Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Arkadaslar tartismayi bos verin, epilasyon gunleri yakindir galiba.
Ay kuculmeye basladi. Bakalim en uygun tarihler ne zaman.
Aycangulun verecegi tarihi merakla bekliyoruz.

31 ağustos 16:00 sıralarıydı sanırım dolunayın başlangıcı :S yanlış bi bilgilendirme olmasın aycangül not düşmüş farklı bi yazısında.

Son düzenleme:

"okuma tembeli" lafını ben kullandığım için bunlar banaydı galiba ama yazdıklarım geneldi..siz de daha önceki yazılanları okusaydınız genelde bu tür yazdığımı görürdünüz..neyse

kendini bu kadar kötü hissettirecek ne yazdım ki?
ben mesajını okudum ve anında ne düşündüysem ne hissettiysem onu yazdım. buna neden bu kadar üzüldüğümü anlamamış olabilirsin çünkü tarihleri alıp gittiğini düşünüyorum. beni anlayan arkadaşlarda verdiğim dönemler dışında ayın 30 günü burada beni takip eden ve verdiğim cevapları bilen arkadaşlar.
üzerinde düşüneceğim birşey yok çünkü bu kadarına gücüm yetiyor. her fırsat bulduğumda gelip yardımcı olmaya çalışıyorum. ama bana hissettirilen mesaj şu : bu kadar mı yardımcı oluyorsun? bu bize yetmiyor, kırılacağına oturda üzerinde düşün biraz!
aeben'cim hele seninle elimden geldiğince özel ilgilenmeye çalıştım.
sınav zaöanımda bile derslerimden çaldım tarihleri zamanında vermeye çalıştım.konuyu açtığım yıldan beri ameliyat oldum,acillik oldum, doktor pc yi yasakladı ama beklersiniz diye sorumluluk hissedip her durumda tarihleri paylaştım sizlerle. tek bir ayı bile atlamadım.
neyse ben düşündükçe daha da üzülüyorum.

beni anlamanız için tek bir şey düşünün: hayatınızda hiç tanımadığınız insanlara ne kadar zaman ayırıyorsunuz ve bunun için kendi önceliklerinizden ödün veriyor musunuz?

ben az verdiysem, yetemediysem kusura bakmayın...
sevgiyle kalın..

aycangül konuya objektif baktığını düşünmüyorum.çok fazla duygusallık katıyosun.annelerimiz kullanır ya saçımı süpürge ettim diye onun gibi.cevap yazmıycam yazılanlara artık çünkü bi yere varamıycaz gibi görünüyor.

son olarak teşekkürler verdiğin emek için...

bide bi yazında balık burcu olduğunu yazdığını hatırlıyorum =)) bende balık burcuyum duygusallığını anlayabiliyorum o yüzden.

Ah arkadaşım ah anlamamışsın ki ne dediğimi, yazarken de dedim niyetin iyi olabilir ama yazdıklarının nasıl tepkiler alacağını az çok biliyor olmalıydın, Aycangul'le sorununu paylaştığını yazmışsın özel mesajla yazsaydın madem Kız Kavgası olacağını düşünecektin, şu tavrı da çözemedim gitti biri yazılana cevap verdiğinde yorumun altından kalkılamıyorsa hemen aman efendim ben çok elitim kız kavgası olacak seviyenize inemem tavırları çıkıyor ortaya, ona da peki madem biz alıntıyla yorum yapmadan silseydin de seviyesiz kavgamıza dahil olmasaydın.
Paylaşım noktasında Aycangul'ün nelerle karşılaştığını neler yaşadığını az çok bildiğimden beklenmedik sayıyor olabilirsiniz tepkimi ama ben genelde yorum yazmamak için kendimi tutuyorum sert tepkiler verdiğimde Aycangul kızıyor zira...

Son düzenleme:
piff ne yazılmış ne tartışılmış konuya çok vakıf olamadım, aslında çok da ilgilendirmedi bu konu beni.

aycangül, arkadaşım seni seviyoruz ve desteklerine minnettarız
her gün baktıkça kendime biraz daha dua ediyorum sana ve beni dolaylı da olsa seninle tanıştırana.

herşey için teşekkürler...

aycangül tarihler için çok teşekkürler canım.. ben temmuz ayında denedim, ağustosta kaçırdım ama 1 kez denememe rağmen yarı yarıya azalma oldu... bu ayda reglime geliyor ama 2. seçenekde yaparım artık...

neynacım ben burada maaşlı memur değilim, neyin hesabını soruyorsun?:) (bu da yükselen burcumun cevabı)

bence sen gazetelerin burç köşelerini de ara, "benim burcumu iki gün önceden yayınlayın, sır gibi saklamanızı anlayamıyorum" de. personel de eğlensin biraz:)

objektif bakma konusuna gelince durumun bizzat içindeyim zaten; sen önce benim hayatımı yaşa, benim gibi iki günde bir güncelleyerek 2 yıl takip et bir konu açıp, ondan sonra tartışalım bu konuyu. belki o zaman sen daha objektif bakabilirsin.
bu iş öyle güzel cümlelerin arasına ince ince laf sokuşturmaya benzemez. bunun yerine daha iyisini yaparsın bizde seni takdir ederiz.

karşılıksız yapılan bir şeye ancak teşekkür edilir, çemkirip nankörlük edilmez!!!

diğer arkadaşları gözlemleyip, yazılan yorumlar üzerinde düşün sen biraz daha. bu arada onlar senin gibi yeni üye(!!!) değiller.

öfffffffffffffffffff bu ne afedersiniz ama salak bir yorum böylee.. yani bunca yıldır takip ediyosan, şunu da düşünebiliyor olman lazım değil mi? 'aycangül bunu böyle yapıyorsa vardır bi bildiği, bi düşündüğü' diye..
ay aycangülcüm vallaaa sende alemsin, yaw ne gerek vaar ki böyle tipleri kafana takıp ne üzüyon tatlım sen kendini.. amaann, bırak ya, seni bilen biliyor tatlım, minnettarız sonuna kadar.. böyle tiplerin varlığına inatta sonuna kadar arkandayız.. site içinde bir öneri; bir ayar çek, üye olmayan tarihleri göremesin bu ne ya, hem amme hizmeti yap, hem kapris çek..

tatlım çoook teşekkür emeğin için.. biz senin hakkını nasıl ödeyeceğiz bilemiyorum.. hayır tanışsak bari yapacaz bi kaç güzellik ama, böle tanışmadan da nasıl olacak bilemiyorum.. hakkını helal et tatlım..

siz çok bilmişler, üzmeyin bu kızı, valla paralarız hep beraber, bi daha tarihlere bakmaya bile giremezsiniz korkudan..

tanışalım, çok yakınız nasılsa :))
sıra tanışmaya geldi aslında, koskoca iki yıl devirdik burada gece gündüz:)
mesela önümüzdeki hafta vişnereçelimin misafiriyim inşallah:) şu an telefon elimde bilet arıyorum:)

aycangul bu ay ki tarihler için tesekkurler.

arada gelip rahatsız edenler de çok ayıp ediyorlar.

rica ederim morfin,güle güle kullan..
2012 pek uğurlu gelmedi, sürekli yeni üye vakası.

yeni keşfettim bu başlığı, ilginç bi sistem, aralıklı olarak sayfalardan birkaçını okudum, bu kadar memnun olan olduğuna göre en kısa sürede uygun tarihlerde tarafımdan denenecek:))) takipteyim...

tarihleri burada da veriyordum aslında ama bundan sonra devam etmeme kararı aldım, yönetime de bildirdim. konunun kapatılıp kapatılmayacağı konusunu pek anlamadığım için bir şey diyemiyrum şimdi ama önümüzdeki günlerde belli olur.

Merhaba Aycan Hanım
Devam etmeme kararı sizin insiyatifinizdedir. Fakat bunun sorumluluğunu yeni üyelere değilde yorgunlugunuza(!) vermek istiyorum. Konunuz kapatılma veya kapatmama kararı da sizin insiyatifinizdedir fakat paylaşım yapmama kararınız sebebi ile konunuz sabit başlıklardan kaldırılmıştır.

Bugüne kadar ki verdiğiniz destek için çok teşekkür ederiz.

rica ederim:)
ben iki yıldır aynı yorgunlukla devam etmiştim zaten:) malum bu konu diğer konular gibi değil, oldukça fazla zaman ve enerji isteyen bir konu. sorunun bu olmadığını bizler biliyoruz zaten.
ancak ocak ayından beri beni ve arkadaşlarımı fazlasıyla strese sokan yeni üyeler (aslında bunların yeni üye değil,ikinci üyelik olduğunu düşünüyoruz bir çoğumuz) giderek tahammül edilmez bir hal aldı.
sadece beni değil hepimizi çok yordu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…