Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maalesef ben her dolunayda regl oluyorum ara tarihleri kullanıyorum ama buna rağmen gerçektende çok azaldı 1 ay oldu sayılır yaklaşık kasımın ara tarihinde yapmıstım ve seyrek çıktı hatta o çıkarken olan köklü siyah nokatalr halinde cıkmadılar nedemek istediğimi alatabildimmi bilimiyorum çevremdeki herkese söyluyorum hatta bacaklarımı gösteriyorum şaşkına uğruyolar aycangül sana nekadar teşekkur etsem az gelir çok çok teşekkür ediyorum
gercekten ise yariyor olmasi cok guzel...degerli bilgilerin icin tekarar tesekkurelr aycangul..ben de zannedersem onceki ay epilasyon yapmamistim..hem cok kucuklerdi,hem sereklerdi ve gorunmedikleri icin rahatsizda etmemisti..tabi onu takip eden ayada yaptim tekrar ..bu ayida kacirmadim cok sukur..dun aksam yaptim..bir guzelde limon suyu surdum..yandim amaaa yaaa...cok yakti..ama olsun ,yaptiklarinin sonuca ulasmasi guzel sey..varsin yansinn
...keske yuz bolgesinde de etkisini gosterebilse..
sabırlı ol canım..benim şimdiye kadar dudak üstü kaş ve bacaklarda etki etmiş ama özel bölgede sonuç alamamıştım.şu an özel bölgede çeyreği kadar tüy var.hatta üst kısımlarda bazılarını tutunca hemen elime geliyor.yani onların da sonu gelmiş :)
birde verdiğim günlerde limon değil tuz çok etkili..çünkü bu günler tuz günleri..
aycan bende sana öncelikle cok tesekkür etmek istiyorum..bizi yönlendirip duamizi aldin.. sayende cok faydasini gördük bu yöntemin canim.. cok sagol gercekten...
ben birsey sormak istiyorum 2011 subat sonu ara tarihi varmi ve ne zaman?
martin basinda izine gidecegim gitmeden yapmak istiyorum agdami..
birde verdiğim günlerde limon değil tuz çok etkili..çünkü bu günler tuz günleri..
kızlar peki saat fark eder mi?
26sında saat kaçta almamız gerekiyor?