Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Bacaklar ve kollar tamam gece ısıgıyla ne kadar olduysa yarında üstünden geçerim diğer yerleride aldım mı şifa olsun

Bende bacaklarımı bitirdim çok şükür Kaş ve dudak üstü zor olacak ama yarın süre dolmadan kuaförde halledeceğim inşallah.gecen ay ikinci alternatifde almıştım kalan bölgelerde cok çıkmadı verilen diğer zamanda almayı planlıyorum .Benim ikinci uygulamam.Teşekkürler Aycangül .Giden tüyleri son görüşümüz olur inşallah.

slm kızlar bende şans eserı gordum kil tüy nede olsa herkesın sorunu ama tabı ssuan hıc bısey anlamadım ılk sayfadakı yazan seyı okudum tarıhler var ama o tarıhler şımdıde gecerlı mı yoksa her ay farklı oluyo mu onu anlamadım ben perşembe agdaya gıtcem saatı onem lı mı :)):44: etkılı olur mu bendede baska ne yapmam lazım cvlarsanız sevınırımm

slm kızlar bende şans eserı gordum kil tüy nede olsa herkesın sorunu ama tabı ssuan hıc bısey anlamadım ılk sayfadakı yazan seyı okudum tarıhler var ama o tarıhler şımdıde gecerlı mı yoksa her ay farklı oluyo mu onu anlamadım ben perşembe agdaya gıtcem saatı onem lı mı :)):44: etkılı olur mu bendede baska ne yapmam lazım cvlarsanız sevınırımm

Bu akşam yapabilirsin yarın 2 ye kadar da yapabilirsin.Şanslısınki tarihlere rast geldin Regl sonrası(regl öncesinde tüyler daha sert ve alındıktan sonra daha erken çıkıyo çünkü) ve aycangülün verdiği tarihlere uyarak yapıyoruz tabi durum uygun olmadığında regl öncesi yaptığımız zamanlarda olabiliyor ama yine bu tarihlerde.

Bende etkili oldu özellikle bacaklarımda inceldiler ve geç çıkıyolar canım.Tabi bu 2012 tarihleri aycangül her ay yeniliyor tarihleri bizde ona göre alıyoruz.Denemekten zarar çıkmaz bence.

mrb canım sımdı temmuz 12 13 dıyo ılk sayfada kı o 2012 nın temmuz tarıhı mı ... bende bu perşembe gıdıcem ya kacırıyorum yanı etkılı oluyo mu gercekten cok merak ettm sımdı

Evet 2012 nin tarihi. İlk sayfada yazıyor. Tarihleri kaçırmamanı tavsiye ederim. Mümkünse bugün yoksa 12-13 temmuzda yap.

hm tamm yarın yapayım ozaman ben koltuk altı 2 ye kadar sagol canım cvpladıgın ıcınn hepımıze kılsız güzel günlerrrr

dolunayı yakalamışken bir sürü eskiyi de attım gitti az önce..attıklarımın içinde bazı insanlar bile vardı oh kurtuldum

Konu sahibi Aycangül her ay dolunay fazlarını baz alarak bir calışma yaparak iki ayrı alternatif belirliyor.Bizlerde bu gün ve saat dilimi içerisinde tüyleri alıyoruz.Arada sayfalara göz atarsan olumlu etki gördüklerini yazan cok kisi var hatta 282. sayfaydi galiba Aycangül memnun kalanların yazdıklarını derlemisti.Ben yeni basladim ama cok inanıyorum bu çalısmaya.Yapabilirsen eğer randevunu yarın süre dolmadan onceye almaya çalış.Aycangul her ay ilk sayfayı güncelleyerek o ayki tarihleri veriyor ilk sayfadan takip ediyoruz.Benim bildigim bu sekilde yanlış ya da eksik varsa doğru bilenler duzeltirse sevinirim bende öğrenmiş olurum

ooo, gecenin bu saatinde topik bayağı kalabalıkmış aycangül benim ilk bölüm tamam, ikinci bölüme geçicem biraz takıldıktan sonra :)

teşekkurler canım cvpladıgın ıcın ... walla bu kıl tuy ısı hıc kımsenın sevmedıgı bısey 1 kıl bıle azalsa ben cok mutlu olurum ben hıc duymamıstım bu yasıma kadar dolunay falan babannemde soylemedı haın kadın neyse yorumları hemen okudum tabı hersey cok guzel seyler yazmıs ınsan umutlanıyo yanı kı bende ınanırım böyle seylere ve ınanarak yapmak daha etkılı olur bence artık aycangülcümm bende senın sıkı takıpcınım kılsız tüysüz bı hayatım olana kadar ... suan hıc yapmadım ama ıcımde bı mutluluk var yapmaya başlasam kım bılır nolcak neyse cok konustummm teşekkurler herkese sagolun kızlarrrrrrrrr

3-4 ayda kurtulman imkansiz canim.
lazer bile en az 5 seansta bitiyo, oda tek tuk cikanlari dikkate almazsan..

Bende baya azalma var ama. Lazer yapiyorum ben evde. Ayda bir kere yerine iki kere yapicam verilen tarihlerde. %70 i gitsin yeter 3 ayda. Gerisi cok onemli degil:) Butun herkes burda :)

Son düzenleme:

zaten ilk etkisi bu mutluluk hissi oluyor bu yöntemin
o orumların üzerine daha ne yorumlar geldi zaman içinde bir bilsen:) bence sen vakit buldukça son iki ayı falan oku,motive olursun hem:)
inşallah sen de o güzel yorumlardan yazarsın önümüzdeki ay:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…