Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben tüylerimi dün aldım mecburdum çünkü. bir de cilt neden tüyler alınınca nemlendirlmiyor ben hep nemlendiriyorum:26:
dolunay 2 ağustosta ancak epilasyon için ağustosun ilk haftasının geçmesini bekliyoruz!
bu arada kıskandırmak gibi olmasın ama 3 hafta önce aldığım bölgede hala % 70 i çıkmadı, kalan % 30 ise ayva tüyü şeklinde.arada birkaç tane de eski siyah tüylerden var,sanıyorum onları kökten alamamışım
Önce blogda daha sonra burda yayınlayacakmış gacı bacı :) O yüzden sürekli takipte olunuz efem :) not:nickin pek hoşuma gitti:)bloğu izlemeye aldım fakat orada da yok ağustos ayı epilasyon tarihleri:44:
aycangül,artık buraya tarihler eklenmeyecek mi?
Sen kafanı hiç karıştırma kbrm,tarihleri takip et yeter.nası yani tam ramazanın 14 ü yani 2 ağustosda yapmıcaz mı yoksa bi hafta geçmesinimi beklicez 9-10 ağustos gibi mi yapcaz kafam karştıda yardımcı olurmusnz
Henüz değil...Agustos ayinin tarihleri neyyyy
:26:aciklanmadimi daha
Evet,aycangülün bu konuda ilk sayfada da uyarısı var ama maalesef bazen uyamıyoruz işte,tarihleri kaçırmamak adına canımız yana yana alıyoruz tüycükleri:) Hatırlatma için teşekkürler denizcik82şimdi lazer epilasyona "iyi bir uzman"a gittiğinizde size regl döneminizi sorar. regl bitiminin hemen sonrası tüyleri almak için en uygun tarihtir. regleden bir hafta önce ve tabii ki regl sırası da en kötü tarih... bu dönemlerde dikkat edin daha çok acır. çünkü kökler kuvvetli hale geliyor. sizlere önerim her regl bitiminden 2-3 gün sonra tüylerinizi almanız.
şimdi lazer epilasyona "iyi bir uzman"a gittiğinizde size regl döneminizi sorar. regl bitiminin hemen sonrası tüyleri almak için en uygun tarihtir. regleden bir hafta önce ve tabii ki regl sırası da en kötü tarih... bu dönemlerde dikkat edin daha çok acır. çünkü kökler kuvvetli hale geliyor. sizlere önerim her regl bitiminden 2-3 gün sonra tüylerinizi almanız.
benim kuaförüm 38 yaşında ve yıllardır bahsettiğiniz yöntemi uyguladığını söyledi. bence gerşekten işe yarasaydı yıllardır uyguluyor olmazdı!
ayrıca burada da bir arkadaşımız 2 yıldır regl sonrası aldığını yazmıştı. hatırlayanlar olacaktır sohbetimizi. hemen durumunu sormuştum ve artmadığını ama azalmadığını da söylemişti. hala takip ediyorsa konuyu yeniden bahsederse çok sevinirim.
tabi yinede tercih arkadaşların.
benim kuaförüm 38 yaşında ve yıllardır bahsettiğiniz yöntemi uyguladığını söyledi. bence gerşekten işe yarasaydı yıllardır uyguluyor olmazdı!
ayrıca burada da bir arkadaşımız 2 yıldır regl sonrası aldığını yazmıştı. hatırlayanlar olacaktır sohbetimizi. hemen durumunu sormuştum ve artmadığını ama azalmadığını da söylemişti. hala takip ediyorsa konuyu yeniden bahsederse çok sevinirim.
tabi yinede tercih arkadaşların.
reçelim ben her iki tarihide size uygunsa sonrasını tercih edin diyorum.hatta ikisinide kullanın derim hep. ama odak noktam "ay takvimi" dir !
arkadaşımızın bahsettiği şey başlı başına regl odaklı,farklı bir yöntem!
merhabalar biraz geç olmakla beraber ben de bu ay uygulamanıza katılıcam.aycangülün tekniklerini
çok mantıklı buluyorum. ama merak ettiğim bir şey var.sayfanın ilk başlarında tarih 2010 u gösteriyor.
kızlar bu gidişle 4. partimizde veda edicez tüylere demişler.ama iki yıl geçmiş aradan. bunu merak ettim.
ama tabiki çook az faydası bile olsa bizim karımıza.deniycem.
teşekkürler aycangül
aycangül arkadaşımız her ay bize tarihler veriyor,biz de epilasyonumuzu o tarihlere göre alıyoruz.İlk sayfada daha detaylı açıklama var.hiç bişe anlamadım valla:)
Ben de tüyleriyle kafayı yiyenlerdenim lazer dahil pek çok yöntem denedim fakat vücuduma ışın almak fizyolojimi o kadar para baymak psikolojimi bozdu yağıydı kremiydi hangisi para tuzağı hangisi güvenilir(!) diye bi bakınırken sizinle tanıştım ve inanılmaz bir umut doğdu içime bu ay ilk defa uygulicam inşallah işe yarar fakat şunu merak ediyorum bu tarihler şehirlere göre değişiyor mu ve kişisel mi yani ona yarar bana yaramaz gibi bi durumu var mı ?
Epilasyon yapmadan bir kaç gün önce vücudunuzu nemlendirmeye başlayın.Bu cildin nemli kalmasını sağladığı için kırılmaları da önlüyor.ben aldığımda makineyle alıyorum ve sürekli kırıyor hatta daha çıkmamış tüyler oluyor siyah siyah nokta gibi acaba yanlış mı alıyorum yardım ederseniz sevinirim:44::44::44:
deneyim bakalım teşekkürlerEpilasyon yapmadan bir kaç gün önce vücudunuzu nemlendirmeye başlayın.Bu cildin nemli kalmasını sağladığı için kırılmaları da önlüyor.