- 30 Mayıs 2011
- 126
- 1
- 116
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgili Aycangül
Çok düzenli yapamasamda aylardır seni takip ediyorum.Sana ve yöntemine inancım o kadar kesin ki o ay iki alternatif tarihindede alamadıysam almamayı tercih ediyorum başka zamanlarda almak yerine.Benim gibi hormonal problemi olan birine bile fayda etti senin yöntemin Artık bir kıl yumağı değilim.Daha çok uğraşmam gerekiyor ama en azından her yerimden kıllar fışkırmıyor eskisi kadar.Sana ne kadar teşekkür etsem az
Gelelim alıntı meselesine.Ne yaparsan yap ne kadar istersen iste hayatta bazen istediklerin olmuyor.Hele ki bu biraz da diğer insanlara bağlıysa.Eminim o alıntı yapanlarında bir çoğu seni kızdırmak ya da umursamamak adına yapmamışlardır bunu.Sadece sabırsızlık dikkat eksikliği ve bir an önce uğraşmadan sonuca ulaşmak çabasıyla yapmışlardır bence.Nasıl bir yöntem bulursan bul o yöntemde de buna benzer insan davranışlarıyla karşılaşacaksın.Bunu kendine direkt hakaret olarak algılama.İnsanların bin bir türlü halinden saçma bir hal diye bak.Herkese ve herşeye sinirlerini yıpratma canım zaten bir sürü sorumluluğun ve sıkıntın var.Şunu unutma burda bir sürü insan seni hiç tanımadan sana karşı minnet ve sevgi hissiyle dolu
Seni seviyoruz Aycangül
Aycangül sen en iyisi kendine bir internet sitesi kur bence.Üyelik şartı koş,Okuma(!) bilmeyenleri de kabul etme üyeliğe.Hem tıklanmaktan para kazanırsın hem de istediğin kişileri üyeliğe kabul edersin.Burda kendini üzdüğüne,fışkırdığına :) değmez bence tatlım.Bu arada küçükken gazozları sallayıp birbirimizin üzerine fışkırtmak çok eğlenceliydi :))) aklıma geldi
yaaa küçükken sen yapıyordun, şimdi de millet beni sallayıp sizin üzerinize fışkırtıyor gördün mü:)
site meselesine gelince,çok istedim ama bir darbe de oradan geldi malesef..geçen yıl temmuz da sitenin adını bile aldım ama bir türlü yaptıramadım.
bazı özel sebeplerden dolayıda parasını bastırıp yaptıramadım.
hatta buradan bazı dostlarım yapmayı teklif ettiler ama onlarada geri dönemedim,çok detaya girmeyeceğim özel bir konu olduğu için.
şimdi iyi habere gelelim:)
son yaşananlardan sonra sevgili dostumuz paytak54:) bana bir blog hazırlamaya girişti.az önce de tamamladı.ilk üyelerimden olursunuz inşallah:)
sorunları ne kadar çözer bilemiyorum daha önce kullanmadığım için ama yine çözülmezse bu kez site ve ücretli üyelik gündeme gelir, düşüncesizlik yapan da ücretini öder :)
paytağım seni seviyorum :)
+1 o zaman
ne zaman başlıyor üye alımları?
Paytak aferin tebrik ederim bu arada takdire şayan bir girişim
bizide unutma aycann