Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aycangüül, nereye gidiyorsuun.. kız daha da yakınıma geliyosan bende geliyim.. beni ve oğluşumu da tanı, olmaz mıı? tabi, vişnereçelin kızmazsa.. bizde gelelim miii?
antalya'ya, yarın sabaha buldum bilet :)
hayırlı cumalar dilerim öncelikle
sevgili aycangül tarihleri bolgundan takip etmeye çalışıyorum ayrıca bu linkide okumaya çalışıyorum .
şu an reglim biitti ve eylül tarihlerini bekliyorum . malum ağustos ayında 1 tarih vardı . sanırım bu ay 2 tarih olabilir . o yüzden bu ayki tarihihleri kestiremiyorum .
nerdeyse hergün girip bakıyorum bloga ve buraya .
emegin tartışılmaz hakkını helal et ama mümkünse tarihleri daha evelinden yayınlaya bilirmisin ? şimdiden teşekkürler
aeben'cim hele seninle elimden geldiğince özel ilgilenmeye çalıştım.
sınav zaöanımda bile derslerimden çaldım tarihleri zamanında vermeye çalıştım.konuyu açtığım yıldan beri ameliyat oldum,acillik oldum, doktor pc yi yasakladı ama beklersiniz diye sorumluluk hissedip her durumda tarihleri paylaştım sizlerle. tek bir ayı bile atlamadım.
neyse ben düşündükçe daha da üzülüyorum.
beni anlamanız için tek bir şey düşünün: hayatınızda hiç tanımadığınız insanlara ne kadar zaman ayırıyorsunuz ve bunun için kendi önceliklerinizden ödün veriyor musunuz?
ben az verdiysem, yetemediysem kusura bakmayın...
sevgiyle kalın..
teşekkürler aycangül ve sorumu yanıtlayan diğer arkadaşlar.bir de belki daha önce konuşulmuştur ama bloğun tamamını okuyamadığım için bilmiyorum.eğer tekrar soru ise özür dilerim.Bendeki yanıtları görünce eşimde sırtındaki kıllar için bu yönteme başlamaya karar verdi.Aslında çok kıllı bir adam değildir ama sırtındaki kıllardan hoşlanmaz.Benim asıl soracağım erkek olmasının bu yöntemi uygularken bir farklılık yaratıp yaratmayacağı.Yani biz alternatif tarihleri adet sonrasına göre takip ediyoruz.Eşim iki alternatifi de kullanabilir mi?Ya da erkek olduğu için farklı uygulamalar ya da düzenlemeler yapması gerekir mi? Teşekkürler.
lütfen soruma bilgisi olan biri yanıt verebilir mi?
eylül tarihleri verildi mi? ben göremedim mesajlarıda okudum ama bulamıyorum tarihleri(
Bende eylül tarihlerine bakmak için girdim ama henüz verilmedi galiba
artık buradan tarihleri bulamamanız muhtemel, blogdan bakmanız lazım elinizi çabuk tutmanız da şart tabi
Gözden kaçmış olsa gerek kusurumuza bakmayın
erkeklerin regl problemi olmadığı için iki alternatifi de gönüllerine göre değerlendirebilirler, erkekler için ayrıca bir düzenleme yapılması gerekmiyor sadece erkeklerin kılları daha sert ve köklü olduğu için sonrasında iltihaplı batıklar ya da sivilceler olabiliyor onun için de ben aspirinle suyu karıştırıp epilasyon yaptığım yere sürdüğümde sivilce çıkmadı tabi bir de Aycangül blogda paylaşmış acı elma yağı ve papatya yağı iltihaplı batık problemine çare oluyormuş.