• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

umutla tarihlere uymaya devam edicem
4 ay oldu ve gözle görülür bi etki olmadı diye düşünüyorum
herhalde tüy yapım farklı benim..
bakalım eylül tarihlerinde de lazere başlamayı düşünüyorum

Aycangul saclarimi nezaman kemismeliyim ve epilasyon icin uygun tarihleri yazabirmisin.

tarihler için de diğer bilgiler için de aycangul un profil sayfasında websitesine tıklarsan orada görebilirsin. Buraya yazmıyor sanırım artık.

Ben de ağustos ayı tarihlerini uyguladım şimdilik durum iyi. bakalım eylül için iki tarih bekliyorum niyeyse. Tek tarih olmasın iki kere imha edelim şu tüyleri:37:

artik tarihler burda yayinlanmiyor mu?ben burdanda takip ediyordum.agustos ayinin 2. alternatif gunlerini goremedim.yardimci olursaniz sevinirim.:2::41:

sevgili aycangül verdiğin tarihlere göre birkaç aydır kaşlarımı aldırıyorum ( söz konusu kaş olunca tarihlere pek uyamıyorum maalesef) ve sonuçtan çok memnunun. artık kesilen kaşlarım daha geç uzuyor ve alınan tüyler daha geç çıkıyor... eeee bunda ne var ki diye düşünmeyin kaş konusu benim hassas noktamdır paylaşmak istedim :)

not: eylül ayı itibari ile ilk yılımı geride bırakacağım. birinci yılım kutlu olsun :7::7: :9::9::9::9:

verdiğin tarihler için teşekkürler :16::16::16:

sevgili aycangül verdiğin tarihlere göre birkaç aydır kaşlarımı aldırıyorum ( söz konusu kaş olunca tarihlere pek uyamıyorum maalesef) ve sonuçtan çok memnunun. artık kesilen kaşlarım daha geç uzuyor ve alınan tüyler daha geç çıkıyor... eeee bunda ne var ki diye düşünmeyin kaş konusu benim hassas noktamdır paylaşmak istedim :)

not: eylül ayı itibari ile ilk yılımı geride bırakacağım. birinci yılım kutlu olsun :7::7: :9::9::9::9:

verdiğin tarihler için teşekkürler :16::16::16:

ne güzel, maşallah :nazar::)

ağustos ayında 2.alternatif yoktu :)

teşekkürler aycangül ve sorumu yanıtlayan diğer arkadaşlar.bir de belki daha önce konuşulmuştur ama bloğun tamamını okuyamadığım için bilmiyorum.eğer tekrar soru ise özür dilerim.Bendeki yanıtları görünce eşimde sırtındaki kıllar için bu yönteme başlamaya karar verdi.Aslında çok kıllı bir adam değildir ama sırtındaki kıllardan hoşlanmaz.Benim asıl soracağım erkek olmasının bu yöntemi uygularken bir farklılık yaratıp yaratmayacağı.Yani biz alternatif tarihleri adet sonrasına göre takip ediyoruz.Eşim iki alternatifi de kullanabilir mi?Ya da erkek olduğu için farklı uygulamalar ya da düzenlemeler yapması gerekir mi? Teşekkürler.

merhaba aycangül
yaklaşık 2 yıldır sessiz sessiz takip ediyorum seni ve gerçekten aldığım sonuç çok iyi :))
ama aklıma takılan şeyler var mesela tarihleri neye göre belirleriğin. dolunay tarihlerini buldum senin verdiğin tarihlerle aralarında 1-2 gün fark var bunu neye göre belirliyosun?
ve sormak istediğim başka bişey senin için bu tarihler sürpriz değil. yani bu tarihleri 2-3 gün önceden vermek yerine 1-2 hafta evvelden verebilirsin. etkileşimler, geri dönüşler, sayfa tıklanmaları senin için tabikide önemli ama bu tarih olayı zor durumlarda bırakabiliyor.mesela tarih yok bu sıralar herhalde deyip temizlik yapıp ertesi gün tarih vermiş olduğunu görmek çok sık başıma gelen bişey.seni de anlamaya çalışıyorum sonuçta yapmak zorunda değilsin ve çok fazla zaman ayırmak istemeyebilirsin bu tarih olaylarına ama sayfaya girip gelen tarih sorularına yorumlar yapıp tarihleri sır gibi saklayıp bi kaç gün sonra güncellemeni anlayamıyorum.bloğuna yazıcaktım aslında ama üyelik istediği için yazamadım. orda sana tarihi soruyolar sen ''her ay 2-3 gün öne çekiyor, geçen ayın tarihlerine bakarak tahminde bulunabilirsin..sizlerin bunu öğrenmiş olmanız gerekiyor artık :)'' diye cevap veriyosun.bunu yerine x eylül y ile z saatleri arasında yazabilirsin diye düşünüyorum.son olarak kesinlikle amacım tartışma yaratmak, karalamak değil yaptığını takdir ediyorum.sadece bu tarih olayları kafamı çok bozuyor.

merhaba aycangül
yaklaşık 2 yıldır sessiz sessiz takip ediyorum seni ve gerçekten aldığım sonuç çok iyi :))
ama aklıma takılan şeyler var mesela tarihleri neye göre belirleriğin. dolunay tarihlerini buldum senin verdiğin tarihlerle aralarında 1-2 gün fark var bunu neye göre belirliyosun?
ve sormak istediğim başka bişey senin için bu tarihler sürpriz değil. yani bu tarihleri 2-3 gün önceden vermek yerine 1-2 hafta evvelden verebilirsin. etkileşimler, geri dönüşler, sayfa tıklanmaları senin için tabikide önemli ama bu tarih olayı zor durumlarda bırakabiliyor.mesela tarih yok bu sıralar herhalde deyip temizlik yapıp ertesi gün tarih vermiş olduğunu görmek çok sık başıma gelen bişey.seni de anlamaya çalışıyorum sonuçta yapmak zorunda değilsin ve çok fazla zaman ayırmak istemeyebilirsin bu tarih olaylarına ama sayfaya girip gelen tarih sorularına yorumlar yapıp tarihleri sır gibi saklayıp bi kaç gün sonra güncellemeni anlayamıyorum.bloğuna yazıcaktım aslında ama üyelik istediği için yazamadım. orda sana tarihi soruyolar sen ''her ay 2-3 gün öne çekiyor, geçen ayın tarihlerine bakarak tahminde bulunabilirsin..sizlerin bunu öğrenmiş olmanız gerekiyor artık :)'' diye cevap veriyosun.bunu yerine x eylül y ile z saatleri arasında yazabilirsin diye düşünüyorum.son olarak kesinlikle amacım tartışma yaratmak, karalamak değil yaptığını takdir ediyorum.sadece bu tarih olayları kafamı çok bozuyor.

arada bir bu konuya girdiğini düşünüyorum çünkü ben zaten hep sorulduğunda yaklaşık tarihi veririm. bende önceki ayın tarihinden -2,3 ü neden çıkartmayıp bu işlemi bana yaptırdıklarını merak ediyorum mesela!

yukarıdaki cevabı ilk kez verdim, sıkı takipçilerim bilir. çünkü önceki tarihi hatırlamıyordum. benim iki günde bir başka bir konu için tarih güncellediğimi düşünürsek hepsini her an aklımda tutmam beklenemez değil mi?

konuya ben girip bakıp 2-3 gün öncesine bakana kadar, soran kişi bana sorusunu yazana kadar bunu gayet kolay bir şekilde yapabilir! yeni üye ise de yöntemini söylerim beni bulamadığı zamanda öğrenir. üye değilse ve yazamıyorsa yine yöntemini öğrenmiş olur ve acil durumlarda ihtiyacını kendi giderir.

sır gibi sakladığımı düşünmen ve bu yazının altında destekleyenleri görmek beni gerçekten üzdü!
sır olarak düşünseydim 2 yılı aşkın bir zamandır hiç bir karşılık beklemeden bu kadar zaman ayırmazdım buraya!
sır gibi saklasaydım lazer randevusu vs. için tarih istendiğinde önceden tarih vermezdim!
sır gibi saklasaydım acil durumlarda beni bulamazsanızda fikriniz olsun diye önceki aydan 2-3 gün önce diye pratik bir yöntem göstermezdim!

ne kadar yanlış anlaşılmışım, geriye dönüp bakıyorum da çok kırıcı gerçekten.

Son düzenleme:
hayırlı cumalar dilerim öncelikle :16:
sevgili aycangül tarihleri bolgundan takip etmeye çalışıyorum ayrıca bu linkide okumaya çalışıyorum .
şu an reglim biitti ve eylül tarihlerini bekliyorum . malum ağustos ayında 1 tarih vardı . sanırım bu ay 2 tarih olabilir . o yüzden bu ayki tarihihleri kestiremiyorum .
nerdeyse hergün girip bakıyorum bloga ve buraya .
emegin tartışılmaz hakkını helal et ama mümkünse tarihleri daha evelinden yayınlaya bilirmisin ? şimdiden teşekkürler :16:

Sevgili Aycangül biz sana ne desek ne kadar teşekkür etsek az.Daha evvel de çokça yazıldığı gibi hiç bir karşılık beklemeden bu kadar zaman,emek ve ilgiyle bizleri bir cok konuda bilgilendiriyorsun.Ben ve daha bir cok kisi emin ol ki sana yürekten dua ediyoruz yardımların icin. Hem blogundan hem de burdan seni takip eden bizlerin bu yaptıgın iyiliğin farkında olduğunu unutma lütfen.

merhaba aycangül
Arkadaşım ben de senelerdir takip ediyorum ve fakat ben sessiz kalamıyorum işte takip ederken, dediğin gibi takip ediyor olsan neye göre hesaplamalar yaptığını bilirdin, geri dönüşler konusunda da en başta herkes saçma olduğunu söyledi biraz zaman geçince deneyip teşekkür etmeler ve düzenli takip etmeler başladı ama nedense son zamanlarda ilginç bir şekilde sanki Aycangul'ün mecburiyeti varmış gibi tepkiler vermeye başladı o da yetmedi arada girip tarih verenler oldu he bu durumda Aycangul yerine başkası olsaydı ne yapardı konuya yazmayı bırakırdı yöneticilerden hesabını kapatmalarını isterdi blog açmayı şimdiye bırakmaz çok daha önceden açardı oradan istediği gibi paylaşımını yapardı.
Niyetin nedir bilemiyorum ama dediğim gibi düzenli takip ediyor olsaydın sen bu yazdıklarını çok iyi niyetle yazmış olsan da buradaki tarih almayı kendi hakkı sayan tarihleri takip edemeyip de tarih nerede tarih nerede demeyi meslek edinenlere fırsat vermiş olacağını bilirdin. Sözüm sana değil ama konusu gelmişken yazayım, bir şey sorarken önceki sayfalarda olup olmadığına google da konu adını ve soracağı şeyi yazmayıp da yorum yazarak soran önceki sayfalarda cevabın olduğunu yazdığımızda da o kadar sayfaya bakacak zamanım yok benim sizin gibi diyenler konu sahibesi Aycangul'ün ya da konu hakkında bilgisi olan -ki bu bilgilerde sizlerden farklı olarak konuyu araştırıp okumamızdan kaynaklanıyor- üyelerin sizlere tek tek cevap vermek yetmez gibi bir de gönlünüzü hoş tutmaya vaktimiz oluyor da sizlerin google da yazıp bakmaya vaktiniz olmuyor? Oysa Aycangül'ün yaptığı yapması gereken bir sürü işi varken buraya ve bizlere vakit ayırabiliyor.

Sözüm sana değil ama konusu gelmişken yazayım, bir şey sorarken önceki sayfalarda olup olmadığına google da konu adını ve soracağı şeyi yazmayıp da yorum yazarak soran önceki sayfalarda cevabın olduğunu yazdığımızda da o kadar sayfaya bakacak zamanım yok benim sizin gibi diyenler konu sahibesi Aycangul'ün ya da konu hakkında bilgisi olan -ki bu bilgilerde sizlerden farklı olarak konuyu araştırıp okumamızdan kaynaklanıyor- üyelerin sizlere tek tek cevap vermek yetmez gibi bir de gönlünüzü hoş tutmaya vaktimiz oluyor da sizlerin google da yazıp bakmaya vaktiniz olmuyor?.

Cadı bu ne uzun cümle böyle??????:53::53::53::53::53:
Başını unutmadan sonuna gelemedim bi daha bi daha okudum.

Şaka bir yana katılıyorum sana.Başlığı görüp "Ooooo,sihirli formül varmış hemen kıldan kurtarıyormuş" diye atlayan,son sayfaya şöyle bir göz atıp "Eeeee..ne zaman napıcaz yani?" diyen tembel (pardon okuma tembeli) kişileri ben bile yeni olmama rağmen düzeltmekten sıkıldım,ki Aycangül napsın yazık!Armut piş ağzıma düş.

ben ilk kez geçen ay uyguladım tam tarihinde. neredeyse bir ay geçmiş ve sonuç baya iyi, cidden az çıktı çok sevindim.

aycangül, teşekkür ederim :16:

bundan sonra takipteyim...

ne tembelliğim kalmış ne kötü niyetliliğim :D yazdıklarınızı okuyunca vay ben ne şerefsizmişim dedim.
bu kadar tepki göstermenize gerek yoktu sadece gayet düzgün bi dille yazılmış bi eleştiriydi.bende farkındayım aycangülün bunu karşılıksız yaptığının. böyle tepkiler geleceğini tahmin edip defalarca belirttim zaten takdir ediyorum amacım muhalefetlik yapmak değil diye ama bana okuma tembeli diyenler hiç görmemişler yazdığımı her neyse.

aycangül bu kadar alındım kırıldım tarzında karşılık vermeni gerçekten anlamadım.takipçinim ve seninle olan sorunumu doğal olarak seninle paylaşıyorum. destekleyen olduğuna göre demek başka takipçilerininde sorunu yani bu benim uydurduğum bişey değil çoğu kişinin ortak sorunu ama sen üzerine düşünmek yerine kırılıyosun.yazdığım yorumu tekrar oku ve kötü niyetli bişey yazmadığımı gör!!!
ama dersen bana sadece teşekkür et fazlasını istemem teşekkür eder cevapla ya basarım yapcak bişey yok =))

ayrıca aycangül ü savunan arkadaşlar amacım polemik yaratmak aslaa asla asla değil önceki yorumumda da belirttim ama görmemişsiniz. öylesine bişeyler yazmıyorum canım sıkıldı evde gidiyim şu aycangüle saydıriyim gibi bi düşüncemde yok. sadece sorunumu dile getiriyorum ben aycangülün yaptığınında farkındayım aycangüle hakaret etmişim gibi üzerime saldırmanıza gerek yok.olay diğer üyelerin katılımıyla kız kavgasına dönecek gibi duruyo o yüzden yaptığım yorumu silmeyi düşünüyorum.

Arkadaslar tartismayi bos verin, epilasyon gunleri yakindir galiba.
Ay kuculmeye basladi. Bakalim en uygun tarihler ne zaman.
Aycangulun verecegi tarihi merakla bekliyoruz.:16:

Back