Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

aycangüüüüüülllll, sen bizi bi sevemedin gitti ama biz seni çoook seviyoozz...
o kadar çok dua ettim ki 13 temmuzdan önce ona yakın bir tarih olsun diye, 13 ü akşamı yola çıkıyoooz, tatile gidiyooz..
ve seeeen 12 sinde tarih vermişsiin..
süpersiiiin ya, süpeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr....

aycangul ;

1.ALTERNATİF

03 Temmuz 2012 Salı, saat 21:51'den
04 Temmuz 2012 Çarşamba günü saat 14:25 e kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..

2.ALTERNATİF

12 Temmuz 2012 Perşembe, saat 03:33'ten
13 Temmuz 2012 Cuma günü saat 21:47 ye kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..

Ne kadar da cimri davranmış dolunay bu ay böyle birer gün..

niye sevmeyeyim kız, takip bile ediyorum seni
yazdığım cevapları da okumuyorsun anlaşılan sen

alıntıya devam ederseniz denekleri bıraktığım gibi topiği de bırakacağım sonunda:) sonra siz sağ ben selamet :)

aycangül denekleri neden bıraktın ya

neyse sen işini bilirsin,
biz de 14 temmuzda tatile gidiyoruz çok güzel denk gelmiş

alıntıya devam ederseniz denekleri bıraktığım gibi topiği de bırakacağım sonunda:) sonra siz sağ ben selamet :)

Alıntı yapılamaması gerektiğini daha önce okumamıstım kusura bakmayın bilseydim paylaşmazdım, bunun ne zararı var anlayamasam da fakat tabiki topik sahıbı sizsiniz elbette kural neyse odur uyulması gerekir ama bırakırım yoksa diye tehdit vari mesaj da hiç hoş değil değil. Topik açıp paylaşımda bulunan arkadaşların bir müddet sonra bırakırım ha tarzındaki yaklaşımlarını hiç anlayamamışımdır. Neyse belkıde bu uyarıyı önceden çok yapmış, bunalmıssınızdır ama böyle bir yaklaşım da karşınızdaki için aynı derecede bunaltıcı.

ben neden özel kutuma senden hiç msj alamıyorum ki
neyse bu ay 7. uygulamamı yapcam dün regl oldum yarın biter ama hemen yarın yapamam ki :26: sanki o zaman çok iyi olmuo:44:
12de yapmayı planlıyorum göbek için sıkıntım var bu aralar 2-3 aydır biraz geriledi gibi ama inş bu ay yine faydasını görcem belime de uygulama yapcam
hatta yarın akşam çene için lazer randevusu alıp 12sinde de kontrole giderim 2 alternatifi de değerlendirmiş olurum

sencede yarın bitince yapmayım hemen dimi bekleyim 2. alternatifi
ayrıca tarihlerimi dipnot düşüoum olurda özel bişi yazmak istersen

*22 ocak, 18 şubat, 16 mart, 12 nisan, 9 mayıs, 16 haziran....

teşekkürler aycangül

valla bu sıcaklarda bekleyemedim hafta sonu aldım ben. zaten ilk alternatif regl tarihime geliyor. sonra ki dönemde de tatil haftası yine olmayacak. ben iki ay ara vermeyi düşünüyorum yine takipte kalıcam belki tarihleri denk getirebilirim. ama beklemek çok sıkıcı pantolon giymek daha da sıkıcı.

anlayamazsınız tabi; çünkü değil birkaç sayfayı, alıntı yaptığınız tarihlerin bir satır altını bile okumamışsınız!
bakın siz ilk uyarıda bunaldınız ve sitem ettiniz.
ben iki yıldır her ay defalarca uyarı yapıyorum ve buna rağmen incinmemeniz için gülümseyerek yumuşatıyorum uyarımı..2 YIL !
üstelik tıklanma sayısına,sayfa sayısına ve cevap sayısına bakarsanız ne kadar aktif bir konu olduğunu, dolayısıyla ne kadar uyarı yapmış olabileceğimi hesap edebilirsiniz.
ilk uyarıda bu tepkiyi veren siz, bu topiğin sahibi olsaydınız bu kadar uzun süre sahip çıkarmıydınız konuya? üslubunuz ne olurdu? görmeyi çok arzu ederdim..

oncelikle cok tesekkurler aycangul.yaklasik 8 aydir tarihleri takip ediyorum.vucut bolgesinde gozle gorulur dramatik azalmalar oldu.ancak yuzumde (cene alti)neredeyse hic degisiklik olmadi.bu konuda ekstra bir onerin var mi?birde forumda topik den soz edilmis.topik nedir?nasil takip edilir?

aycangul 3 temmuz saatler icin bir surpriz demistin ya. daha erkene ya dageç saate mi kayma ihtimali var? eger su son hali degismiyorsa bir ihtimal 3 temmuz aksamını planlıyorum. yoksa garanti olsun 4 temmuz gunduzu mu beklesem acaba???

Canim topic, konunun ingilizce anlami.. Topici takip et konuyu takip et demek..

aycangul 3 temmuz saatler icin bir surpriz demistin ya. daha erkene ya dageç saate mi kayma ihtimali var? eger su son hali degismiyorsa bir ihtimal 3 temmuz aksamını planlıyorum. yoksa garanti olsun 4 temmuz gunduzu mu beklesem acaba???

şu haliyle kullanabilirsin canım, bu konuda bir süpriz yok.

yine adetimin ne zaman geleceğinden emin değilim malesef
geçen ay 8inde gelmişti sanırsam
yarın akşam koltuk altı ve bacakları yapayım diyorum
2. tarihe kadar da adetim biter de bikiniyi yaparım diye düşünüyorum ama daha gelmedi bile
ben bu konuyu biraz düşüneyim en iyisi
gerçi 13ünde tatile gidicem ama o akşam da yapamam :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…