Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

aycangüül, nereye gidiyorsuun.. kız daha da yakınıma geliyosan bende geliyim.. beni ve oğluşumu da tanı, olmaz mıı? tabi, vişnereçelin kızmazsa.. bizde gelelim miii?

oohhh, yapacam işte bir güzelliik.. armut ağacım var deseem..
bak benide kabul ederseniizz, yanımda onuda getirebiliriim..

Son düzenleme:
aycangüül, nereye gidiyorsuun.. kız daha da yakınıma geliyosan bende geliyim.. beni ve oğluşumu da tanı, olmaz mıı? tabi, vişnereçelin kızmazsa.. bizde gelelim miii?

antalya'ya, yarın sabaha buldum bilet :))
sizi de tanımak isterim tabi, istemez miyim:) oğlunu şçyle koklaya koklaya öpmek..çocuklarla aram fazla iyidir bu arada, eminim beni sever:)

antalya'ya, yarın sabaha buldum bilet :)

O zaman neden hala online'sın Aycangül?Bavul mu topluyorsun yoksa?Sen de erken kalkmak gerekince hiç uyumayanlardan mısın benim gibi :) sabah okul başlıyor,yatsam kalkamam diye ayaktayım iş çıkarıyorum kendime..

üzüldüm ,sadece üzüldüm ..
dedigin gibi emegin çok, Allah razı olsun emeginden dolayı . hakını helal et , ama sedece bir soru ve ricaydı.

lütfen soruma bilgisi olan biri yanıt verebilir mi?

lütfen soruma bilgisi olan biri yanıt verebilir mi?

Gözden kaçmış olsa gerek kusurumuza bakmayın
erkeklerin regl problemi olmadığı için iki alternatifi de gönüllerine göre değerlendirebilirler, erkekler için ayrıca bir düzenleme yapılması gerekmiyor sadece erkeklerin kılları daha sert ve köklü olduğu için sonrasında iltihaplı batıklar ya da sivilceler olabiliyor onun için de ben aspirinle suyu karıştırıp epilasyon yaptığım yere sürdüğümde sivilce çıkmadı tabi bir de Aycangül blogda paylaşmış acı elma yağı ve papatya yağı iltihaplı batık problemine çare oluyormuş.

eylül tarihleri verildi mi? ben göremedim mesajlarıda okudum ama bulamıyorum tarihleri(

kızlar ben boluğu bulamadım aycangülün sayfasına da baktım göremedi.biribana yazabilir mi? yada eylül ayı tarihlerini yazabilir misiniz rica etsem .s

Acil bilgi istiyoruum lütfeen

bu tarihlerde saç kesilse acaba uygunmudur nolur bilgi verin saçımı cumartesi gününe kadar kestirmeliyim tüy alma tarihleri saçımıda azaltmasın sonraa lütfen acil :d

Sakın kestirme!!!!!!!!!!!!!

Epilasyon döneminde saç kesilirse, saçın uzaması duruyormuş. Bloğu takip edersen, saç kesim tarihleri de orada verilecek. Tahminimce ayın sonuna doğru olacak.

gizemliprenses teşekkür ederim bloga baktım ama saç bakım tarihleri var da kesim tarihlerine rastlamadım ne zaman kestirsem yaa bilemedim ki ankarada az bayan kesen kuaför şimdi konyadayım gelmişken kestircektim neyse artık bilgisi olan varsa yazsın teşk tekrarr

tesekkurler cadikazani.bundan sonra ailecek blog dan takibe devam o zaman:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…