Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Regl sonrasını bekleyelim dersek bu seferde ikinci dönem kaçabiliyor.3ünde alalım dersekte regl öncesi oluyor. Aycangül ne yapalım?

Tarihler verilmis bu ay basliyorum insallah sonuc iyi olur. Kizlar birsey sorucam ilk saatler de almak daha mi etkili oluyor :26:

Regl sonrasını bekleyelim dersek bu seferde ikinci dönem kaçabiliyor.3ünde alalım dersekte regl öncesi oluyor. Aycangül ne yapalım?

Benim de ikincisine regl denk geliyor hem de tatilr gidicem mrcnur birincisin de alicam bu ay ilk oldugu icin kacirmak istemiyorum

olley tarihler gelmişşşş.. ben geöen ay uydum walla geç çıkmadı pek ama zayıflamıştı tüylerr... sağolasın aycangüüll...

ben geçen ay regl bittiğinin ertesi günü almştm ama yine de sonuçtan memnunum azaldı gibi özellikle bacak bölgesi...arkadaşlar size şu tavsiyem olucak tüyleri aldktan sonra tuz limon karışımı sürün bir de nane tüketiminizi arttırın derim:)sabah aç karna yiyin...bi de çayı yapılan var onu da demleyin için...bu ay ki tarihlerde reglden önce ama bakalım nasıl bi etki olucak..teşekkürler aycangül

tarihler gelmiş! ama ilk tarih çok azmış. artık kandil günü temizliğimizi de yapıcaz ne yapalım :)

aycangülüüüüm sağool tarihler için Bi mucize olsa da hepimiz kurtuluversek şu tüycüklerden :) Sen de tarihe geçiversen ne kaddar mesuuut ve bahtiyaar oluruz değil mi kızlar :)

Aycangül, sana çok teşekkür ediyorum canım.

Bu tarihleri aylardır ben de takip ediyorum. Gerçekten çok etkili olduğu gördüm. Tüyleri aldıktan sonra genelde bir kaç gün sonra hemen çıkmaya başladığını gözlemliyordum. Fakat bu tarihlerde aldığım zaman daha geç ve zayıf çıktığını farkettim. Sanırım yarı yarıya bir azalma da söz konusu. Özellikle kaşları bu dönemde kestirdiğimde hemen uzamadığını gördüm. Biliyorsunuz makasla kestirdiğimiz yerler hemen uzuyor. Ekstra bir şey limon suyu sürüyorum, hemen epilasyon sonrasında. Etkisini ilk seferden farkettim. Size de tavsiye ederim.
Tekrar çok teşekkür ederim Aycangülcüm. Başarılı çalışmaların var.

Bende bu yuzden kaslarimi bu tarihlerde almaktan korkuyorum.
Kasin kusme olayi kesin bu ozel gunlerde alinan kaslardir galiba yaa

Canim zamanla bu yontemle mutlaka azalacaktir, tuyler cansizlanacaktir.
Ben subat ayindan beri uyguluyorum, gozle gorulur seyrelme var.
Annemin bile dikkatini cekti, artik oda bu tarihlere uyuyor

ahh ahh keşke anneme çekseydim hiç kıl tüy sorunu yok cillop gibi valla ben de olcem bu tarihler sayesinde annem gibi

Bende bu yuzden kaslarimi bu tarihlerde almaktan korkuyorum.
Kasin kusme olayi kesin bu ozel gunlerde alinan kaslardir galiba yaa

ben kaşlarımı kendim almıyorum... aycangülün tarihlerine göre ayda bir kuaföre gidiyorum süper oluyor :) kesilen yerlerin uzaması gecikiyor alınan tüyler ise geç çıkıyor

arkadaşlar ilk alternatifi biraz önce yeniden güncelledim.. 3 temmuz saatine DİKKAT!
aşlama sa

birde özel saat göndermiyorum artık. ama yine de 3 temmuzda başlamadan önce özel mesaj kutunuzu ve topiği kontrol etmenizi tavsiye ederim. bir son dakika haberi olabilir sizin için:)

Son düzenleme:
bende topiğinizi takip etmeye yeni başladım
bu ay bende bu tarihleri göz önünde bulundurucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…