• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Aman Allahııııımmmm bir an hiç bitmiycek sanmıştım..

Ne olur faydası olsun ne olur ne olur çok yoruldum artıık :14::14:

Ooooffffffff telden yazdığım gelmemiş burya :31: neyse olsun dün aklandım paklandım kıl yumağından kurtuldum :62::62::62: İnşallaaaaaaahhhhhhhhhh kökleri kuruyasıcalar gelmez bir daha :1: Dün ilk defa sir ağda yaptım bimden makinasını almıştım tereddüt etmiştim ama iyi çıktı ısınma süresi yarım saati buluyo ama güzel :21: bir de kızlar birşey sorucam benim bacağım da baş göstermiş ama alınamayacak tüyler kaldı biraz yine de etki görürüm değil mi onları da diğer tarihde almak isterdim ama alamam :31:

ben dün alamadım koca uyumadı bide meraklı napıyon napıyon başımın etini yedi
bu günde orucum hiç alamam
bi sonraki tarihi deniycem bi zararı olmaz demi
illa ilk günmü önemli olan
bide bikini bölgemi 2 gün önce aldım güya dolunay gördüm :1:ama meğer burda bize haber veriyomuş aydangül

ben dün alamadım koca uyumadı bide meraklı napıyon napıyon başımın etini yedi
bu günde orucum hiç alamam
bi sonraki tarihi deniycem bi zararı olmaz demi
illa ilk günmü önemli olan
bide bikini bölgemi 2 gün önce aldım güya dolunay gördüm :1:ama meğer burda bize haber veriyomuş aydangül

oruclu olmanın tüy almaya engeli yok ki canım benim ben bu öğlen arası gidiyorum mesela...

Bende baya azalma var ama. Lazer yapiyorum ben evde. Ayda bir kere yerine iki kere yapicam verilen tarihlerde. %70 i gitsin yeter 3 ayda. Gerisi cok onemli degil:) Butun herkes burda :)

su reklamları yapılan cihazlardanmı var onlar gercekten işe yarıyormu yarıyosa alırım valla...

dolunayı yakalamışken bir sürü eskiyi de attım gitti az önce..attıklarımın içinde bazı insanlar bile vardı:1: oh kurtuldum:1:

yanii şimdi bende şunu merak ettim hani uzun süredir bu konu varya o zamandan bu yana başlayıpta tamamen biten varmı..
mesela ben marttan bu yana sanırım takip ediyorum bende değişiklikler var
demey calıştıgım bu tarihleri baz almazsam tekrar sertleşecekmi tüylerim coğalacakmı
yada gercekten etkisini gösterip tamamen yok etmek için kalanlarda iğneli epilasyon falanmı yapmak lazım...
thanks...:44:

evet 2. alternatif daha uygun[/QUOTE]

Ama şimdi yorumlarda birde 7-8 Temmuz'u gördüm..

Ben boğa burcuyum da o yüzden çelişkide kaldım..

Yani 12-13 Temmuz mu 7-8 Temmuz mu daha iyi benim için.. ? :44:

su reklamları yapılan cihazlardanmı var onlar gercekten işe yarıyormu yarıyosa alırım valla...

Reklam vermek dogru mu bilmiyorum. Editorler gerekirse silebilir. Benimki Silk'n Pro . Memnunum ben. Yalniz cildin beyaz olacak, tuyler yeterince siyah (sari-kahverengi tuylerde ise yaramiyor), guneslenmeyeceksin. Yuzde uygulamayi onermiyorlar. Yuzume disarida yaptirdim.

Son düzenleme:
Sırf bugün epilasyon yapacağım diye sir ağda seti aldım ve ilk defa sir yapacağım.

canım sonuçları bizimle paylaş. ben hep makinayla aldım bu zmana kadar burda ki yorumları okuyunca sir ağda kullanmak daha mantıklı geldi

öyleyim değil mi :1:

hemen bi lavanta çayı demle, içir :1: 10 dakika sonra pert :1:

dolunayı yakalamışken bir sürü eskiyi de attım gitti az önce..attıklarımın içinde bazı insanlar bile vardı:1: oh kurtuldum:1:

öylesin öyle, sende bilmediğimiz daha neler var acaba merak ettim şimdi. desene kökten çözüm.

kızlar geçen tarihi unuturm diye telefonuma alarm kurdum. alarm 9:30 çalmaya başladı. tabi eşimin elinde geliyo telefon bi yandan da şen kahkahalar atmakta. alarmda unuturm diye ağda yapılacak diye yazdım :DDD

bende sabah lazere gittim =) gelecek hafta şehir dışına çıkıyorum, lazer kontrolüm 3 haftayı geçecek ama bu tarihlerde almak için yinede bugün gidip yaptırdım. bakalım inşallah azala azala tamamen bitecekler :D çok umutluyum =) tarihler için teşekkürler aycangül...

Son düzenleme:
yanii şimdi bende şunu merak ettim hani uzun süredir bu konu varya o zamandan bu yana başlayıpta tamamen biten varmı..
mesela ben marttan bu yana sanırım takip ediyorum bende değişiklikler var
demey calıştıgım bu tarihleri baz almazsam tekrar sertleşecekmi tüylerim coğalacakmı
yada gercekten etkisini gösterip tamamen yok etmek için kalanlarda iğneli epilasyon falanmı yapmak lazım...
thanks...:44:

yüzde yetmişinden kurtulan arkadaşlar var
ben gecen yıl ağustostan beri aycangülü takip ediyorum ziyadesiyle etkisini gördüm
ama aycangülün her zaman söylediği bişey -ki ben buna çok katılıyorum- o da şu

hangi tarihin hangi ayın size etki edeceği belli olmaz. Bir tarih pek etkilemezken, diğer bir tarih fazlasıyla etki edebilir. Bu yüzden olabildiğince hepsini değerlendirmek gerek

ya ben demin yaptım bitirdim ama aldıktan sonra bacağımı arı soktu bi zarar olur mu :18:

aycangülüm sana cok cok tesekkür ediyorum
sanirim bende gecen yil yaz aylarindan beri takip edenlerdenim ve cok güzel sonuclar aldim

simdi pazartesi günü ben is seyehatinde almanyadaydim sali günüde avusturyaya döndüm - ve müsterimiz vardi onunla mecbur yemege ciktik - acayip korktum eger ben 9 gibi eve gelemezsem ne zaman yapicam bu agdayi diye ve korktugum basima geldi tam gece 12de eve geldim.
düsündüm düsündüm baktim olmicak ertesi gün tekrar ise gidecegimide biliyorum ve saat 13de burda bitiyor agda zamani sonra kalktim herseyi biraktim bi yandan banyo yapiyorum - sonra bi bacagimi yaptim sonra bikini bölgesini aldim tüm sonra kalktim sacimi yikadim en sonunda diger bacagimi yapip bitirdim - ama bende bittim cünkü kac gündür az uykuyla ayaktayim.

benden 10dk sonrada esim geldi eve - bakti ben agdaya oturmusum ordan bana laf atiyor napiyorsun git uyu diye bende bugün hem dolunay hem agda günüm rahat birak git otur zaten hava sicak bunaldim terliyorum bide seninle konusamam dedim :) ay cok komiktim gece

yattigimda saat gece 2idi - yatakta kendi kendime güldüm ya resmen öyle alismisim ki o saatleri geciricem diye kafayi yiyorum üzülüyorum (agda icin neleri feda ediyoruz - bende uykumu feda ettim) 5saat uyuyup ise geldim

biz kadinlarin bakimi hic bitmez, kollarimi koltuk altimi malesef bikac gün önce aldim normalde bunu hic yapmam ama müsterinin yaninda kötü duruyor bide hava sicak uzun kolluda giymek istemedm yaz aylarinda bi bu sorun var yoksa kisin cok rahat bekleyebiliyoruz - herseye ragmen hafif bronzlastim ve tüyler pek belli olmuyor bayabide azalma var

herkese tavsiye ediyorum - simdi ufacik zaman buldum isyerinden hemen yazayim dedim

ben de gecen seneden berı takıp edıorum tum tarıhlerı uyguluorum ama cok bı verım aldıgımı soylemem genıtalde etkısını goremedım. bacaklarımda uzun surede cıkıor bı o etkısı oldu. suanda ıssızım param olunca lazere gıtcem. koltukaltıma lazer yaptırmıstım cok memnun kalmıstım. genıtale de kesınlıkle lazere gıtmeyı dusunuorum. ama o zamana kadar aycangulle devam etcem

ben de bitirdim işlemi ama bu ay çok acıdı bazı yerler. biraz zorlandım gibi. neyse bir de öteki temmuz tarihinde rötüş yaparım artık :)

öldüm, bittim yaa, ama tertemizim çok şükür. Allah'ım emeklerimizi boşa çıkarma, özellikle aycangülün :16:

Back