canlarim nsl üye olunuyor bulamadim blogu buldum sadece
kk da aycangülünüz olurum yine:) tuhaf hissettim sen böyle deyince:)
ben yaptıysam sende yaparsın canım:) aycangullun profılınde web sıtesı yazıyor ona gır sag tarata katılın yazıyor google hesap ac katılmıs oluorsun :)aycangülll
bende sessiz takipçindim bu 2. alışım çok memnun kaldım allah razi olsun canım inş.. yeni adresinide bulabilirim pek anlamıyorum ama
inş.. yardımcı olursunuz kızlarrr:18::18:
teşekkür ederim ama atlayarak okumuşsun,yakaladım:)
çünkü alıntı her yapılışında sebebini söyleyerek yapılmamasını rica ettim..
başkalarının ricalarını yerine getirmek için onları anlamamız gerekmez! benden de zaman zaman bazı şeyler istenir, "aman ha! " denir.bazılarını gerçekten anlayamam ama "aman canım ne zararı olacak ki " deyip bildiğimi okumam, sadece saygı duyar ve istediği doğrultuda davranırım. (bu iki satır direkt seninle ilgili değil, merakettiğin için sorduunun farkındayım,sadece yeri geldiği için önceki mesajlardan birine atıfta bulundum)
belki de aynı hassasiyeti bulamadım için bu kadar kızdım kimbilir..belkide asıl öfkelendiren saygısızlıktır. bilemiyorum, öyleyse bile bunu da benim kaprisim kabul edin.kusursuz olmamız mümkün mü? siz öyle misiniz?
sonra insanlar herzaman eşref saatlerinde olmuyorlar.. nasıl olsa kızmıyor deyip devam etmemek lazım..sabırlı insanlar "o an" geldiğinde pire için yorgan yakarlar..
siz hiç marketten aldığınız gazlı içeceği eve gelene kadar sallayıp, sonra da düşünmeden açtınız mı:) bu durumda içeceğe mi kızardınız:)
sana mesaj yazarken genel mesaja döndü, dolmuşum iyice, hava aldığım yerden fışkırıyorum:)
Takipçi listende gözüyorum ama yorum yazınca 'Bu blogda sadece ekip üyeleri yorum yapabilir.' uyarısı çıkıyor.Henüz özel msj yazamıyorum o nedenle burdan yazdım umarım silinmez, yardımcı olurmusun ?
bende diyorum niye sessiz sessiz üye olup çıkıyor bu kızlar :)
inanın bende çok cahilim bu konuda,paytağım yapmasaydı ben yapamazdım..
Aycangülcüm bizi tarihsiz bırakmadığın için Allah senden razı olsun. Ben de 39. üyen(izleyicin) oldum bloğunun aynı kullanıcı ismiyle. Allah burada seni kötü niyetli kişilerle karşılaştırmasın inşallah. Amiiinn.
amin canım,çok teşekkür ederim..yalnız merak ediyorum yine mi yorum yapılamıyor,bir arkadaşım mesaj attı da biraz önce..
amin canım,çok teşekkür ederim..yalnız merak ediyorum yine mi yorum yapılamıyor,bir arkadaşım mesaj attı da biraz önce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?