Bu yöntemle yüz tüylerinde etki gören var mı? Yani yüzde de diğer bölgeler gibi etkili oluyor mu ?
Ben 3 Temmuz gecesi yapacağım =) Ay ışığında epilasyon =P
aycangüüüüüülllll, sen bizi bi sevemedin gitti ama biz seni çoook seviyoozz...
o kadar çok dua ettim ki 13 temmuzdan önce ona yakın bir tarih olsun diye, 13 ü akşamı yola çıkıyoooz, tatile gidiyooz..
ve seeeen 12 sinde tarih vermişsiin..
süpersiiiin ya, süpeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr....
aycangul
1.ALTERNATİF
03 Temmuz 2012 Salı, saat 21:51'den
04 Temmuz 2012 Çarşamba günü saat 14:25 e kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..
2.ALTERNATİF
12 Temmuz 2012 Perşembe, saat 03:33'ten
13 Temmuz 2012 Cuma günü saat 21:47 ye kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..
Ne kadar da cimri davranmış dolunay bu ay böyle birer gün..
Bu yöntemle yüz tüylerinde etki gören var mı? Yani yüzde de diğer bölgeler gibi etkili oluyor mu ?
alıntıya devam ederseniz denekleri bıraktığım gibi topiği de bırakacağım sonunda:) sonra siz sağ ben selamet :)
arkadaşlar ilk alternatifi biraz önce yeniden güncelledim.. 3 temmuz saatine DİKKAT!
aşlama sa
birde özel saat göndermiyorum artık. ama yine de 3 temmuzda başlamadan önce özel mesaj kutunuzu ve topiği kontrol etmenizi tavsiye ederim. bir son dakika haberi olabilir sizin için:)
Alıntı yapılamaması gerektiğini daha önce okumamıstım kusura bakmayın bilseydim paylaşmazdım, bunun ne zararı var anlayamasam da fakat tabiki topik sahıbı sizsiniz elbette kural neyse odur uyulması gerekir ama bırakırım yoksa diye tehdit vari mesaj da hiç hoş değil değil. Topik açıp paylaşımda bulunan arkadaşların bir müddet sonra bırakırım ha tarzındaki yaklaşımlarını hiç anlayamamışımdır. Neyse belkıde bu uyarıyı önceden çok yapmış, bunalmıssınızdır ama böyle bir yaklaşım da karşınızdaki için aynı derecede bunaltıcı.
oncelikle cok tesekkurler aycangul.yaklasik 8 aydir tarihleri takip ediyorum.vucut bolgesinde gozle gorulur dramatik azalmalar oldu.ancak yuzumde (cene alti)neredeyse hic degisiklik olmadi.bu konuda ekstra bir onerin var mi?birde forumda topik den soz edilmis.topik nedir?nasil takip edilir?
aycangul 3 temmuz saatler icin bir surpriz demistin ya. daha erkene ya dageç saate mi kayma ihtimali var? eger su son hali degismiyorsa bir ihtimal 3 temmuz aksamını planlıyorum. yoksa garanti olsun 4 temmuz gunduzu mu beklesem acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?