• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

ilk defa geçen ayki tarihte denedim ve sadece bacaklarımı aldım aldıktan bi kaç gün sonra çıkmaya başlayan kıllar çıkmadılar 2 hafta falan çok rahat gezdim çıkanlarda ince seyrekti haziran sonu tekrar aldım ama tarih olmayan günde ve bi kaç güne çıkmaya başladılar temmuz 3-4 başı bana uyumuyo 12 temmuzda tekrar denicem inşallah yine az ve geç çıkarlar :16:

zaten yarın akşam yapmaktan başka çaren yok gibi görünüyor.bunu kullanmazsan diğerini de kullanamayacaksın.bu mevsimde çok zor..bir arkadaşımız ağdadan 12 saat sonra regl olduğunu,buna rağmen sonuçun iyi olduğunu yazmıştı.etkili olacaksa reglin yakınlığı pek sorun olmuyor demek ki..sadece mucize beklemezsin,olur biter:)

evet bu aksam yapicam pek regl olacak gibide deilim bu aksam yapmasam agustosa kadar asla bekleyemem en iyisi bu aksam

c.tesi günü regl olcam büyük bi ihtimalle bugün ki alternatifi uygulasm olur mu acabaa yoksa 2. alternatifi mi bekleyim

ben de pazar günü bekliyorum adetimi, ama bu akşam yapıcam epilasyonumu. seninkine de daha 3 gün var, ben yapmanı tavsiye ederim ama sorumluluk almam :) son karar senin. ben bu tarihleri kullandıktan sonra bazen birkaç saat sonrasında adet olmuşumdur, fakat buna rağmen faydasını görmüşümdür, en kötü ihtimalle duraklama evresi geçiririm ama gür ve sert çıkma gibi bi durum yaşamadım, diyorum yine de sen bilirsin.

Merhaba ben ilk kez bakıyorum konunuza..

Adetim yarına kadar bitecek..

Yani buna göre 12 - 13 Temmuzda mı almalıyım tüyleri mi ?

benim reglim bugün bitti ama çene için lazere gitcektim saat 19.30da saati uymuo ve şuan öğrendim bunu gitmesemiydim ki yaww :44: 2.alternatifte de kontrole gitcektim çok iyi olur die düşünmüştüm :31:

ben de pazar günü bekliyorum adetimi, ama bu akşam yapıcam epilasyonumu. seninkine de daha 3 gün var, ben yapmanı tavsiye ederim ama sorumluluk almam :) son karar senin. ben bu tarihleri kullandıktan sonra bazen birkaç saat sonrasında adet olmuşumdur, fakat buna rağmen faydasını görmüşümdür, en kötü ihtimalle duraklama evresi geçiririm ama gür ve sert çıkma gibi bi durum yaşamadım, diyorum yine de sen bilirsin.

2. alternatif bana uyuyo aslinda ama bu ay 2 kere almak istiyorm denicem bugun o zmn bakalm nasl olcak :)

kızlar bi sorum olacak etkin sonuç almak için illa sir ağda ile mi yapmamız gerekiyor, epilasyon makinesiyle olmaz mı?? :44:

Tanaçan roll on ağda aldım set halinde. İçinde ısıtıcısı da var.

Teşekkür ederim. Ben hep güzellik merkezine gidiyorum. Bu sefer kendim yapayım dedim ama acil olarak sir ağda seti almam lazım. Önereceğiniz markalar var mı? Kartuşlu mu daha iyi yoksa cezvede ısıtılanlar mı? Hangisi pratik olur?

kızlar bi sorum olacak etkin sonuç almak için illa sir ağda ile mi yapmamız gerekiyor, epilasyon makinesiyle olmaz mı?? :44:

Kökten alınan bütün yöntemler işe yarıyor. Fakat makineler daha çok batığa sebep oluyor. Sir ile alma şansın varsa öyle al. Ama epilasyon makinesi ile de sonuca ulaşırsın.

Son düzenleme:
c.tesi günü regl olcam büyük bi ihtimalle bugün ki alternatifi uygulasm olur mu acabaa yoksa 2. alternatifi mi bekleyim

bende yarın olurum muhtemelen ama bu akşam yapıyorum:)

Merhaba ben ilk kez bakıyorum konunuza..

Adetim yarına kadar bitecek..

Yani buna göre 12 - 13 Temmuzda mı almalıyım tüyleri mi ?

evet 2. alternatif daha uygun

evet az kaldı . inşallah bi daha çıkmazlar. dolunayı gördüm. bu ikinci olacak benim. memnunum teşekkürler aycangül. duacımızsın

Back