• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

kızlar geçen ay 23 ünde kollarımdaki tüyleri aldım aradan 27 gün geçmesine rağmen iki kolumda tüy çıkmadı desem yalan olmaz neredeyse şaştım kaldım
bacaklarımda da çok seyrektiler almasam da olurdu ama canım istedi aldım.
kaşlarımda da bugün sadece 5- 6 tüy aldım desem kesinlikle yalan olmaz dikkat edin kaş bölgenize şekil verirken çıkmayabilir de ona göre arkadaşlar. genital bölge eskisi gibi vahim gözükmüyor.
2 aydır da elhamdülillah şükürler olsun Rabbime adetim bitiyor gusül abdestimi alıyorum tüylerimi de alıyorum.Rabbim hepimize şifalar versin AMİN .aycangül hanımdan da Allah razı olsun .
herkese tüylerinden sağlıklı bir şekilde kurtulduğu güzel huzurlu günler dilerim.:16:

işte çok güzel bir haber daha :)
allah senden de razı olsun canım,sonuçları paylaştığın ve böylece diğer arkadaşları teşvik ettiğin için :)

mrblar.bütün yazıları okumak mümkün değil..acaba nasıl bir yöntem uyguluyorsunuz bir açıklama getirebilirmisiniz,merak ettim doğrusu.şimdiden tşkler...:80:

bu kadar etkiliyse süper bi şey bence :D
peki aycangül bir şey sormak istiyorum yazın nasıl alıcaz tüylerimizi biz?ben 3 ay boyunca tatildeyim.her çıktıkça tüyler almam gerekiyor denize giriyorum sonuçta her zaman alsak yazın birde dediğin tarihlerde alsak tüylerimizi etki edermiki. :S

şimdiden strese girme..önce bir dene .tüylerin o zamanki durumuna göre bir çözüm üretiriz:)

mrblar.bütün yazıları okumak mümkün değil..acaba nasıl bir yöntem uyguluyorsunuz bir açıklama getirebilirmisiniz,merak ettim doğrusu.şimdiden tşkler...:80:

canım uzun uzun açıklamak da pek mümkün değil ama kısaca şunu söyleyebilirim.
ben ay takvimi ve ayın durumuna göre tüyleri olumsuz etkileyen tarihleri veriyorum.(konunun ilk mesajında bulabilirsin,sürekli güncelliyorum)
ve epilasyonumuzu o günlerde yapıyoruz..
şu ana kadar olumsuz sonuç bildiren yada bende işe yaramadı diyen olmadı.
(yanlış hatırlıyorsam arkadaşlar uyarsın lütfen)

istersen sende deneyebilirsin.ekstra birşey yapmana veya sürmene gerek yok.sadece tarihlere uyman yeterli :)

Son düzenleme:
canım uzun uzun açıklamak da pek mümkün değil ama kısaca şunu söyleyebilirim.
ben ay takvimi ve ayın durumuna göre tüyleri olumsuz etkileyen tarihleri veriyorum.(konunun ilk mesajında bulabilirsin,sürekli güncelliyorum)
ve epilasyonumuzu o günlerde yapıyoruz..
şu ana kadar olumsuz sonuç bildiren yada bende işe yaramadı diyen olmadı.
(yanlış hatırlıyorsam arkadaşlar uyarsın lütfen)

istersen sende deneyebilirsin.ekstra birşey yapmana veya sürmene gerek yok.sadece tarihlere uyman yeterli :)

ben tüylerimi alalı 2 gün oldu cnm doğru bir zamandamı aldım acaba?dolunay mı olması gerekiyor?bundan sonra hangi tarihte alınıcak bellimi?çok soru sordum galiba ama öğrenmek istedim:48:

valla benimde denemediğim tek bu kaldı çünkü küçük bir yerde yaşıyorum ve bulma ihtimalim yok sen nerden aldın canım aktardan değilmi bende deniyecem bulur bulmaz koksun tüyler çıkmasında koku geçer tüyleri ilk önce agdayla aldın üzerine zırnığı sürdün değilmi benim cildimde hasastır ençok kollarım rahatsız ediyorya bacaklarımda çok kollarımda tüy var :(

canim eczaneden aldim 2tl. 3yemwk kasigin yaklasik 4 yemek kasigi kivami ne sulu ne boza gibi olmasin kivamini bir iki yap elin alisir canim. Kokusu tabi geciyo bacaklarin yumusacik ve puruzsuz oluyo. Gercekten cok iyi. Ama hassas cildim var diyosun once kucuk bi yere sur dene cunku yakici bir etkisi var. Ben once 3 sonralarda kuruyana beklettim yaklasik 7 dakika ama diyorum cildim alerjik reaksiyon vermedi. Kolay gelsin canim

kızlar nihayet bu ay da geçti Rabbim hepimize şifalar versin.
bir daha ki aya alacak tüyümüzün olmaması dileğimle Allah'a emanet olun.
aycangül emeklerine sağlık Allah razı olsun senden .:38::16:

ben tüylerimi alalı 2 gün oldu cnm doğru bir zamandamı aldım acaba?dolunay mı olması gerekiyor?bundan sonra hangi tarihte alınıcak bellimi?çok soru sordum galiba ama öğrenmek istedim:48:

caım ilk mesajtaki tarihe bak..eğer o zaman dilimi içinde aldıysan problem yok..
dolunay olması gerekmiyor.verdiğim tarihleri dikkate almalısın..
martın 19 u olacak canım bir sonraki..tam saatini birkaç gün kala verebilirim ancak.kontrol etmeyi unutma..

bende rapor vereyim :) 2. ay seansım dün başarıyla tamamlandı :) geçen ay limon tuz sürmem nedeniyle pek işe yaramamıştı ama bu ay ümitliyim :) bacak, k.altı ,kaş bıyık tamam. regl olduğum için genital gene kaldı hayırlısı :) aycangüle tekrar tşkkrler :71:

bende rapor vereyim :) 2. ay seansım dün başarıyla tamamlandı :) geçen ay limon tuz sürmem nedeniyle pek işe yaramamıştı ama bu ay ümitliyim :) bacak, k.altı ,kaş bıyık tamam. regl olduğum için genital gene kaldı hayırlısı :) aycangüle tekrar tşkkrler :71:

raporu aldık :)
sonucunu ise sabırsızlıkla bekliyoruz canım :54:

anlat tabi ya..ne şanslılar o öğrenciler değil mi:)
keşke birlerde o dönemlerde bilseydik bunu :)
inşallah bana da hayranlık duyarlar,kıskandım mı ne ? :P

anlatana,anlatan saygı duyuyo tatlım emin ol!!!biz yeni bilgilerle donandık senn sayende daha ne olsun ama bundan sonra memnun kalana direk senin adınıda vereym ki duacı olsunlar:69::66::54:

aklıma bişey takıldı,yaz geliyo ve malum sürekli epilasyon yapmak gerekiyo,tarihlere de uymak zor tabi o zaman nasıl olacak peki,onca emek boşa gitmesin:53:

aklıma bişey takıldı,yaz geliyo ve malum sürekli epilasyon yapmak gerekiyo,tarihlere de uymak zor tabi o zaman nasıl olacak peki,onca emek boşa gitmesin:53:

onu da yazın düşünürüz tatlım..
o zamana kadar ne kadar ilerlediğimizi bir görelim.vazgeçebilecek olanlarımız vazgeçecektir zaten.vazgeçemeyenlerimizle hep birlikte bir çözüm buluruz elbet :)

aycangül güzel ve faydalı bir bilgi teşekkürler... açıkçası bnm tüylerimin arasıra neden geç çıktıgını öğrenmiş oldum...:)

Back