Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Forum içerisinde blog linki şeklinde paylaşım yapmak yasaktır.
Konu başına içeriğe uygun açıklama yapılması gerekir,içerik boşaltmak,silmek yasaktır.
bende göremiyorum banada tarihleri yollarmısınız acilen lütfen lazere ona göre gidicem buraya sık giremiyorum
bende göremiyorum..
read more tıklıyorum hata veriyo açmıyooo yardım lütfennnnnnnnnnn
bende göremiyorum..
read more tıklıyorum hata veriyo açmıyooo yardım lütfennnnnnnnnnn
teşekkür ederim canım..kaçırmayalım amann
tarihler henüz belli olmadı..
7si ile 10u arasında olacağı tahmin ediliyor sadece
geçici bir problemdir o ben kontrol ettim şimdi problem yok.
Hayır blog ismi vermedim,vermedik ki! Madem bloglara yönlendirme yasak,o zaman profillerdeki web sitesi bölümleri niye var? Oralarda zaten yazıyor biz sadece bilmeyenlere oraya tıkla diyoruz.Bu nasıl bir uygulamadır böyle?Çelişkili!
hayır,ben link vermiştim ilk sayfada ..ancak bloga da kk nın logosunu eklemiştim etik olması açısından.amacım da reklam amaçlı bir yönlendirme değildi ve bunun rahatlığı vardı.
dolayısıyla ilgili tüm mesajlar silinmiş.
madem kural bu uyulacak!
gerçekten ihtiyacı olan gayret edip bulur zaten!
Saç bakımı ve bazı konularda da bilgi veriyor canım.Şimdi bişey yazmaya da korkuyorum valla şuraya bak buraya bak diye.Sen en iyisi aycangülün profilini bi ziyaret et :)Aycangül ya benim kafa durmadan karışıyor tam anlayamiyorum sen sadece tüy alma konusunda değil her türlü bakım konusunda tarihler mi belirliyorsun ben anlamıyorum ama senin dedigin herşeye uymak istiyorum
ben tüylerimi dün aldım mecburdum çünkü. bir de cilt neden tüyler alınınca nemlendirlmiyor ben hep nemlendiriyorum:26: