Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Offff saatlerce uğraşıyorum olmuyor olmuyor. Googleden hesap açmam mı gerekiyor eğer öyleyse benim ki olmuyor, yada ben yapamıyorum.. Biri yardımcı olabilir mi?
aycanım gülüm daha ilk defa uyguladım ama şimdiden faydasını gördüm koltukaltım normalde 2 günde çıkardı ama 1 hafta oldu hala ortada yoklar çok küçük olup da makinenin almadıkları çıktı sadece diğerleri yok meydanda hiç bir mecburiyetin yokken bizim bu derdimizle sabırla ilgileniyorsun ya Allah razı olsun çok dua alıyorsun valla daha önceden de söylediğim gibi ne mübarek insansın sennn
twitter hesabın varsa daha kolay oluyor..
şifa olsun çok sevindim:)
şifa olsun çok sevindim:)
slm aycan abla bende uzun zamandır bu konunu gizli gizli takip edenlerdenm :) ama bugüne kadar verdiğin tarihlere hiç başlamadım blog sahibi olman çok güzel olmuş bende üye oldum ve takipçilerinden biriyim artık :) bende yüzümdeki tüylerden muzdaripim malesef 21 yaşındayım ve uzun zamandır bunlarla uğrasıyorum artık uğraşmak istemiyorum insallah senin yöntemin şifa olurda artık bende kurtulurum verdğin bilgilerden dolayı Allah razı olsun ablm çok sağol :)
insallah ablacım ya esmer olunca daha kötü duruyo bide yaa hiç olmayaydı daha iyiydi şu melet
Blogu nasil buldunuz bayanlar nasil arama yapmam gerek. Ben mi goremedim adresi acaba rica etsem biri aciklayabilir mi...
evet gördüm ama denemek için gönderiyorum dediğinden yayınlamadım bende,iyi yapmış mıyım
aycangulun profilinde websitesinde var...