• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

herkese merhaba..önceden tarihleri burdan açıklıyordun aycangülcüm şimdi neden açıklamıyosun..? birde nerde açıkladığını da tam anlayamadım hani bende tarihleri takip etmek istiyorum eğer ulaşabileceğim bir adres verebilirsen sevinirim...:26:

herkese merhaba..önceden tarihleri burdan açıklıyordun aycangülcüm şimdi neden açıklamıyosun..? birde nerde açıkladığını da tam anlayamadım hani bende tarihleri takip etmek istiyorum eğer ulaşabileceğim bir adres verebilirsen sevinirim...:26:

İlk sayfada yazıyor.aycangülün bloğunda.......

bloğu izlemeye alabildim geçen gün sorun olmuştu, neyse ki oldu.:34:.arkadaşımız ağust.günlerini henüz hazırlamamış sanırım..:6:

yarın ramazanın 14 ü değilmi ayın 14 ü dolunaydır
adam adama ayın 14 gibi parlıyor demezmi :34:
bence cuma günü epilasyon günü olabilir ama siz yinede aycangülün açıklamasını bekleyin

yarın ramazanın 14 ü değilmi ayın 14 ü dolunaydır
adam adama ayın 14 gibi parlıyor demezmi :34:
bence cuma günü epilasyon günü olabilir ama siz yinede aycangülün açıklamasını bekleyin

inşallah cuma olur yoksa öbür hafta misafirler olcak hayatta yapamam :18:

dolunay 2 ağustosta ancak epilasyon için ağustosun ilk haftasının geçmesini bekliyoruz!

bu arada kıskandırmak gibi olmasın ama 3 hafta önce aldığım bölgede hala % 70 i çıkmadı, kalan % 30 ise ayva tüyü şeklinde.arada birkaç tane de eski siyah tüylerden var,sanıyorum onları kökten alamamışım :1:

dolunay 2 ağustosta ancak epilasyon için ağustosun ilk haftasının geçmesini bekliyoruz!

bu arada kıskandırmak gibi olmasın ama 3 hafta önce aldığım bölgede hala % 70 i çıkmadı, kalan % 30 ise ayva tüyü şeklinde.arada birkaç tane de eski siyah tüylerden var,sanıyorum onları kökten alamamışım :1:

Back