heheh valla benim burdada patlıyor havai fişekler. oh kutlasınlar. hadisedende güzel bi şarkı canlı canlı...
slm kızlar bende şans eserı gordum kil tüy nede olsa herkesın sorunu ama tabı ssuan hıc bısey anlamadım ılk sayfadakı yazan seyı okudum tarıhler var ama o tarıhler şımdıde gecerlı mı yoksa her ay farklı oluyo mu onu anlamadım ben perşembe agdaya gıtcem saatı onem lı mı :)):44: etkılı olur mu bendede baska ne yapmam lazım cvlarsanız sevınırımm
Oh miss gibi oldum tüm vücut tamamDoğum günüme tertemiz mis gibi girdim
mrb canım sımdı temmuz 12 13 dıyo ılk sayfada kı o 2012 nın temmuz tarıhı mı ... bende bu perşembe gıdıcem yakacırıyorum yanı etkılı oluyo mu gercekten cok merak ettm sımdı
Turkiye saatine gore yaptim Aycangul umarim dogru yaptim. Aci acisindan evet fark var. Ikinciyi de yapicam. Regl im ayin 21 inde sanirim sansliyim. 3-4 ayda kurtulmak istiyorum:)
Bu akşam yapabilirsin yarın 2 ye kadar da yapabilirsin.Şanslısınki tarihlere rast geldinRegl sonrası(regl öncesinde tüyler daha sert ve alındıktan sonra daha erken çıkıyo çünkü) ve aycangülün verdiği tarihlere uyarak yapıyoruz tabi durum uygun olmadığında regl öncesi yaptığımız zamanlarda olabiliyor ama yine bu tarihlerde.
slm kızlar bende şans eserı gordum kil tüy nede olsa herkesın sorunu ama tabı ssuan hıc bısey anlamadım ılk sayfadakı yazan seyı okudum tarıhler var ama o tarıhler şımdıde gecerlı mı yoksa her ay farklı oluyo mu onu anlamadım ben perşembe agdaya gıtcem saatı onem lı mı :)):44: etkılı olur mu bendede baska ne yapmam lazım cvlarsanız sevınırımm
Konu sahibi Aycangül her ay dolunay fazlarını baz alarak bir calışma yaparak iki ayrı alternatif belirliyor.Bizlerde bu gün ve saat dilimi içerisinde tüyleri alıyoruz.Arada sayfalara göz atarsan olumlu etki gördüklerini yazan cok kisi var hatta 282. sayfaydi galiba Aycangül memnun kalanların yazdıklarını derlemisti.Ben yeni basladim ama cok inanıyorum bu çalısmaya.Yapabilirsen eğer randevunu yarın süre dolmadan onceye almaya çalış.Aycangul her ay ilk sayfayı güncelleyerek o ayki tarihleri veriyor ilk sayfadan takip ediyoruz.Benim bildigim bu sekilde yanlış ya da eksik varsa doğru bilenler duzeltirse sevinirim bende öğrenmiş olurum
3-4 ayda kurtulman imkansiz canim.
lazer bile en az 5 seansta bitiyo, oda tek tuk cikanlari dikkate almazsan..
teşekkurler canım cvpladıgın ıcın ... walla bu kıl tuy ısı hıc kımsenın sevmedıgı bısey 1 kıl bıle azalsa ben cok mutlu olurum ben hıc duymamıstım bu yasıma kadar dolunay falan babannemde soylemedı haın kadınneyse yorumları hemen okudum tabı hersey cok guzel seyler yazmıs ınsan umutlanıyo yanı kı bende ınanırım böyle seylere ve ınanarak yapmak daha etkılı olur bence artık aycangülcümm bende senın sıkı takıpcınım kılsız tüysüz bı hayatım olana kadar ... suan hıc yapmadım ama ıcımde bı mutluluk var yapmaya başlasam kım bılır nolcak neyse cok konustummm teşekkurler herkese sagolun kızlarrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?