Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Aycangül daha önceden küçülen ay fazında saç kestirmememizi söylemişti. Yani büyüyen ay fazını beklememiz gerekiyor. Blogdaki saç bakımı yorumlarında ben ve bir kaç kişi saç kesimini sorduğumuzda, acil değilse ekimin son haftasını beklememizi yoksa eylülün sonuna doğru da bir kesim günü olacağını belirtmişti.

Sana tavsiyem bloğu takip ederken, yazılan yorumları da okuman. Ayrıca saç kesimini de blogda belirtecek.

Son düzenleme:
binlerce sayfayı deviren konu git gide listenin 2. sayfasına gidiyor
çok yazık ,aycangüle gerektiği şekilde teşekkür etseydiniz bari,nede olmasa aşırı raiting alan bir konuydu

çok saol yaa valla iyi oldu blogu takip edicemde çok fazla uzadı saçlarım kızımında öyle okul başlıyo napsam bilemedim ama ekimin son haftasını bekleyim ben o zaman bu kadar durduk artık :)) tekrar teşekkür ederim mersii.

arkadaslar bulmak zordegıl bırazdaha gayretlı olun oncekı sayfalarda gecıyo blogun ısmı yada bırcok arkadas anlatıyo nasıl ulasacagınızı hepınıze sevgıler... mesela bakın aycan gulun profılıne ....

ben de blogu kaybettim aycangül sana özel mesaj da atamıyorum biri mesaj atsın lütfeeennn

google da kozmk bakım yazın kozmik bakım blogspot yanılmıyorsam. bu mesaj reklam sayılmıyordur umarım. bilmiyorum site ismi vermek yasak mı eğil mi?

merhaba aycangul ve tum arkadaslar
epeydir gelemdim buraya ama hep takip ettim, izin icin turkiyeye gittigimde bile cikmadim tarih disina :) bekledim oyle.. ama agustos tarihi daha bi iyi geldi sanki bana.. ama bu ay bi hata yaptim, ilk tarihte sadece acil olan kas biyigi aldim, cok da yogundum o gunlerde, misafir vs, bi de dedigim gibi agustos tarihi iyi geldi bana, cok da acilim yoktu, kalanlari 2. tarihte yaparim diye rahat davrandim.. amaaaaa regl oldum mecbur ekimi bekleyecegim, cok sukur ki idare edecek durumdayim, cikisi yavasladi epey..

bu arada sitene de yorum yazmak istedim ama beceremedim, ilk firsatta tekrar deneyecegim

merhaba aycangul ve tum arkadaslar
epeydir gelemdim buraya ama hep takip ettim, izin icin turkiyeye gittigimde bile cikmadim tarih disina :) bekledim oyle.. ama agustos tarihi daha bi iyi geldi sanki bana.. ama bu ay bi hata yaptim, ilk tarihte sadece acil olan kas biyigi aldim, cok da yogundum o gunlerde, misafir vs, bi de dedigim gibi agustos tarihi iyi geldi bana, cok da acelem yoktu, kalanlari 2. tarihte yaparim diye rahat davrandim.. amaaaaa regl oldum mecbur ekimi bekleyecegim, cok sukur ki idare edecek durumdayim, cikisi yavasladi epey..

bu arada sitene de yorum yazmak istedim ama beceremedim, ilk firsatta tekrar deneyecegim

Mesela diyelim ilk iki ay tam tarihinde aldık tüylerimizi. Bi dahaki ay acil bi işimiz oldu ve tarihe uyamadan aldık. İlk iki ayın etkisi kayıp mı oluyor?

Mesela diyelim ilk iki ay tam tarihinde aldık tüylerimizi. Bi dahaki ay acil bi işimiz oldu ve tarihe uyamadan aldık. İlk iki ayın etkisi kayıp mı oluyor?

Kötü etkileyebilir. Daha önceki sayfalarda yazıyordu aslında, ama hangi sayfada hatırlayamıyorum. Hatırladığım kadarıyla alınmasa daha iyi olur diye biliyorum, yarar süresi uzayabilir :)

Son düzenleme:
cnm hangi lazer e gittin birde... tüy yoğunluğun nasıl

benm seyrek ve ince buyüzden midir nedir bilmem aralıktan beridir gidiyorum birşey olmadı hala

selam canim anca yaziyorum kusura bakma, tatildeydim:)
benim tüylerim tam tersine gayet sert ve yogun, doktor bile sasirdi
bilmiyorumki canim aslinda seyrek ve ince ise daha hizli dökülmesi gerekir diye düsünüyorum..
ben igneli epilasyona gidiyorum

Selam kızlar

Birkaç sene önce epilasyon yaparken buradan tarihlere dikkat etmeye çalışıyordum ama uzun zamandır hiç dikkat etmeden alıyorum tüylerimi ama bugün tesadüfen gördüm tarihleri bu ay sanırım bir aksilik çıkmazsa uyabileceğim çok güzel oldu
Bundan sonra da düzenli bir şekilde devam edebilirim umarım

Yeniden tekrar teşekkürler aycangul

Benim bıyıklarda etkisini gösterdi. Çok az çıkmış. Kuaförle ağda bezine baktığımızda çok az geldiğini gördüm. 9 ağustosta aldırmıştım en son.

Yine güzel bir haberim var. Ablam ağustosta bacaklarını aldı verdiğin tarihlerde çok az çıkmış ve çıkanlar da geç çıkmış.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…