• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

eminim paytağım çözecektir bu yorum işini..sabah çözmüş ki yorumlar gelmiş..sonra yine aynı oldu..bende anlayamadım..

aycanım blogun çok güzel olmuş . hayırlı olsun ..sıcaklıgını ve samimiyetini ordada belli etmişsin :16:
ama üye olamadım bir türlü . google hesabı oluştur diyor yapıyorum ama kabul etmiyor birşeyleri :44:
neyse bakalım yakında sorunları çözeriz , seni ordanda takip ederiz .
...reglim geçti 2.alternatifi bekliyoruz ben ve kıslarım :16:

Son düzenleme:
aycanım blogun çok güzel olmuş . hayırlı olsun ..sıcaklıgını ve samimiyetini ordada belli etmişsin :16:
ama üye olamadım bir türlü . google hesabı oluştur diyor yapıyorum ama kabul etmiyor birşeyleri :44:
neyse bakalım yakında sorunları çözeriz , seni ordanda takip ederiz .
...reglim geçti 2.alternatifi bekliyoruz ben ve kıslarım :16:

teşekkür ederim..dışarıdan nasıl göründüğünü anlayamıyorum tabi ben, bu yorumun içimi rahatlattı,sağol:)
bilen biriyle denersin yeniden, üzülme:)

sanırım yorum oldu canımm. yorumunuz onaylandıktan sonra görülecektir diye yazı çıktı ama bilemedim yinede :44::44:

yaaa küçükken sen yapıyordun, şimdi de millet beni sallayıp sizin üzerinize fışkırtıyor gördün mü:)

site meselesine gelince,çok istedim ama bir darbe de oradan geldi malesef..geçen yıl temmuz da sitenin adını bile aldım ama bir türlü yaptıramadım.
bazı özel sebeplerden dolayıda parasını bastırıp yaptıramadım.
hatta buradan bazı dostlarım yapmayı teklif ettiler ama onlarada geri dönemedim,çok detaya girmeyeceğim özel bir konu olduğu için.

şimdi iyi habere gelelim:)
son yaşananlardan sonra sevgili dostumuz paytak(:54:) bana bir blog hazırlamaya girişti.az önce de tamamladı.ilk üyelerimden olursunuz inşallah:)
sorunları ne kadar çözer bilemiyorum daha önce kullanmadığım için ama yine çözülmezse bu kez site ve ücretli üyelik gündeme gelir, düşüncesizlik yapan da ücretini öder :)
paytağım seni seviyorum :)

canım canım caım..ay gızım :9::9::9: ben de seni sevi:yorummm:16::16:

+1 o zaman
ne zaman başlıyor üye alımları?

Paytak aferin tebrik ederim bu arada takdire şayan bir girişim :28:

teşekkürler, teşekkürler :42::42:

Takipçi listende gözüyorum ama yorum yazınca 'Bu blogda sadece ekip üyeleri yorum yapabilir.' uyarısı çıkıyor.Henüz özel msj yazamıyorum o nedenle burdan yazdım umarım silinmez, yardımcı olurmusun ?

yorum sorunun hallettim bayanlar.. ancak can sıkıcı yorumlara kapalı olması açısından, yazdığınız yorumlar aycangülün denetlemesinden geçecek :9::9: onaylarsa yayınlayacak, böylesi onun ruh sağlığı açısından daha ii diye düşünüyorum :9::9::51:

yorum sorunun hallettim bayanlar.. ancak can sıkıcı yorumlara kapalı olması açısından, yazdığınız yorumlar aycangülün denetlemesinden geçecek :9::9: onaylarsa yayınlayacak, böylesi onun ruh sağlığı açısından daha ii diye düşünüyorum :9::9::51:

aycanım top sende o zaman canım:9:

orda nicim aysegul ak ..
aeben yapamadım
eposta adresinden öyle oldu, kızımında ..ben biraz net özürlüyümde, e postam yok :)

Son düzenleme:

benden daha popülersin iki gündür :57: :1:
beni benden çok düşünen paytağım:70: çok teşekkür ederim:)

Son düzenleme:
Aycangülüm çok sevindim canım benim hayırlı olsun bloğun:52:
Koala senin de eline sağlık tatlım çok iyi oldu bu fikir:46:
Üye oldum gibi sabahleyin ama olamadım galiba,, şimdi tekrar deniycem:9:

Back