Mesaj atılmıyor
aycanım blogun çok güzel olmuş . hayırlı olsun ..sıcaklıgını ve samimiyetini ordada belli etmişsin
ama üye olamadım bir türlü . google hesabı oluştur diyor yapıyorum ama kabul etmiyor birşeyleri :44:
neyse bakalım yakında sorunları çözeriz , seni ordanda takip ederiz .
...reglim geçti 2.alternatifi bekliyoruz ben ve kıslarım
sanırım yorum oldu canımm. yorumunuz onaylandıktan sonra görülecektir diye yazı çıktı ama bilemedim yinede :44::44:
Ben neden yapamıyorum
rica etsem şimdi yorum yapmayı dener misiniz..
yapabilenler bu mesajımı beğensin olur mu?
bilmiyorum ki canım bnmki oldu mu ki şimdii :44:
yaaa küçükken sen yapıyordun, şimdi de millet beni sallayıp sizin üzerinize fışkırtıyor gördün mü:)
site meselesine gelince,çok istedim ama bir darbe de oradan geldi malesef..geçen yıl temmuz da sitenin adını bile aldım ama bir türlü yaptıramadım.
bazı özel sebeplerden dolayıda parasını bastırıp yaptıramadım.
hatta buradan bazı dostlarım yapmayı teklif ettiler ama onlarada geri dönemedim,çok detaya girmeyeceğim özel bir konu olduğu için.
şimdi iyi habere gelelim:)
son yaşananlardan sonra sevgili dostumuz paytak54:) bana bir blog hazırlamaya girişti.az önce de tamamladı.ilk üyelerimden olursunuz inşallah:)
sorunları ne kadar çözer bilemiyorum daha önce kullanmadığım için ama yine çözülmezse bu kez site ve ücretli üyelik gündeme gelir, düşüncesizlik yapan da ücretini öder :)
paytağım seni seviyorum :)
+1 o zaman
ne zaman başlıyor üye alımları?
Paytak aferin tebrik ederim bu arada takdire şayan bir girişim
Takipçi listende gözüyorum ama yorum yazınca 'Bu blogda sadece ekip üyeleri yorum yapabilir.' uyarısı çıkıyor.Henüz özel msj yazamıyorum o nedenle burdan yazdım umarım silinmez, yardımcı olurmusun ?
ben de yazdım onaylandıktan sonra görüleceğini söyledi bakalım:)
canım canım caım..ay gızımben de seni sevi:yorummm
teşekkürler, teşekkürler
yorum sorunun hallettim bayanlar.. ancak can sıkıcı yorumlara kapalı olması açısından, yazdığınız yorumlar aycangülün denetlemesinden geçecekonaylarsa yayınlayacak, böylesi onun ruh sağlığı açısından daha ii diye düşünüyorum
canım canım caım..ay gızımben de seni sevi:yorummm
teşekkürler, teşekkürler
yorum sorunun hallettim bayanlar.. ancak can sıkıcı yorumlara kapalı olması açısından, yazdığınız yorumlar aycangülün denetlemesinden geçecekonaylarsa yayınlayacak, böylesi onun ruh sağlığı açısından daha ii diye düşünüyorum
benden daha popülersin iki gündür
beni benden çok düşünen paytağımçok teşekkür ederim:)
yirim sen benden meşhursun... bizimki geçici,seninki kalıcı
kendi blogumda aylardır 122 üyeyi zor ettim, şuna bakale 1 günde 46 üye olmuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?