim için etkili olcak cevaplarsanız çok sevinirim..
birde dolunayın sadece tüylere mi etkisi olyr yoksa başka şeylerde de etkisi var mı?
kk daki en bilimsel konulardan biri gördüğüm kadaryla paylaştığınız için teşekkrler

hayır olsun canım :))
elimden geldiğince faydalı olmaya çalışıyorum,olabiliyorsam ne mutlu :)
çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için tatlım

rica ederim :)
ilgili tarihleri ilk mesajda veriyorum ve zamanı geldikçe de güncelliyorum..
dolunayın hemen her konuya etkisi var evet..diğer topiğimin linkini veriyorum..ordan da diğer bazı konuları takip edebilirsin :9
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html

tekrardan çok teşkkür ederim
evet ilk sayfayı okudum tarihler vardı ama kafam karışınca unttm kusura bakmayın topiklerinizi ilgiyle takip edicem

Merhaba arkadaşlar,yeni üye oldum konulara bakarken dikkatimi çekti.Bi kaç gün önce ağda yapmam gerekiyordu ama ertelemek durumunda kaldım.Her işte bi hayır var derler ya,öyle oldu.Çok sevindim ben bu zaman dilimlerine Yaklaşık bir aydır kremde kullanıyorum,umarım bununla çok daha etkili olur.Aycangül sabrından dolayı ben de tebriklerimi sunuyorum sana:)Artık bende takipçilerindenim

gelecek günlerde denicem epilasyon da adet etkilimidir yoksa fark etmezmi ? peki zayiflama da yada kilo almada etkilimi ben bu aralar cok istahliyim ya :18:

hoşgeldin o zaman aramıza

gelecek günlerde denicem epilasyon da adet etkilimidir yoksa fark etmezmi ? peki zayiflama da yada kilo almada etkilimi ben bu aralar cok istahliyim ya :18:

sende hoşgeldin canım
sorunu tam anlayamadım ama epilasyondan hemen sonra regl olduğumuzda etkisini tam anlamıyla yaşayamıyoruz..umarım sormak istediğin budur..
evet kilo konusundada etkili..önceki sayfada aynı soruyu cevaplamıştım..diğer topiğimin linkini de vermiştim..
orada beslenmeyle ilgili ipuçlarıda bulacaksın..yine ilk sayfada.ve birkaç sayfayı da bilgi edinmek için okuyabilirsen çok mutlu olurum :)

evet istedigim cevabi aldim canim tsk ed bakicam mutlaka

aycangül bazı aylarda iki defa ara tarih olduğunu söylemişsin ne zaman olcak o aylar off benim bıyık bölgem başlı başına bi problem öyle hızlı çıkıyorlar ki inanamıyorum yani çok sinir bozucu bi durum öle kalın ya da köklü diiller minik minikler ama nasıl canımı sıkıyorlar anlatamam:S o yüzden yüz için bana takviye tarih lazım sen o aylarda önceden söylüyo musun bu ay iki ara tarih var diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…