Regl sonrasını bekleyelim dersek bu seferde ikinci dönem kaçabiliyor.3ünde alalım dersekte regl öncesi oluyor. Aycangül ne yapalım?
ormana döndüm ayol gün bir gelseydi de güzelleşseydimbir de kızlar tuzlu limonda azaltıyo ve teni beyazlatıyo diyolar doğrumudur deneyen oldu mu aranızda :26:
Tarihler verilmis bu ay basliyorum insallah sonuc iyi olur. Kizlar birsey sorucam ilk saatler de almak daha mi etkili oluyor :26:
Canim bu gercekten sans, ama saat kac olursa olsun azalma mutlaka oluyor.
Ayy tek azalsin hatta bitsin de gerisi onemli degil amaaa yinede diyorum kisansimiz yaver gitsin insallah
Aycangül, sana çok teşekkür ediyorum canım.
Bu tarihleri aylardır ben de takip ediyorum. Gerçekten çok etkili olduğu gördüm. Tüyleri aldıktan sonra genelde bir kaç gün sonra hemen çıkmaya başladığını gözlemliyordum. Fakat bu tarihlerde aldığım zaman daha geç ve zayıf çıktığını farkettim. Sanırım yarı yarıya bir azalma da söz konusu. Özellikle kaşları bu dönemde kestirdiğimde hemen uzamadığını gördüm. Biliyorsunuz makasla kestirdiğimiz yerler hemen uzuyor. Ekstra bir şey limon suyu sürüyorum, hemen epilasyon sonrasında. Etkisini ilk seferden farkettim. Size de tavsiye ederim.
Tekrar çok teşekkür ederim Aycangülcüm. Başarılı çalışmaların var.
Canim zamanla bu yontemle mutlaka azalacaktir, tuyler cansizlanacaktir.
Ben subat ayindan beri uyguluyorum, gozle gorulur seyrelme var.
Annemin bile dikkatini cekti, artik oda bu tarihlere uyuyor
Regl sonrasını bekleyelim dersek bu seferde ikinci dönem kaçabiliyor.3ünde alalım dersekte regl öncesi oluyor. Aycangül ne yapalım?
Bende bu yuzden kaslarimi bu tarihlerde almaktan korkuyorum.
Kasin kusme olayi kesin bu ozel gunlerde alinan kaslardir galiba yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?