Aycangül,
Ben de Ekim ayından beri tarihlere uyuyorum diyebilirim, yüz bölgemin tamamını alıyorum ve ilk defa bir değişiklik oldu, cildim tahriş olmadı, benim cildim çok hassas ve yaklaşık 10 yıldır yüzümü kendim alıyorum ve aldıktan 1 hafta sonra tüyler hep çıkardı ama artık hem 2 haftadan önce çıkmıyor hemde çıkan tüyler çok zayıf, ve bende yüzümün tahriş olmamasının sebebi zayıf tüylere bağlıyorum. Çene bölgemde de tüyler var ve her hafta alıyorum, tabiki dolunay varsa o hafta o güne denk getirmeye çalışıyorum, bu tüylerim sert olmasına ragmen hem daha geç çıkıyor hemde zayıfladırlar biraz diyebilirim. Umarım en kısa sürede hepimiz kurtuluruz bu dertten
Emeğine sağlık canım çok teşekkürler
evet canım:)
alternatif tarihler dediğin gibi asıl tarihlerden bir tık daha az etkili..ancak bunların dışındaki tarihlerin hiç bir faydası yok..
zayıflama ile ilgili topik hangisi
aycangüll rüyamda seni gördümkonuya verdiğin cevapların birinde hamile olduğundan bahsediyordun hem de sekiz aylık Çok sabırlısın herkesin sorusuna tek tek cevap veriyorsun hem de defalarca sorulan sorulara bıkmadan usanmadan cevap yazıyosun bu işten bir çıkarın olmadığı halde. Seni tebrik ediyorum..
konu çok ilginç yanlız çok kafam karıştı ilk sayfalardan eger sakıncası yoksa bu önümzdeki günlerde hangi tarihler bizim için etkili olcak cevaplarsanız çok sevinirim..
birde dolunayın sadece tüylere mi etkisi olyr yoksa başka şeylerde de etkisi var mı?
kk daki en bilimsel konulardan biri gördüğüm kadaryla paylaştığınız için teşekkrler
bende seni seviyorum canım benimcanım seviyorum seni,aynen devam bilgiyi yaymaya
rica ederim :)
ilgili tarihleri ilk mesajda veriyorum ve zamanı geldikçe de güncelliyorum..
dolunayın hemen her konuya etkisi var evet..diğer topiğimin linkini veriyorum..ordan da diğer bazı konuları takip edebilirsin :9
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html
Merhaba arkadaşlar,yeni üye oldum konulara bakarken dikkatimi çekti.Bi kaç gün önce ağda yapmam gerekiyordu ama ertelemek durumunda kaldım.Her işte bi hayır var derler ya,öyle oldu.Çok sevindim ben bu zaman dilimlerineYaklaşık bir aydır kremde kullanıyorum,umarım bununla çok daha etkili olur.Aycangül sabrından dolayı ben de tebriklerimi sunuyorum sana:)Artık bende takipçilerindenim
gelecek günlerde denicemepilasyon da adet etkilimidir yoksa fark etmezmi ? peki zayiflama da yada kilo almada etkilimi ben bu aralar cok istahliyim ya :18:
sende hoşgeldin canım
sorunu tam anlayamadım ama epilasyondan hemen sonra regl olduğumuzda etkisini tam anlamıyla yaşayamıyoruz..umarım sormak istediğin budur..
evet kilo konusundada etkili..önceki sayfada aynı soruyu cevaplamıştım..diğer topiğimin linkini de vermiştim..
orada beslenmeyle ilgili ipuçlarıda bulacaksın..yine ilk sayfada.ve birkaç sayfayı da bilgi edinmek için okuyabilirsen çok mutlu olurum :)
ah şu mart bi gelse sabırsızlıkla bekliyorum
ah şu mart bi gelse sabırsızlıkla bekliyorum
aynen aynen
Yarın da gelsin artık kaş bıyık bekliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?