dolunay 2 ağustosta ancak epilasyon için ağustosun ilk haftasının geçmesini bekliyoruz!
bu arada kıskandırmak gibi olmasın ama 3 hafta önce aldığım bölgede hala % 70 i çıkmadı, kalan % 30 ise ayva tüyü şeklinde.arada birkaç tane de eski siyah tüylerden var,sanıyorum onları kökten alamamışım
dolunay 2 ağustosta ancak epilasyon için ağustosun ilk haftasının geçmesini bekliyoruz!
bu arada kıskandırmak gibi olmasın ama 3 hafta önce aldığım bölgede hala % 70 i çıkmadı, kalan % 30 ise ayva tüyü şeklinde.arada birkaç tane de eski siyah tüylerden var,sanıyorum onları kökten alamamışım
dolunayda neden tüylerimizi almıyoruz diye soranlara:
biz zaten yılın sadece 3 ayında dolunayı kullanıyoruz yanlış hatırlamıyorsam, onun haricinde aycangülün verdiği özel tarihleri kullanıyoruz, o tarihlerin daha etkili olduğunu söylemişti. ben şahsen üzümü yiyip bağını sormamaya çalışıyorum, verdiği tarihlere de uymaya çalışıyorum böylelikle.
Kıskandırmak gibi olmasın da demiş bir de ya :) Vay arkadaş.Gayette kıskandım şu an,nolcek,napcaz şimdi he?Umarım adet olmadan yakalayabilirim bu ay tarihleri.Ucu ucuna kaçırmak istemiyoruuuuum:18:
Kıskanmamın açık kanıtıdır :) Aynı msjı 3 kez yazdııım :)
biri blog aycangülün blog adresini yazabilir mi???
arkadaşlar, adetliyken bikini bölgesini alamıyoruz haliyle ama diğer bölgeleri alabiliriz di mi
etkisi belki çok olmaz ama bu ay almam gerekiyo çünkü bacaklarımı :26:
Kıskandırmak gibi olmasın da demiş bir de ya :) Vay arkadaş.Gayette kıskandım şu an,nolcek,napcaz şimdi he?Umarım adet olmadan yakalayabilirim bu ay tarihleri.Ucu ucuna kaçırmak istemiyoruuuuum:18:
aycangül burdasın madem burdan sorayım ben bloğuna eşimin google hesabıyla üye oldum benim yokda orayada yorum yazdımdıydı şak herifciğimin adı çıktı ordasorun olmaz değil mi :26: gerçi eşim gelince sorucam isim değiştirebiliyosa değiştireyim belki rahatsız olan hatunlar olur
arkadaşlar, adetliyken bikini bölgesini alamıyoruz haliyle ama diğer bölgeleri alabiliriz di mi
etkisi belki çok olmaz ama bu ay almam gerekiyo çünkü bacaklarımı :26:
sen şu deniz sezonunu bir atlatta önce:))
misafirleriniz gitti mi,sana görev vereyim:)
demek "erkan" sendin:)
bende herhalde tüylerinden muzdarip bir erkek üyemiz var, önce soru sordu,sonra da kendini tuhaf hissetti bu kadar kadının arasında ve sildi zannettim
tecrübelerime dayanarak söylüyorum,regl döneminde hangi bölgeyi alırsanız alın sonuç kötü oluyor!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?