• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Forum içerisinde blog linki şeklinde paylaşım yapmak yasaktır.
Konu başına içeriğe uygun açıklama yapılması gerekir,içerik boşaltmak,silmek yasaktır.

Son düzenleme:
arkadaşlar sorularınıza yanıt vermeye çalışıcam buradan ama blogla ilgili birşey sormayın buradan ya da cevaplamayın.
kimsenin ceza almasını istemiyorum!

arkadaşlar sorularınıza yanıt vermeye çalışıcam buradan ama blogla ilgili birşey sormayın buradan ya da cevaplamayın.
kimsenin ceza almasını istemiyorum!

bu arada az zamanımız kaldı,cildinizi nemlendirmeye başlayın şimdiden.epilsayon yapacağınız gün nemlendirmiyorsunuz!

Hayır blog ismi vermedim,vermedik ki! Madem bloglara yönlendirme yasak,o zaman profillerdeki web sitesi bölümleri niye var? Oralarda zaten yazıyor biz sadece bilmeyenlere oraya tıkla diyoruz.Bu nasıl bir uygulamadır böyle?

Hayır blog ismi vermedim,vermedik ki! Madem bloglara yönlendirme yasak,o zaman profillerdeki web sitesi bölümleri niye var? Oralarda zaten yazıyor biz sadece bilmeyenlere oraya tıkla diyoruz.Bu nasıl bir uygulamadır böyle?Çelişkili!

Hayır blog ismi vermedim,vermedik ki! Madem bloglara yönlendirme yasak,o zaman profillerdeki web sitesi bölümleri niye var? Oralarda zaten yazıyor biz sadece bilmeyenlere oraya tıkla diyoruz.Bu nasıl bir uygulamadır böyle?Çelişkili!

hayır,ben link vermiştim ilk sayfada ..ancak bloga da kk nın logosunu eklemiştim etik olması açısından.amacım da reklam amaçlı bir yönlendirme değildi ve bunun rahatlığı vardı.
dolayısıyla ilgili tüm mesajlar silinmiş.
madem kural bu uyulacak!
gerçekten ihtiyacı olan gayret edip bulur zaten!

Son düzenleme:
Aycangül ya benim kafa durmadan karışıyor tam anlayamiyorum sen sadece tüy alma konusunda değil her türlü bakım konusunda tarihler mi belirliyorsun ben anlamıyorum ama senin dedigin herşeye uymak istiyorum

hayır,ben link vermiştim ilk sayfada ..ancak bloga da kk nın logosunu eklemiştim etik olması açısından.amacım da reklam amaçlı bir yönlendirme değildi ve bunun rahatlığı vardı.
dolayısıyla ilgili tüm mesajlar silinmiş.
madem kural bu uyulacak!
gerçekten ihtiyacı olan gayret edip bulur zaten!
:51:
Aycangül ya benim kafa durmadan karışıyor tam anlayamiyorum sen sadece tüy alma konusunda değil her türlü bakım konusunda tarihler mi belirliyorsun ben anlamıyorum ama senin dedigin herşeye uymak istiyorum
Saç bakımı ve bazı konularda da bilgi veriyor canım.Şimdi bişey yazmaya da korkuyorum valla şuraya bak buraya bak diye.Sen en iyisi aycangülün profilini bi ziyaret et :)

ben tüylerimi dün aldım mecburdum çünkü. bir de cilt neden tüyler alınınca nemlendirlmiyor ben hep nemlendiriyorum:26:

Back