Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

eminim paytağım çözecektir bu yorum işini..sabah çözmüş ki yorumlar gelmiş..sonra yine aynı oldu..bende anlayamadım..

aycanım blogun çok güzel olmuş . hayırlı olsun ..sıcaklıgını ve samimiyetini ordada belli etmişsin
ama üye olamadım bir türlü . google hesabı oluştur diyor yapıyorum ama kabul etmiyor birşeyleri :44:
neyse bakalım yakında sorunları çözeriz , seni ordanda takip ederiz .
...reglim geçti 2.alternatifi bekliyoruz ben ve kıslarım

Son düzenleme:

teşekkür ederim..dışarıdan nasıl göründüğünü anlayamıyorum tabi ben, bu yorumun içimi rahatlattı,sağol:)
bilen biriyle denersin yeniden, üzülme:)

sanırım yorum oldu canımm. yorumunuz onaylandıktan sonra görülecektir diye yazı çıktı ama bilemedim yinede :44::44:

canım canım caım..ay gızım ben de seni sevi:yorummm

+1 o zaman
ne zaman başlıyor üye alımları?

Paytak aferin tebrik ederim bu arada takdire şayan bir girişim

teşekkürler, teşekkürler

Takipçi listende gözüyorum ama yorum yazınca 'Bu blogda sadece ekip üyeleri yorum yapabilir.' uyarısı çıkıyor.Henüz özel msj yazamıyorum o nedenle burdan yazdım umarım silinmez, yardımcı olurmusun ?

yorum sorunun hallettim bayanlar.. ancak can sıkıcı yorumlara kapalı olması açısından, yazdığınız yorumlar aycangülün denetlemesinden geçecek onaylarsa yayınlayacak, böylesi onun ruh sağlığı açısından daha ii diye düşünüyorum

aycanım top sende o zaman canım

orda nicim aysegul ak ..
aeben yapamadım
eposta adresinden öyle oldu, kızımında ..ben biraz net özürlüyümde, e postam yok :)

Son düzenleme:

benden daha popülersin iki gündür
beni benden çok düşünen paytağım çok teşekkür ederim:)

Son düzenleme:
Aycangülüm çok sevindim canım benim hayırlı olsun bloğun
Koala senin de eline sağlık tatlım çok iyi oldu bu fikir
Üye oldum gibi sabahleyin ama olamadım galiba,, şimdi tekrar deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…