Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

takip edemedım konu baya gelısmı salının da faydası varmıy mı yane :) ben dolunayı bu ay bekleyemıcem 29-30 kasım mıydı onu degerlendıreyım barı

salının ne kadar önemi var bilmiyorum..bende uymuştum ama açıkçası çok önemsemedim.çünkü başka birinden de cumartesiyi duymuştum.hicri ayın ilk cumartesisi mi son cumartesisimi hatırlamıyorum.
ama sonuçta tecrübe edenler var.en azından buna saygı duymak lazım.takip edip mantığını anlamaya çalışmayı deneyebilirim en azından.
dolunayı bekleyemeyeceksen evet bu tarihleri değerlendir.zaten 3 hafta sonra dolunay var ve o tarihe kadar yeniden çıkmış olur bir kısmı.o zamanda dolunayı değerlendirirsin.

saol canım :) ıns bı ıse yarar umıtle beklıyoruz :)) lazere de bu tarıhlerde mı gıtsem dıorum acaba .. koltukaltına gıdıorum sadece lazere. lazer bolgesıne kokten alma ıslemı yapamıyoruz ama bılemedım..

saol canım :) ıns bı ıse yarar umıtle beklıyoruz :)) lazere de bu tarıhlerde mı gıtsem dıorum acaba .. koltukaltına gıdıorum sadece lazere. lazer bolgesıne kokten alma ıslemı yapamıyoruz ama bılemedım..

kesinlikle bu tarihlerde git..lazer epilasyonun amacı da kökleri yıpratmak değil mi ? keşke ben lazere gittiğimde bu konu hakkında bilgim olsaydı .. zamanıma ,emeğime ,parama yazık oldu..

bende bu konuda çok ama çok muzdaribim bana da yardımcı olurmusunuz şimdi benim reglim yaklaştı ve son salı olarak ve anladığım kadarıya ayın yörüngesi olarak yarınmı tüylerimizi almalıyız????

bende bu konuda çok ama çok muzdaribim bana da yardımcı olurmusunuz şimdi benim reglim yaklaştı ve son salı olarak ve anladığım kadarıya ayın yörüngesi olarak yarınmı tüylerimizi almalıyız????

ara tarihleri vermiştim zaten..29-30 kasım olarak..
konuyu okursan aslında salıyla ilgisi olmadığını göreceksin.şimdilik bir daha anlatyım,ön bilgi olsun sana..
amacımız tüylerimizi dolunayda almak..ama regl olduğumuzda yada başka bir nedenle dolunayda almamız mümkün olmadığında donunaydan sonraki 14 içinde bulunan toprak burcu günlerini kullanıyoruz.ara yada alternatif tarih diye buna diyoruz.

ara tarihleri vermiştim zaten..29-30 kasım olarak..
konuyu okursan aslında salıyla ilgisi olmadığını göreceksin.şimdilik bir daha anlatyım,ön bilgi olsun sana..
amacımız tüylerimizi dolunayda almak..ama regl olduğumuzda yada başka bir nedenle dolunayda almamız mümkün olmadığında donunaydan sonraki 14 içinde bulunan toprak burcu günlerini kullanıyoruz.ara yada alternatif tarih diye buna diyoruz.

tşekür ederim.toprak burcu günleri hangi gün olduğu bellimi

EPİLASYON TARİHLERİ:

29-30 kasım ara tarihlerdi biliyorsunuz.yani bugün epilasyon yapabiliyorsunuz.

21 aralık, saat 10:14 ten itibaren ay dolunay fazında olacak.yani epilasyon günümüz.

26-27 aralık ay küçülen fazda ve başak burcunda olacak.yani ara tarihler..

değerlendirebilmeniz ve yararını görmeniz dileğiyle :)

Son düzenleme:
BU ay gerçekten çok faydası olduğuna inanıyorum ben daha çok olmadı ama 1 ay sonra daha çok yorum yapabilecek durumda olacağım

ayy bu aykı epılasyon gunum 3 aralıkta napsam 21 aralıga mı kaydırsam :31:
umarım ıse yarar ara tarıhlerı degerlendırdım dun ve bugun. valla 2 gecedır tuy gunu evde :27:

ÖNEMLİ

arkadaşlar bundan böyle ilgili tarihleri ilk sayfadaki ilk mesajımın sonuna ekleyeceğim.her ay güncelleyeceğim.diğer topiğimde ki gibi yani..bu ayın tarihlerini ekledim..

Son düzenleme:
canım bu kadr ileriye bakınca tarihlerde bir iki günlük kaymalar olabilir ama bunu da hesaba katarak fikir verebilirm.
13 ağustosta dolunay olduğunu düşünürsek 21-22 ağustosta ay boğa burcunda olur.ayrıca 29-30 ağustosta ay başak burcunda olur.her ikiside ara tarih olarak kullanılabilir.tabi senin için başak burcu günleri daha kullanışlı olur.
ancak sana bir tavsiyem olacak kabul edersen..düğününe daha bir yıl var.eğer bu süre içinde buradaki günlere uyarsan zaten ciddi bir yol katetmiş olursun. bir de bu süre zarfında mart ve temmuz dolunaylarını da kaçırmazsan çok daha iyi olur.ben yaz başından beri uyguluyorum.henüz yeni olmasına rağmen çok faydasını gördüm.dudak üstünde 4-5 hafta rahat ediyorum.ve çok cılız çıkıyorlar.haftada bir yoparlamak zorunda kalırdım ve aklım hep orda olurdu.şimdi unutuyorum inan.diğer bölgelere gelince bazı yerlerde boşluklar oluştu.çok cılız olanları artık göremiyorum.ayrıca bazılarını elimle bile çekince geliyor.bu da demek oluyor ki bir kaç ay içinde onlarda çıkmayacak.çok güçlü olanlar da var tabi.ama onlarıda yaza kadar bu noktaya getireceğimi tahmin edebiliyorum.
umarım seninde işine yarar.tabi ne kadar ve hangi sürede sonuç alacağın senin tüylerinin yapısına da bağlı.benim bir iki ayda benden çok daha fazla yol kateden arkadaşlarımda oldu.önemli olan istikrarlı olmak ve tarihleri atlamamak..
sevgiler canım :)

yazmayı unutmuşum.bu tarihlerde epilasyondan sonra yoğun bir tuzlu su sürmen yada tuzu ıslatarak o bölgeye hafifce uygulaman sonucu hızlandırır.bu tarihlerde uygulanan tuz çok etkili.çünkü bu burçların besini tuz ve mineral..

canim benim verdigin bilgiler icin ilgin ve emegin icin cok tesk ederim sana. bende yazdan beri dolunayi kacirmadan yapiyorum. evet farkini görüyorum. baya seyreldi tüylerim. birazda inceldi gibi. tabiikide dügünüme kadar devam edecegim. umarim dahada azalir.

yalniz bir sorum daha olacak. yani ben 29 30 agustos ara tarihlerini kullanmaya özen gösterecegim. ama olaki denk getiremezsem. bi kere doluny tarihinde almazsam acaba cok mu kötü olur. yani sil bastan olmaz heralde. bu kadar emek verdim bütün etkisi bi kere almamayla kaybolmaz dimi? bunu bilmek isterim. sonra yine devam ederim ayni tarihlerde. sistem bozulurmu? anlatabildimmi derdimi? umarim anlatabilmisimdir. :61:

ilgin icin tekrar cok tesk ederim canim

anladım canım..
eğer uygulamamızın merkezinde bir ürün olsaydı endişen yerli olabilirdi..mesela bir ilaç kullansaydık.yada ne bileyim tek seferliğine başka birşey sürserdik belki bunun yan etkisi olabilirdi..
oysa biz herhangi birşey kullanmıyoruz..yok olan kökler yeniden oluşmaz..yada incelen tüylerin birden kalınlaşmaz..böyle birşey mümkün değil..kaldı ki ara tarihlerde çok etkili..bendeki etkilerini yazmıştım daha önce.eğer çok vaktin olmuyorsa geriye dönüp sadece benim mesajlarımı oku istersen.birçok sorunun cevabını bulabilirsin böylece.ama diğer arkadaşların paylaştığı olumlu sonuçları kaçırmış olursun,benden söylemesi :))

bi arkadaşımın anneannesi de her ayın son salı günü tüylerinizi alın bi süre sonra kalmıcak demiş. bu da bununla ilgili bişi mi ?
ben ilk sayfadaki tarihlere baktım güncelleştirilmiş hali miydi bilmiyorum ama. bilmeden doğru bişi yapmışım sanırım 29 kasımda epilasyon yapmıştım. sayfaların tümünü okuyamadım. bu tarhler herkese göre değişiyor mu ? kısaca bilgi verirseniz çok sevinirim.

Back