• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

bu ay o zaman ben epilasyonsuz kaldım :14: çünkü haftaya adet olucam muhtemelen
zaten çok çıkmadı ama 1 ay daha bekletemem diye düşünüyorum
neyse hayırlısı bakalım :32:

dolunay 2 ağustosta ancak epilasyon için ağustosun ilk haftasının geçmesini bekliyoruz!

bu arada kıskandırmak gibi olmasın ama 3 hafta önce aldığım bölgede hala % 70 i çıkmadı, kalan % 30 ise ayva tüyü şeklinde.arada birkaç tane de eski siyah tüylerden var,sanıyorum onları kökten alamamışım :1:

aycangül gayette kıskandırmak gibi oldu çok ayıp :20::9::9: şaka bi yana bu süper bi haber:nazar: darısı acilen başıma :27:

dolunay 2 ağustosta ancak epilasyon için ağustosun ilk haftasının geçmesini bekliyoruz!

bu arada kıskandırmak gibi olmasın ama 3 hafta önce aldığım bölgede hala % 70 i çıkmadı, kalan % 30 ise ayva tüyü şeklinde.arada birkaç tane de eski siyah tüylerden var,sanıyorum onları kökten alamamışım :1:

Aycangül bloğun hayırlı olsun çok güzel oradan da takip ediyoruz ama burayı da bırakamıyoruz :)
Neden bu ay dolunay'da epilasyon yapılmıyor, ağustosun ilk haftasının geçmesi bekleniyor ????

dolunayda neden tüylerimizi almıyoruz diye soranlara:
biz zaten yılın sadece 3 ayında dolunayı kullanıyoruz yanlış hatırlamıyorsam, onun haricinde aycangülün verdiği özel tarihleri kullanıyoruz, o tarihlerin daha etkili olduğunu söylemişti. ben şahsen üzümü yiyip bağını sormamaya çalışıyorum, verdiği tarihlere de uymaya çalışıyorum böylelikle.

dolunayda neden tüylerimizi almıyoruz diye soranlara:
biz zaten yılın sadece 3 ayında dolunayı kullanıyoruz yanlış hatırlamıyorsam, onun haricinde aycangülün verdiği özel tarihleri kullanıyoruz, o tarihlerin daha etkili olduğunu söylemişti. ben şahsen üzümü yiyip bağını sormamaya çalışıyorum, verdiği tarihlere de uymaya çalışıyorum böylelikle.

onaylıyorum, bu yöntem dolunay yöntemi değil uzuun zamandır.
verdiğim tarihler dolunaydan daha etkili.gecen ay dolunaya gelmişti ilk alternatif. açıkçası o gün aldıklarımı 13 temmuzda yeniden aldım ve sonuç yazdığım gibi.
kötümüydü? değildi ama 13 ünde yaptığımla kıyaslayamam bile!

Kıskandırmak gibi olmasın da demiş bir de ya :) Vay arkadaş.Gayette kıskandım şu an,nolcek,napcaz şimdi he? :9: Umarım adet olmadan yakalayabilirim bu ay tarihleri.Ucu ucuna kaçırmak istemiyoruuuuum:18:

Kıskandırmak gibi olmasın da demiş bir de ya :) Vay arkadaş.Gayette kıskandım şu an,nolcek,napcaz şimdi he? :9: Umarım adet olmadan yakalayabilirim bu ay tarihleri.Ucu ucuna kaçırmak istemiyoruuuuum:18:

Kıskandırmak gibi olmasın da demiş bir de ya :) Vay arkadaş!!!Gayette kıskandım şu an,nolcek,napcaz şimdi he? :9: Umarım adet olmadan yakalayabilirim bu ay tarihleri.Ucu ucuna kaçırmak istemiyoruuuuum:18:

bende benzer bi durumdayım hemen sonrasında adet olacağım malesef :18: umarım bu tarihlerde bize yarar :124:

Kıskanmamın açık kanıtıdır :) Aynı msjı 3 kez yazdııım :)

haahhaaa :D

aycangül burdasın madem burdan sorayım ben bloğuna eşimin google hesabıyla üye oldum benim yokda orayada yorum yazdımdıydı şak herifciğimin adı çıktı orda :1: sorun olmaz değil mi :26: gerçi eşim gelince sorucam isim değiştirebiliyosa değiştireyim belki rahatsız olan hatunlar olur :1:

yorumumu geri sildim :D isimden dolayı kimse rahatsız olmasın diye ama kötü şimdi ben ordan yorumda yazamazsam gıcık olurum yaf :31: ne yapalım en azından üyeyim takip edebiliyorum :D

arkadaşlar, adetliyken bikini bölgesini alamıyoruz haliyle ama diğer bölgeleri alabiliriz di mi
etkisi belki çok olmaz ama bu ay almam gerekiyo çünkü bacaklarımı :26:

arkadaşlar, adetliyken bikini bölgesini alamıyoruz haliyle ama diğer bölgeleri alabiliriz di mi

tatlım ben öyle mecburi zamanlarda alıyorum..gerek bikini bölgesini,gerekse kolaltı ve bacakları...
örn.jinekolağa gitmem gerekiyordu reglin 3.günü tampon kullanarak hallettim..

sen şu deniz sezonunu bir atlatta önce:))
misafirleriniz gitti mi,sana görev vereyim:)

aycangül burdasın madem burdan sorayım ben bloğuna eşimin google hesabıyla üye oldum benim yokda orayada yorum yazdımdıydı şak herifciğimin adı çıktı orda :1: sorun olmaz değil mi :26: gerçi eşim gelince sorucam isim değiştirebiliyosa değiştireyim belki rahatsız olan hatunlar olur :1:

demek "erkan" sendin:)
bende herhalde tüylerinden muzdarip bir erkek üyemiz var, önce soru sordu,sonra da kendini tuhaf hissetti bu kadar kadının arasında ve sildi zannettim :1:

tecrübelerime dayanarak söylüyorum,regl döneminde hangi bölgeyi alırsanız alın sonuç kötü oluyor!

sen şu deniz sezonunu bir atlatta önce:))
misafirleriniz gitti mi,sana görev vereyim:)

demek "erkan" sendin:)
bende herhalde tüylerinden muzdarip bir erkek üyemiz var, önce soru sordu,sonra da kendini tuhaf hissetti bu kadar kadının arasında ve sildi zannettim :1:

tecrübelerime dayanarak söylüyorum,regl döneminde hangi bölgeyi alırsanız alın sonuç kötü oluyor!

cıkıs erkek değildi bendim :9::9::9: tuhafda hissettim hani tek erkek bendim aranızda çünkü :1:
:1:

Back