rastgele forumda gezinirken rastladım bu topiğe ve ayın insan vücudu üzerinde olan etkilerine olan inancımdan dolayı konuda çok ilgimi çekti..her ay aycangül ün verdiği tarihlerde düzenli olarak epilasyonumu yaptım ve bugün inanın epilasyon için hazırlandığım sırada bacağımda alınacak tüy , kıl vb. birşey göremedim..aslında özel mesaj atmayı düşünüyordum aycangül e fakat daha önceki iki mesaj denememde onun posta kutusunun dolu olması sebebiyle başarısızlıkla sonuçlandığı için buradan kendisine teşekkürlerimi sunmak istedim..çoook teşekkürler aycangül. .keşke böyle 5-10 sene önce karşıma çıksaydında bende bu kadar uğraşmasaydım. ..
evet canım..bütün bölgelerde aynı oranda azalma oldu..hatta yokolma da diyebiliriz..Merhaba hoppidicik, ne kadar sürede azaldı tüyleriniz acaba bir de bütün bölgelerde mi oldu azalma?
evet canım..bütün bölgelerde aynı oranda azalma oldu..hatta yokolma da diyebiliriz..
Kızlar şoklar içerisindeyim.Reglim geçen ay 15'iydi.Her ay birkaç gün gecikmeli olurum.
İkinci tarihlerde regl olacağım kesindi.İlk tarihler bana çok uygundu.
Ben de buna göre dün tüylerimi aldım.Hatta kollarımı hiç almıyordum,onu da aldım.
Alırken acıdı,hatta acaba benim ağrı eşiğim mi düşük diye aklımdan geçirdim ki aslında acıya dayanıklıyımdır.
Bugün de kalan olmuşsa diye küçük tüycükleri almayı düşünüyordum.
Ama maalesef biraz önce regl oldum.
Çok canım sıkıldı.Dün almasam ikinci tarihler benim için harika olacaktı.
İlk defa erken oluyorum ki hayatta ilk defa oluyor bu.Birkaç gün geciktiği gibi
15-20 günü bile bulduğu olur.Bu ay erken olacağı tuttu.
Neyse hayırlısı bakalım.O kadar da beklemiştim.İlk defa almıştım bu topicte okuduklarıma göre.
Evet canim, ikinci tarihte alman lazim..Bugun yarin regl olacagim. Simdi ben bi sonraki tarihte mi yapmaliyim
Evet canim, ikinci tarihte alman lazim..
Bayanlar merhaba bende bundan sonra bu tarihlere uyarak ağdamı devam ettirmek istiyorum ancak ben bu ay 15 mayısta regl olucam şimdi saat 20:00 a kadar yapayımmı ağdamı? acele cevap yazarmısınız lütfenn..
bu tarihlere uyarak 3. kez epilasyon yaptım...
bikini bölgesinde de koltuk altında da gerçekten gözle görülür farklar var..
en çok hoşuma gidende ağda yaparken acımıyor olması....
gerçekten farklı bi durum sözkonusu...
inşallah devam ettikçe faydası dahada artacaktır...bende denek olmak istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?