• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

geri sayım başladı ama buralarda kimse yok:53: hadi herkese şifa olsun şimdiden :)

aycangül sana nasıl teşekkür etsem bilemedim yaa...ilk defa geçen ay denedim özel tarihlerini...bu ay ikinci denememdi ve inanılmaz sonuç aldım
acı tamamen hafifledşiği gibi hormon bozukluğumda olmasına rağmen tüylerin uzama süresinide etkiledi sanırım..kısacası iyiki varsın:DD

aycangül sana nasıl teşekkür etsem bilemedim yaa...ilk defa geçen ay denedim özel tarihlerini...bu ay ikinci denememdi ve inanılmaz sonuç aldım
acı tamamen hafifledşiği gibi hormon bozukluğumda olmasına rağmen tüylerin uzama süresinide etkiledi sanırım..kısacası iyiki varsın:DD

daha da iyileri olur inşallah :nazar: :)

acıyı da mı azaltıyomuş bu tarihlerde yapmak :53: dört ayak üstüne düştük resmen :52: aycangül ne mübarek insansın ya :27:

hadi bakalım pamuk eller tüylü bölgelere :1: nasıl girersek öyle devam eder :1:

Son düzenleme:
Turkiye saatine gore yaptim Aycangul umarim dogru yaptim. Aci acisindan evet fark var. Ikinciyi de yapicam. Regl im ayin 21 inde sanirim sansliyim. 3-4 ayda kurtulmak istiyorum:)

bu ay nedense daha heyecanlıyım aycangül:1:, dünden beri bu geceyi bekliyorum,epilasyon yapıcam diye hiç bu kadar mutlu ve sabırsız olmamıştım. uykumdan fedakarlık yapıcam inşallah hem bu gece hem yarın sabah :5: neyse şifa olsun hepimize.

Üf ya üffff...Eşimin yatmaya hiç niyeti yok! Mecbur yarın sabaha kaldı. allahtan işe gitmiyorum yoksa kaçmıştı güzelim ay =)

çok şükür bitti. ama bende bittim. allahım inşallah birdaha çıkmazlar süper olur. burdaki herkesle beraber.

ismail türüt canlı performansı eşliğinde ilk ağdamdı :1: tahminimce bir daha da yaşamam bu durumu.. işe yaramazsa onun uğursuzluğu diyeceğim; ama bir mucize olur da tamamen biterse bu ay canlı yayına bağlanır teşekkür bile ederim kendisine :1:
havai fişekler patlıyor şu an; ağdamı mı kutluyorlar ne :53: :1:

heheh valla benim burdada patlıyor havai fişekler. oh kutlasınlar. hadisedende güzel bi şarkı canlı canlı...:72:

Back