ya arkdslar eylul aynının trhlerını bı turlu bulamıorm nerde yazıobılen bırısı varsa ozelden msj atabılrmı ya da buraya yazarsa cok sevınırım
arkdslar bırısı eylul ayının trhlerını soleyeblrmı lutfen( cok rıca edıorm
kacırdımmı üzüldüm( pekı blogu nası googleden bulucaz uzun zamandır gelemıodm ben baya kacırmısım herseyı bana bırısı ozelden yazablrmı burdan yazılmıomu googleden nası arıcaz acaba?
arkadaşlar bloga nasıl giriliyor yardımcı olabilir misiniz bana...
Burası artık terkedilmiş gibi oldu
TUTANKOMON,
1. alternatifte bazen bütün bölgeleri almak mümkün olmuyor, o zaman kalan bölgeler için 2. alternatifi değerlendiriyoruz. Eğer ilk alternatifte kökünden kırmadan alabilmişsek 2. alternatife uzamaları mümkün olmuyor. Ama eğer iyi alınmamışsa kısmen çıkıyor, çıkanlar çok kısa olduğu için almak çok zor oluyor ama yine de uğraşınca(tek tek cımbızla toplamak gibi) oluyor.
Açıkçası ben genelde tek alternatifi kullanabiliyorum. Vaktim yetmemişse, önemli işim varsa ya da regl dönemindeysem diğer alternatifi de kullanıyorum.
Daha önce Aycangül iki alternatifin de eşit olduğunu belirtmişti. Ama hangisinin bize daha faydalı olacağı bir süpriz olabilir demişti. O nedenle ikisini de eğer kullanabiliyorsak kullanmalıyız. Ben 2 alternatif arasında fark görmedim.
Sorularını blogdan sorarsan işin uzmanından daha doğru cevaplar alabilirsin. :)
kızlar konu hakkında yeterli bilgisi olanlar cevaplayacaklardır sanırım. iki epilasyon tarihi olan aylarda birinci tarihi kullandığımda ikinci tarihe kadar tüyler alınacak duruma gelmiyor haliyle bu iki tarihi kullananlar" tüyleri iki kere imha ettim" diyenler bunu nasıl yapıyor. bazen bir tarihin bir tarihten daha iyi fayda sağlayabileceğini okudum ama ikinci tarihleri değerlendiremiyorum ki ben.
birde birinci veya ikinci tarihin daha etkili olduğuna dair bir şey gözlemlediniz mi ?
aycangül artık gelmiyor tarihleri blogtan takip ediyorum. ama eminim sorumu cevaplayacak arkadaşlar var burda.
çooook teşekkür ederim. blogtan sormak için farklı bir mail hesabı almak gerekiyor sanırım. bir ara açıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?