• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

anlayamazsınız tabi; çünkü değil birkaç sayfayı, alıntı yaptığınız tarihlerin bir satır altını bile okumamışsınız!
bakın siz ilk uyarıda bunaldınız ve sitem ettiniz.
ben iki yıldır her ay defalarca uyarı yapıyorum ve buna rağmen incinmemeniz için gülümseyerek yumuşatıyorum uyarımı..2 YIL !
üstelik tıklanma sayısına,sayfa sayısına ve cevap sayısına bakarsanız ne kadar aktif bir konu olduğunu, dolayısıyla ne kadar uyarı yapmış olabileceğimi hesap edebilirsiniz.
ilk uyarıda bu tepkiyi veren siz, bu topiğin sahibi olsaydınız bu kadar uzun süre sahip çıkarmıydınız konuya? üslubunuz ne olurdu? görmeyi çok arzu ederdim..

Ben uyarmanızdan bunalmadım elbette uyarabılırsınız, topiği bırakırım şeklindeki tehdit vari uyarı şeklinizi hoş bulmadığımı belirttim ki kapatabilirsiniz de neticede sizin emek verdiğiniz bir topik sizin topiğiniz. Daha önce görmüştüm aslında oradakı uyarıyı dün akşam başka telaşların içinde dikkatsızlıkle altaki uyarıya bakmamısım benim de hatam.

Ben uyarmanızdan bunalmadım elbette uyarabılırsınız, topiği bırakırım şeklindeki tehdit vari uyarı şeklinizi hoş bulmadığımı belirttim ki kapatabilirsiniz de neticede sizin emek verdiğiniz bir topik sizin topiğiniz. Daha önce görmüştüm aslında oradakı uyarıyı dün akşam başka telaşların içinde dikkatsızlıkle altaki uyarıya bakmamısım benim de hatam.

yok yoook kapatmaaaa sen aycanımgülüm, kapatabilirsiniz nedemek ?! :30::30::30:
burda kaç kişi her ay yeni tarihlerin gelmesini bekliyor haberiniz varmı..:31::31:

yok yoook kapatmaaaa sen aycanımgülüm, kapatabilirsiniz nedemek ?! :30::30::30:
burda kaç kişi her ay yeni tarihlerin gelmesini bekliyor haberiniz varmı..:31::31:

alıntılara karşı uyarsam suçlu oluyorum, tekrar eden sorulara cevap vermesem suçlu oluyorum.. nasıl engel olabilirim, var mı bildiğin başka bir çözüm..fikirlere açığım,yardımcı olun hadi..

aycangülcüm mrb artık özel saat vermiyorum ama özl msj kutusunu takip edin yazmışsın ya ben sana özelden geçen ayın sonucunu yaziim mi

aycangülcüm mrb artık özel saat vermiyorum ama özl msj kutusunu takip edin yazmışsın ya ben sana özelden geçen ayın sonucunu yaziim mi

bende aynı şeyi soracaktım :)

tabi sonuçlarınızı bildirebilirsiniz..
evet özel saat vermedim bu ay..yine de takip edin dememin sebebi şuydu: belki aklıma birşey takılır,aranızdan birinden denemek için rica edebilirim.saat vermiyorum diye bakmazsınız, ben öylece kalakalırım :53::1: tedbir aldım yani kendim için,hani verirsemde bencilce duygularım için vericem :1:

tabi sonuçlarınızı bildirebilirsiniz..
evet özel saat vermedim bu ay..yine de takip edin dememin sebebi şuydu: belki aklıma birşey takılır,aranızdan birinden denemek için rica edebilirim.saat vermiyorum diye bakmazsınız, ben öylece kalakalırım :53::1: tedbir aldım yani kendim için,hani verirsemde bencilce duygularım için vericem :1:

iyiymiş :9::9::9::9::9: o zaman bu gün yarın sonuçları yollarım ben :34:

ayyyyyyyy çok heyecanlıyım yarın ilk denemem olcekkkkk bu yöntemle vee sir ağda makinası aldıım bu ay illklerimi yapcem ikisinden de iyi sonuç alırım inşallaaaaaaaaaahhhhhhhh :21::21::21:

slm bayanlar benim uc gun once regl tarihimdi ama daha olmadim ve yarin aksam birinci alternatifi denemek istiyorum acaba yarari olur mu cunku regl oncesi almak pek tavsiye edilmiyo arada kaldim ayrica ikinci alternetifi yapamam cunku 13 temmuzda yoldayim tatile gidicem

slm bayanlar benim uc gun once regl tarihimdi ama daha olmadim ve yarin aksam birinci alternatifi denemek istiyorum acaba yarari olur mu cunku regl oncesi almak pek tavsiye edilmiyo arada kaldim ayrica ikinci alternetifi yapamam cunku 13 temmuzda yoldayim tatile gidicem

zaten yarın akşam yapmaktan başka çaren yok gibi görünüyor.bunu kullanmazsan diğerini de kullanamayacaksın.bu mevsimde çok zor..bir arkadaşımız ağdadan 12 saat sonra regl olduğunu,buna rağmen sonuçun iyi olduğunu yazmıştı.etkili olacaksa reglin yakınlığı pek sorun olmuyor demek ki..sadece mucize beklemezsin,olur biter:)

Tam tarihi hatırlayamıyorum ama 1 seneden fazla geçti bu olay üzerinden.Yine bi dolunay tarihinde bacaklarımı temizliyordum ondan önce bikaç şey daha yapmıştım sanırım tam olarak hatırlamıyorum,ama bunaldım yeter artık yapmıycam dedim annem gelip "Kızıp başladığın işi bitirsen iyi olur" demişti.Bende sinirlenip bıraktım tabi epilasyon olayını,ogün aldığım yer sadece bacağımın bilek kısmıydı ve tüylerin çoğu şimdi yok (Annem hala bakar ben sana ogün böyle böyle demişim,dinlemezsen böyle olur keşke ben yapsaymışım gibisinde :) Kafamı duvarlara vurasım geldi tabi anladığımda ama geçti artık,bunu bile görmek mutlu etti beni.Yorum bekleyenler için söylemek istedim.Veee tabiki teşekkürler Aycangül :)

Tam tarihi hatırlayamıyorum ama 1 seneden fazla geçti bu olay üzerinden.Yine bi dolunay tarihinde bacaklarımı temizliyordum ondan önce bikaç şey daha yapmıştım sanırım tam olarak hatırlamıyorum,ama bunaldım yeter artık yapmıycam dedim annem gelip "Kızıp başladığın işi bitirsen iyi olur" demişti.Bende sinirlenip bıraktım tabi epilasyon olayını,ogün aldığım yer sadece bacağımın bilek kısmıydı ve tüylerin çoğu şimdi yok (Annem hala bakar ben sana ogün böyle böyle demişim,dinlemezsen böyle olur keşke ben yapsaymışım gibisinde :) Kafamı duvarlara vurasım geldi tabi anladığımda ama geçti artık,bunu bile görmek mutlu etti beni.Yorum bekleyenler için söylemek istedim.Veee tabiki teşekkürler Aycangül :)

işte bu üzden verdiğim tarihleri kaçırmamaya çalışın diyorum.bunlardan birinde ay mutlaka böyle ciddi bir yardımda bulunacaktır.

bu gece nemlendirin bacaklarınızı ki yarın kupkuru teninizde çıtır çıtır kırılmasın tüyler..

Son düzenleme:
Çok heyecanlıyııımmmm:106: Yarın bende başlıyorum artık tarihlere uymaya..

İnşallah banada faydası olur :97:

Bide şimdi bu tarihlerde tüylerimizi alıyoruz ya. Ben bugün saçlarımı kestirdim. Onuda etkiliyor mu ki:14:

3 temmuz oldu ben dayanamıyorum artık 3 temmuz 9:45'ten sonra demişsiniz ama ben dolunayı gördüm:) gelirken bakalım ne olacak duşa girecem birazını şimdi alacam ben koltukaltımda zaten fazla çıkmıyor azcıkta olsa çok rahatsız oluyorum ben yazın bide olmuyor böyle.

3 temmuz oldu ben dayanamıyorum artık 3 temmuz 9:45'ten sonra demişsiniz ama ben dolunayı gördüm:) gelirken bakalım ne olacak duşa girecem birazını şimdi alacam ben koltukaltımda zaten fazla çıkmıyor azcıkta olsa çok rahatsız oluyorum ben yazın bide olmuyor böyle.

ben 3 temmuz saat 9.45' te demedim, o gördüğünüz de dolunay değil !!

size kolay gelsin:)

Son düzenleme:
Back