Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

ayyy çok heycan yaptım şimdi kesin yapıcam ay burçlarından bahsetmişin benim burcum akrepyinede etkisi olur mu?

ya mantrıklı gibi ama burda anlamadığım bişi var toprak burçlarından bahsetmişsiniz burçlara göre değişiyomu ben koç burcumuyum mesela onun ayrı bi zamanımı var.yeterli açıklamayı yapmışsınız ama tam anlamayadım açıklamanız mümkünkü daha net bi şekilde bana denemk istiyorum

ya mantrıklı gibi ama burda anlamadığım bişi var toprak burçlarından bahsetmişsiniz burçlara göre değişiyomu ben koç burcumuyum mesela onun ayrı bi zamanımı var.yeterli açıklamayı yapmışsınız ama tam anlamayadım açıklamanız mümkünkü daha net bi şekilde bana denemk istiyorum

aycangul ozellikle vurguluyor kizlar ''burcunuzun ne oldugu onemli degil''...
yani hangi burctan olursak olalim bu tarihlere riayet edersek olumlu sonuclar aliyoruz
gecen dolunayda ben de faydalandim bu tarihlerden killarim tek tuk cikti hayretler icindeyim...

aycangul ozellikle vurguluyor kizlar ''burcunuzun ne oldugu onemli degil''...
yani hangi burctan olursak olalim bu tarihlere riayet edersek olumlu sonuclar aliyoruz
gecen dolunayda ben de faydalandim bu tarihlerden killarim tek tuk cikti hayretler icindeyim...

aynen öyle..bizim burcumuzun hiç önemi yok..sadece yazdığım tarihlere uyun..
aldığın sonuca çok memnun oldum canım.bugün bi arkadaşımda aynı şeyi söyledi.hala çıkmamışlar..üç haftayı geçti,az değil..tabi kasım ayı çok özeldi,ısrarla söylemiştim burdan..şimdi marta kadar devam yine..ve mart dolunayını asla kaçırmıyoruz.çünkü o da çok özel bir tarih..

valla alışverişe çıkcam dolunayı bekliorum tuylerden temizlenmek için umarım emeklere değer :) 21 aralığı bekliyorum dört gözle. şöle birkaç ay yapsam sonuçları da paylaşcam. herkes takipte bence o yuzden topıkde kımse yok :)

ben 4 aydır haberdarım bu konudan ama bir türlü denk gelemedim dolunaya hep birşeyler çıktı ve kaçırdım dolunayı. ama bu ay azimliyim kararlıyım :64:

aynen takipteyim ben de. kaşlarım için 21 aralığı bekliyorum. en son kasım dolunayda almıştım. tam emin olmasam da az çıktı gibime geliyo

kızlar sabırla uygulayın..dolunay mümkün olmadıysa ara tarihlere ayarlayın.şimdi kış,daha kolay..yazın daha zor oluyor bu tarihlere uymak.kış boyunca dişinizi sıkın ki yaza rahat edesiniz..

hele lazer yada iğneli epilasyon yapanlar bu tarihlere uyarsa inanın ban hem çok daha kısa sürede biter hemde paraları ceplerinde kalır..

Son düzenleme:
bana da sankı daha az cıkıomus gıbı geldı bılemedım psıkolojık de olabılır gıbı gelıo :D lazerımı de 22 aralıga aldım :D bakalım umarım ıse yarar su tuz lımon olayını da yapmak ıstıorum aslında da usenıorum..

bende lazere yeni başlıyorum arkadaşar, randevumu 21 Aralık olarak aldım bile :92: inşalla yararlı olur:)

hayırlı olsun canım..ilkinde ikinci seansın tarihini belirlerler sanırım..22-23 ocak çok iyi olur.tam dolunay değil ama hem küçülen fazda hemde başak burcunda olacak..
tabi istersen :)

Back