• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

yirim sen benden meşhursun... bizimki geçici,seninki kalıcı :1:
kendi blogumda aylardır 122 üyeyi zor ettim, şuna bakale 1 günde 46 üye olmuşsun :32::32::52::52::30::30:

Paytak senin bloğuna da üye olalım. :)
Sana ne kadar teşekkür etsek azdır.
Aycangül, bu arada ben de 22. olarak üye oldum. En sıkı takipçilerinden biriyim, görüşmek dileğiyle...

Kızlar bende üye oldum aynı nickle.yahoo hesabımla fakat şöyle bir sorun var altta yorum yazarken profil seç yazıyo ve orada yahoo yok ben nasıl yorum yapıcam.Lütfen yardımcı olun. :2:

Paytak senin bloğuna da üye olalım. :)
Sana ne kadar teşekkür etsek azdır.
Aycangül, bu arada ben de 22. olarak üye oldum. En sıkı takipçilerinden biriyim, görüşmek dileğiyle...

bekleriz efendim, hoş gelirsiniz.
benim blogum da aycangülün blogunu bulduğunuz yerde, profilimdeki web sayfamda
(reklam yapiim şurda iki aycangülüm kızmaz ki :1::1:)

sonunda üye olabilmişim mesajımda çıkmış hatta oh be rahatladım.

ya bu arada paytak senin blogun da çok güzelmiş.tam benlik.ona da üye olucam.

Son düzenleme:
Nihayet PC den girebildim de rahat rahat okudum..

Aycangül canım sana sonuna kadar hak veriyorum... sonuçta hepimiz insanız..ama böyle topiklerde de sahiplerin kurallarına uymak gerekir ve en önemliside bu tarz şeylere başlarken iyice okumak gerekir... sen iyi bile dayanmışsın ben seni şubattan beri takip ediyorum ama sen sabırlısın yani kesinlikle :) blog olayınada çok sevindim hemen şimdi üye olucam :):) çözüm bulunmasınada çok sevindim :):)

70. üyeyim ne kadar geç kalmışım :):)

bu arada paytak 'a teşekkür etmemiz gerekiyor diye düşünüyorum bizi buluşturduğu için ..

olmuş bir kere ne yapalım:) değiştiremeyiz..endişe, problemlerimizi ikiye katlar her zaman..değiştiremeyeceğimiz şeylere üzülmeyi bırakıp, umutla çözüm aramamız bizim için daha yararlı olur..
kendini bize bırak ;)

bıraktım artık abla kendimi :D ;) yarın insallah ikinci alternatif ile başlayacam bende :)) şifa olur insallah:)

Ama bana kimse niye cevap vermiyo.:43: :43: :43: yahoo hesabımla üye oldum ama altta msj yazabilmek için yahoo diye profil yok ben nasıl yorum yapıcam lütfen cevap :43: :43: :18:

kızlar bana yardımcı olurmusunuz??? aycangül ün bloguna nasıl üye olucam

Aycangülün profiline gir sonra web sitesine tıkla blog açılır.Sağ üst köşede bakımlı takipçiler kısmında üyelik hakkında birşey yazar ona tıkla google,twitter yahoo gibi hesapları kullanarak üye olabilirsin.zaten o dediğim yere tıklarsan yönlendiriyo seni.

Temmuz tarihleri ne zaman eklenecek acaba..birde üye olmakmı gerekiyor anlamadım ben :44::44:

Temmuz tarihleri blogta yazıyo üye olmadan da görebiliyosun ama yorum yapmak istersen üye olmak gerekiyorr isyan123...

Back