Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

mrb kızlar bu tüylerde benim en büyük ikinci derdim(birincisi kilo )
banada bilgi veririmisiniz
öyleki bu dertlerden dolayı kendime olan güvenimi yitirdim evlenmekten korkuyorum:14::14::14:
şimdiden teşekkür ederim....
birde içimde kalmasın sizinle paylaşmak istiyorum ben de gelinliğin içinde kuğu gibi olmak istiyorum tombul tüylü piliç diğl:14::31:

aycangülcüm canim bu ayin tarihleri 21-24 arasi olur diye belirtmissin ilk sayfada. ben birde bu ayin ara tarihlerini merak ediyorum acaba 5 subattan önce ara tarih varmi.. 24 ocakla 5 subat arasindaki en uygun tarihi bilmek istiyorum..

tesekkür ederim tatlim

aycangülcüm canim bu ayin tarihleri 21-24 arasi olur diye belirtmissin ilk sayfada. ben birde bu ayin ara tarihlerini merak ediyorum acaba 5 subattan önce ara tarih varmi.. 24 ocakla 5 subat arasindaki en uygun tarihi bilmek istiyorum..

tesekkür ederim tatlim

canım 5 şubattan önce var,evet..
ancak şimdiden veremiyorum..23 yada 30 ocakta verebilirim ancak..muhtemelen 30unu bulur ama..

öyleki bu dertlerden dolayı kendime olan güvenimi yitirdim evlenmekten korkuyorum:14::14::14:
birde içimde kalmasın sizinle paylaşmak istiyorum ben de gelinliğin içinde kuğu gibi olmak istiyorum tombul tüylü piliç diğl:14::31:

tüy konusunu hallettin say canım :)

canım 5 şubattan önce var,evet..
ancak şimdiden veremiyorum..23 yada 30 ocakta verebilirim ancak..muhtemelen 30unu bulur ama..

tamam canim varsa eger beklerim...
o zaman ben en iyisi dolunay tarihinde almiyim yoksa cikmaz o zamana kadar tekrar. 5 subata en yakin tarihte alayim...
öpüyorum seni

Son düzenleme:
kızlar!!! yazın düğünü olacak arkadaşınız için son aylar o yüsden kıl tüy meseleleri çk önemli dua edin bu 3 ay müsait olayım ve etkisinide göreyimmmm:43::58::84:
inşallh hepimiz kurtuluruz canım :))))))))

heheh çok güldüm yaaa tüylü piliç :)))
hayatbenim aynı dertlerden muzdaribiz canım özel mesajlardan görüşelim tüyü burdan kiloyu ordan halledelim canım hehehehe :))))

bende yeni başlıcam ama ay sonuna kadar nasıl beklicem yaa pofff :(:52:

ben hiç denemedim..ama şunu kesin olarak söyleyebiirim ki verdiğim tarihlerin özel besini tuz.yani bu tarihlerde tuz normalden iki kat etkili.. (diğer topiğimdeki beslenme takviminde de bulabilirsiniz bu konuyu..)
bu nedenle tuzlu su sürmeniz gerçekten anlamlı olabilir bu günlerde..başka şeylerle vakit kaybetmeyin derim..

Ay kafam karıştı tuzlu su mu tuzlu limon mu ben limon diye duymuştum :17:

inşallh hepimiz kurtuluruz canım :))))))))

heheh çok güldüm yaaa tüylü piliç :)))
hayatbenim aynı dertlerden muzdaribiz canım özel mesajlardan görüşelim tüyü burdan kiloyu ordan halledelim canım hehehehe :))))

bende yeni başlıcam ama ay sonuna kadar nasıl beklicem yaa pofff :(:52:

10 gün kaldı sadece :)

merhaba iyi akşamlar sayfalarda gezinirken rastladım ve konu ilgimi çekti tam olarak okuduklarımdan anladığım dolunay vakti tüylerimizi aldığımız . yanlış anlamışsam lütfen uyarınız arkadaşlar eğer öyle ise peki bu ay dolunay ne zaman ya da tüylerimizi ne zaman almamız daha uygun olur konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar kısaca anlatırlarsa çok memnun olurum . şimdiden çok teşekkürler

merhaba iyi akşamlar sayfalarda gezinirken rastladım ve konu ilgimi çekti tam olarak okuduklarımdan anladığım dolunay vakti tüylerimizi aldığımız . yanlış anlamışsam lütfen uyarınız arkadaşlar eğer öyle ise peki bu ay dolunay ne zaman ya da tüylerimizi ne zaman almamız daha uygun olur konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar kısaca anlatırlarsa çok memnun olurum . şimdiden çok teşekkürler

canım 122. ve 123. sayfadaki mesajlarımı okumanı rica ediyorum :)

hoşgeldin elmi :)
canım fırsatın olduğunda okumaya çalış biraz..sadece kasım ayından itibaren okusan bile olur..neredeyse 2 sayfada bir açıklamışımdır zaten..
kısaca konunun ilk mesajını takip et sürekli..yeri geldikçe güncelliyorum ve ayrıntılı olarak yazıyorum.hatta güncelleyeceğim tarihi bile önceden yazıyorum size kolaylık olsun diye..
orada vereceğim zaman aralığında tüyerini alıyorsun..başka hiçbirşey yapmıyoruz..
vaktim var dersen aldıktan sonra çok tuzlu bir su hazırlayıp süresin aldığın yerlere..çok daha iyi olur..

saol hayatimda ben yine ne zaman alinacak yani tarihleri bulamadim galiba biraz kalin kafaliyi bebekle okuyunca bu kadar oluyo.mesela önümüzdeki alinacak tarih ne zaman yeni dgm yaptim .pek zamanim olmuyo girmeye belki kacirrim .yazarsan sevinirim.

saol hayatimda ben yine ne zaman alinacak yani tarihleri bulamadim galiba biraz kalin kafaliyi bebekle okuyunca bu kadar oluyo.mesela önümüzdeki alinacak tarih ne zaman yeni dgm yaptim .pek zamanim olmuyo girmeye belki kacirrim .yazarsan sevinirim.

ay sonu gibi tarih belli olucak canım ilk mesajı kontrol etmen yeterli :)oraya yazıyor hangi tarih aralığında olması gerektiğini :)

aycangul yazını baştan sona okudum benim sorum şu ben bıyıklarımı her hafta almak zorundayım.çünkü çok çabuk uzuyolar.sen ise ayda bir iki gün tarih veriyosun..peki ben ve benim durumudakiler ne yapacağız.bacak ve kollar için verdiğin tarihi uygulayacağım ama bıyık için ayda bir almak yetmiyor

aycangul yazını baştan sona okudum benim sorum şu ben bıyıklarımı her hafta almak zorundayım.çünkü çok çabuk uzuyolar.sen ise ayda bir iki gün tarih veriyosun..peki ben ve benim durumudakiler ne yapacağız.bacak ve kollar için verdiğin tarihi uygulayacağım ama bıyık için ayda bir almak yetmiyor

canım verdiğim tarihte alırsan bıyıklarını daha iyi olur..
ama çok uzuyorsa şöyle yapmanı tavsiye ederim..
pazar günü vereceğim tarihte mutlaka al..haftada bir alıyorsan bu kesinlikle 10-15 güne çıkacaktır.çıkınca yine alırsın..bi 10-15 günde böyle geçer..sonra yine vereceğim tarihe denkgelir..
yani verdiğim tarihlere uyarsın.birde arada almış olursun..hatta vereceğim yedek tarihlerde de mutlaka alırsın.
yani arada alsan bile vereceğim tarihlerde uzamış olacak şekilde ayarla..
zaten 2-3 ay sonra seni şimdiki kadar rahatsız etmeyeceklerdir..hem geç çıkacak hem renkleri açılacak hemde incelecektir..
ben bu tarihlerde aldığımda 4-5 hafta kullandığım oluyor çünkü..çıkıyorlar ama çok zayıf çıktığından almadan bekleyebiliyorum..
denedikten sonra ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın zaten :)

Son düzenleme:
Back