Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aycangul saclarimi nezaman kemismeliyim ve epilasyon icin uygun tarihleri yazabirmisin.
artik tarihler burda yayinlanmiyor mu?ben burdanda takip ediyordum.agustos ayinin 2. alternatif gunlerini goremedim.yardimci olursaniz sevinirim.:2:
artik tarihler burda yayinlanmiyor mu?ben burdanda takip ediyordum.agustos ayinin 2. alternatif gunlerini goremedim.yardimci olursaniz sevinirim.:2:
sevgili aycangül verdiğin tarihlere göre birkaç aydır kaşlarımı aldırıyorum ( söz konusu kaş olunca tarihlere pek uyamıyorum maalesef) ve sonuçtan çok memnunun. artık kesilen kaşlarım daha geç uzuyor ve alınan tüyler daha geç çıkıyor... eeee bunda ne var ki diye düşünmeyin kaş konusu benim hassas noktamdır paylaşmak istedim :)
not: eylül ayı itibari ile ilk yılımı geride bırakacağım. birinci yılım kutlu olsun
verdiğin tarihler için teşekkürler
ağustos ayında 2.alternatif yoktu :)
merhaba aycangül
yaklaşık 2 yıldır sessiz sessiz takip ediyorum seni ve gerçekten aldığım sonuç çok iyi :))
ama aklıma takılan şeyler var mesela tarihleri neye göre belirleriğin. dolunay tarihlerini buldum senin verdiğin tarihlerle aralarında 1-2 gün fark var bunu neye göre belirliyosun?
ve sormak istediğim başka bişey senin için bu tarihler sürpriz değil. yani bu tarihleri 2-3 gün önceden vermek yerine 1-2 hafta evvelden verebilirsin. etkileşimler, geri dönüşler, sayfa tıklanmaları senin için tabikide önemli ama bu tarih olayı zor durumlarda bırakabiliyor.mesela tarih yok bu sıralar herhalde deyip temizlik yapıp ertesi gün tarih vermiş olduğunu görmek çok sık başıma gelen bişey.seni de anlamaya çalışıyorum sonuçta yapmak zorunda değilsin ve çok fazla zaman ayırmak istemeyebilirsin bu tarih olaylarına ama sayfaya girip gelen tarih sorularına yorumlar yapıp tarihleri sır gibi saklayıp bi kaç gün sonra güncellemeni anlayamıyorum.bloğuna yazıcaktım aslında ama üyelik istediği için yazamadım. orda sana tarihi soruyolar sen ''her ay 2-3 gün öne çekiyor, geçen ayın tarihlerine bakarak tahminde bulunabilirsin..sizlerin bunu öğrenmiş olmanız gerekiyor artık :)'' diye cevap veriyosun.bunu yerine x eylül y ile z saatleri arasında yazabilirsin diye düşünüyorum.son olarak kesinlikle amacım tartışma yaratmak, karalamak değil yaptığını takdir ediyorum.sadece bu tarih olayları kafamı çok bozuyor.
Arkadaşım ben de senelerdir takip ediyorum ve fakat ben sessiz kalamıyorum işte takip ederken, dediğin gibi takip ediyor olsan neye göre hesaplamalar yaptığını bilirdin, geri dönüşler konusunda da en başta herkes saçma olduğunu söyledi biraz zaman geçince deneyip teşekkür etmeler ve düzenli takip etmeler başladı ama nedense son zamanlarda ilginç bir şekilde sanki Aycangul'ün mecburiyeti varmış gibi tepkiler vermeye başladı o da yetmedi arada girip tarih verenler oldu he bu durumda Aycangul yerine başkası olsaydı ne yapardı konuya yazmayı bırakırdı yöneticilerden hesabını kapatmalarını isterdi blog açmayı şimdiye bırakmaz çok daha önceden açardı oradan istediği gibi paylaşımını yapardı.merhaba aycangül
yaklaşık 2 yıldır sessiz sessiz takip ediyorum seni ve gerçekten aldığım sonuç çok iyi :))
ama aklıma takılan şeyler var mesela tarihleri neye göre belirleriğin. dolunay tarihlerini buldum senin verdiğin tarihlerle aralarında 1-2 gün fark var bunu neye göre belirliyosun?
ve sormak istediğim başka bişey senin için bu tarihler sürpriz değil. yani bu tarihleri 2-3 gün önceden vermek yerine 1-2 hafta evvelden verebilirsin. etkileşimler, geri dönüşler, sayfa tıklanmaları senin için tabikide önemli ama bu tarih olayı zor durumlarda bırakabiliyor.mesela tarih yok bu sıralar herhalde deyip temizlik yapıp ertesi gün tarih vermiş olduğunu görmek çok sık başıma gelen bişey.seni de anlamaya çalışıyorum sonuçta yapmak zorunda değilsin ve çok fazla zaman ayırmak istemeyebilirsin bu tarih olaylarına ama sayfaya girip gelen tarih sorularına yorumlar yapıp tarihleri sır gibi saklayıp bi kaç gün sonra güncellemeni anlayamıyorum.bloğuna yazıcaktım aslında ama üyelik istediği için yazamadım. orda sana tarihi soruyolar sen ''her ay 2-3 gün öne çekiyor, geçen ayın tarihlerine bakarak tahminde bulunabilirsin..sizlerin bunu öğrenmiş olmanız gerekiyor artık :)'' diye cevap veriyosun.bunu yerine x eylül y ile z saatleri arasında yazabilirsin diye düşünüyorum.son olarak kesinlikle amacım tartışma yaratmak, karalamak değil yaptığını takdir ediyorum.sadece bu tarih olayları kafamı çok bozuyor.
Sözüm sana değil ama konusu gelmişken yazayım, bir şey sorarken önceki sayfalarda olup olmadığına google da konu adını ve soracağı şeyi yazmayıp da yorum yazarak soran önceki sayfalarda cevabın olduğunu yazdığımızda da o kadar sayfaya bakacak zamanım yok benim sizin gibi diyenler konu sahibesi Aycangul'ün ya da konu hakkında bilgisi olan -ki bu bilgilerde sizlerden farklı olarak konuyu araştırıp okumamızdan kaynaklanıyor- üyelerin sizlere tek tek cevap vermek yetmez gibi bir de gönlünüzü hoş tutmaya vaktimiz oluyor da sizlerin google da yazıp bakmaya vaktiniz olmuyor?.