Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dolunay yaklaşırken herkes burda diğer zamanlarda in cin top oynuyo topikte
ayyy çok heycan yaptım şimdi kesin yapıcam ay burçlarından bahsetmişin benim burcum akrepyinede etkisi olur mu?
ya mantrıklı gibi ama burda anlamadığım bişi var toprak burçlarından bahsetmişsiniz burçlara göre değişiyomu ben koç burcumuyum mesela onun ayrı bi zamanımı var.yeterli açıklamayı yapmışsınız ama tam anlamayadım açıklamanız mümkünkü daha net bi şekilde bana denemk istiyorum
aycan gül ben muhakkak hergün bakıyorum belki farklı bir bilgi verebilirsin diye düşünerek
aycangul ozellikle vurguluyor kizlar ''burcunuzun ne oldugu onemli degil''...
yani hangi burctan olursak olalim bu tarihlere riayet edersek olumlu sonuclar aliyoruz
gecen dolunayda ben de faydalandim bu tarihlerden killarim tek tuk cikti hayretler icindeyim...
aycangül kasım mart temmuz dolunayları çok özel diyorsun ya bu sene için mi yoksa hep mi etkili olur bu aylarda
bana da sankı daha az cıkıomus gıbı geldı bılemedım psıkolojık de olabılır gıbı gelıolazerımı de 22 aralıga aldım
bakalım umarım ıse yarar su tuz lımon olayını da yapmak ıstıorum aslında da usenıorum..
bende lazere yeni başlıyorum arkadaşar, randevumu 21 Aralık olarak aldım bile :92: inşalla yararlı olur:)