- 30 Mayıs 2011
- 126
- 1
- 116
hamd olsun.isllletmeci55 sayende çok rahatladım.bir haftadır aycangülü kaybettim artık nasıl bulacam diye düşünüp duruyordum.nete de fazla giremiyordum.sana nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum...
bende blogda yorum yapacak yeri bulamadım oysaki epilasyonumu yaptığımı ve neredeyse hiç acı çekmediğimi paylaşmak isterdim. tekrar teşekkürler aycangül
aycangül yeni bloğun hayırlı olsun canım :))
yeni bloğun link ini yazarmısınız rica etsemm..:26:
yeni bloğun link ini yazarmısınız rica etsemm..:26:
Sizinle daha önce alıntı yapmamdan ve sizin verdiğiniz cevabın uslubundan dolayı küçük bir atışmamız olmuştu. Ben o tur uslupları hıcbır zaman kabul etmedıgımden tepkımı de açık açık belırtıyorum tabı bırde netteki iletişimde bazen karsılıklı farklı algılama durumları da olabılıyor. Fakat verdiğiniz bilgilerden yararlanan ve yenı blogunuzda da bu bılgılerden yararlanacak olan, biri olarak teşekkur etmezsem hakkınızı yemiş olurum.
Paylasımlarınız için teşekkürler.
Yeni blogunuz hayırlı olsun.
Her işte bir hayır vardır belki yeni bloğunuz da sizin için daha guzel daha hayırlı olacaktır.
Aycangül artık tarihleri buradan duyurmayacak mısın? biz de sessiz sessiz senin dedğin tarihlere uyuyorduk..
Yaklaşık 6 aydır bu topiçi takip ediyorum,her ay uygulamaya çalıştım,çok memnunum.Teşekkürler Aycangül..
Aycangül sana özelden msj yazmayı denedim ama yeni olduğum için olmadı her şey için tşkr ederim herkese senden bahsediyorum.:)
Blogunu bende çok begendim hayırlı olsun..
iletişim bölümüne girip bana mail atabilirsin:) asıl ben sana teşekür ederim sevgi dolu mesajın için:)
Aycangül sana msj atablmek için 100 msj doldurmam gerekiyordu,bugün hırs yaptım:):)ve bunu başardım ama senin msj kutun dolu olduğu için maalesef atamadım,her gün denemeye devam ederim napıyım elbet bir gün ulaşırım.:):)o kadar tüylü bir insandım ki senin çalışamalrından fyadalanarak azalttım her şey için tşkr ederim.hakkını helal et.hiç bir karşılk gözetmeden bizmle paylaşıyorsun,bende tanıdgım herkesle paylaşıyorum hepside memnun SEVGİYLE KAL..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?