Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

ya arkdslar eylul aynının trhlerını bı turlu bulamıorm nerde yazıo bılen bırısı varsa ozelden msj atabılrmı ya da buraya yazarsa cok sevınırım

ya arkdslar eylul aynının trhlerını bı turlu bulamıorm nerde yazıo bılen bırısı varsa ozelden msj atabılrmı ya da buraya yazarsa cok sevınırım

Maalesef eylül tarihleri geçti.
Aycangül tarihleri artık burdan,değil blogundan paylaşıyor.Ordan takip edebilirsin.

Son düzenleme:
kacırdımmı üzüldüm( pekı blogu nası googleden bulucaz uzun zamandır gelemıodm ben baya kacırmısım herseyı bana bırısı ozelden yazablrmı burdan yazılmıomu googleden nası arıcaz acaba?

kacırdımmı üzüldüm( pekı blogu nası googleden bulucaz uzun zamandır gelemıodm ben baya kacırmısım herseyı bana bırısı ozelden yazablrmı burdan yazılmıomu googleden nası arıcaz acaba?

arkadaşlar bloga nasıl giriliyor yardımcı olabilir misiniz bana...

eylül ayı epilasyon tarihleri yazın google a arkadaşlar

anaaam ölmüş ya bu topik.. kıyamaaaammm... oğluş hastaydı ne zamandır giremiyom nolmuşsunuz yaa.. aycangülcüm herhalde artık takip etmiyon topiği, bıraktın başıboş burayı herhal.. neyse, bloga devam.. eminim kk yöneticileri çok üzülmüştür..

kızlar konu hakkında yeterli bilgisi olanlar cevaplayacaklardır sanırım. iki epilasyon tarihi olan aylarda birinci tarihi kullandığımda ikinci tarihe kadar tüyler alınacak duruma gelmiyor haliyle bu iki tarihi kullananlar" tüyleri iki kere imha ettim" diyenler bunu nasıl yapıyor. bazen bir tarihin bir tarihten daha iyi fayda sağlayabileceğini okudum ama ikinci tarihleri değerlendiremiyorum ki ben.
birde birinci veya ikinci tarihin daha etkili olduğuna dair bir şey gözlemlediniz mi ?
aycangül artık gelmiyor tarihleri blogtan takip ediyorum. ama eminim sorumu cevaplayacak arkadaşlar var burda.

Burası artık terkedilmiş gibi oldu

TUTANKOMON,
1. alternatifte bazen bütün bölgeleri almak mümkün olmuyor, o zaman kalan bölgeler için 2. alternatifi değerlendiriyoruz. Eğer ilk alternatifte kökünden kırmadan alabilmişsek 2. alternatife uzamaları mümkün olmuyor. Ama eğer iyi alınmamışsa kısmen çıkıyor, çıkanlar çok kısa olduğu için almak çok zor oluyor ama yine de uğraşınca(tek tek cımbızla toplamak gibi) oluyor.

Açıkçası ben genelde tek alternatifi kullanabiliyorum. Vaktim yetmemişse, önemli işim varsa ya da regl dönemindeysem diğer alternatifi de kullanıyorum.

Daha önce Aycangül iki alternatifin de eşit olduğunu belirtmişti. Ama hangisinin bize daha faydalı olacağı bir süpriz olabilir demişti. O nedenle ikisini de eğer kullanabiliyorsak kullanmalıyız. Ben 2 alternatif arasında fark görmedim.

Sorularını blogdan sorarsan işin uzmanından daha doğru cevaplar alabilirsin. :)

çooook teşekkür ederim. blogtan sormak için farklı bir mail hesabı almak gerekiyor sanırım. bir ara açıcam

genelde ilk tarihde alamaya çalışıyorum . . 2.tarihdede bazan kırıllanlar batıklar vs kalıyor onları alıyorum .
agda deyilde eger makineyle alıyorsanız bu mümkün . ama ağda almaz kırınlar vs 2. tarihde .
hangisi daha faydali sorusuna gelince; buna önceden verilecek cevap yok sanırım . kişiye göre ve 1.2. yarihlerin hangi burca geldigiyle alakalı sanırım .ama okadar detay bilmiyorum .
aycanında dedigi gibi dolunaydan sonraki toprak burçlarında alınıyor tüyler . o ay hangi toprak burcuna denk geldiyse (çünki degişiyor )etki ona göre degişiyor sanırım :44:

yaben yeni üyeyim ama bi türlü bulamadım ayçangül nolur yardım et nereye yazıyosun yeni tarihleri çok ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

Canım ekim ayının tarihleri geçti ..kasım daha belli değil zaten. Google kozmik..... Yaz. çıkanlardan blog olandan takip edebilirsin

aycangül, ukalalık etmiş olmak istemem ama birşey sormak istiyorum kafama takıldı...dolunayın olduğu günler tüylerimizi alıyoruz diye biliyorum ve yarın yani 29 ekimde dolunay var fakat sen tüy alım tarihlarini verirken bu tarihi yazmamışsın.... ben mi yanlış hatırlıyorum ayın etkisiyle alakalı değilmiydi tüy alımı?? bilgilendirirsen çok sevinirim.. sevgiler.. teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…