Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Gunaydınlar
ben de uye olmayı henuz bulamadım, telefondan gırıyom zaten hıc alısık degılım :)
e mail ıle takıp yaptım, maıl adresımı gırdım boyle mı oluyo acaba
ben de blog cahılıyım :)

kk da aycangülünüz olurum yine:) tuhaf hissettim sen böyle deyince:)

Takipçi listende gözüyorum ama yorum yazınca 'Bu blogda sadece ekip üyeleri yorum yapabilir.' uyarısı çıkıyor.Henüz özel msj yazamıyorum o nedenle burdan yazdım umarım silinmez, yardımcı olurmusun ?

aycangülll
bende sessiz takipçindim bu 2. alışım çok memnun kaldım allah razi olsun canım inş.. yeni adresinide bulabilirim pek anlamıyorum ama
inş.. yardımcı olursunuz kızlarrr:18::18:

aycangülll
bende sessiz takipçindim bu 2. alışım çok memnun kaldım allah razi olsun canım inş.. yeni adresinide bulabilirim pek anlamıyorum ama
inş.. yardımcı olursunuz kızlarrr:18::18:
ben yaptıysam sende yaparsın canım:) aycangullun profılınde web sıtesı yazıyor ona gır sag tarata katılın yazıyor google hesap ac katılmıs oluorsun :)

tamam aycangül anladım haklısın arada kaçırmış olabilirim:) teşekkür ederim emeğin için ayrıca her ay uyamasam da uyduğum aylarda çok fayda gördüm allah razı olsun zaten bu konuyu ilk okuduğumda çok dikkatimi çekmişti asla aman canım olmaz öyle şey demedim ve çevremdeki arkadaşlara söyledim. her ay benden tarih bekliyolar biz de senden.

ya kizlar google hesap mi aciyoruz tamam actim bu seferde blogu göremiyorum eklicezmi aycangülü napicaz

Takipçi listende gözüyorum ama yorum yazınca 'Bu blogda sadece ekip üyeleri yorum yapabilir.' uyarısı çıkıyor.Henüz özel msj yazamıyorum o nedenle burdan yazdım umarım silinmez, yardımcı olurmusun ?

bende diyorum niye sessiz sessiz üye olup çıkıyor bu kızlar :)
inanın bende çok cahilim bu konuda,paytağım yapmasaydı ben yapamazdım..

Aycangülcüm bizi tarihsiz bırakmadığın için Allah senden razı olsun. Ben de 39. üyen(izleyicin) oldum bloğunun aynı kullanıcı ismiyle. Allah burada seni kötü niyetli kişilerle karşılaştırmasın inşallah. Amiiinn.

amin canım,çok teşekkür ederim..yalnız merak ediyorum yine mi yorum yapılamıyor,bir arkadaşım mesaj attı da biraz önce..

üye de oldum.. sessiz bir takipçin olarak hatta bir de destan yazdım sana.. ama maalesef ki yorumum çıkmadı.. bi el atıversen bu duruma.. süper olur :))
yeni evin hayırlı olsun.. artık burdaki gibi sessiz de olmam belki :)))

amin canım,çok teşekkür ederim..yalnız merak ediyorum yine mi yorum yapılamıyor,bir arkadaşım mesaj attı da biraz önce..

ben şimdi yine denedim ve ''bu bloga sadece ekip üyeleri cevap yazabilir'' diyor..
muhtemelen ayarlarda yorum yapacak kişilerle ilgili bir düzenleme yapmanız gerekli.. bi iki kurcalasanız bulursunuz kesin..

sanırım ben de üye oldum.ya gmail çok karışık adımı kabul etmiyo şifremi kabul etmiyo.
sabahtan beri uğraşıyorum.melek hanem adıyla üye oldum ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…