- 21 Nisan 2010
- 539
- 2
- 118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben dün alamadım koca uyumadı bide meraklı napıyon napıyon başımın etini yedi
bu günde orucum hiç alamam
bi sonraki tarihi deniycem bi zararı olmaz demi
illa ilk günmü önemli olan
bide bikini bölgemi 2 gün önce aldım güya dolunay gördüm ama meğer burda bize haber veriyomuş aydangül
Bende baya azalma var ama. Lazer yapiyorum ben evde. Ayda bir kere yerine iki kere yapicam verilen tarihlerde. %70 i gitsin yeter 3 ayda. Gerisi cok onemli degil:) Butun herkes burda :)
dolunayı yakalamışken bir sürü eskiyi de attım gitti az önce..attıklarımın içinde bazı insanlar bile vardı oh kurtuldum
su reklamları yapılan cihazlardanmı var onlar gercekten işe yarıyormu yarıyosa alırım valla...
Sırf bugün epilasyon yapacağım diye sir ağda seti aldım ve ilk defa sir yapacağım.
öyleyim değil mi
hemen bi lavanta çayı demle, içir 10 dakika sonra pert
dolunayı yakalamışken bir sürü eskiyi de attım gitti az önce..attıklarımın içinde bazı insanlar bile vardı oh kurtuldum
yanii şimdi bende şunu merak ettim hani uzun süredir bu konu varya o zamandan bu yana başlayıpta tamamen biten varmı..
mesela ben marttan bu yana sanırım takip ediyorum bende değişiklikler var
demey calıştıgım bu tarihleri baz almazsam tekrar sertleşecekmi tüylerim coğalacakmı
yada gercekten etkisini gösterip tamamen yok etmek için kalanlarda iğneli epilasyon falanmı yapmak lazım...
thanks...:44: