Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Gece yarısına dogru Dolunayı her zamankinden %14 daha büyük ve yakın görecekmişiz...bu dolunay başka dolunay:)

6 mayısta dolunay 06:36 da yazıyor . bu saatte mi yapılacak ağda ?
bilgisi olan bi cevap versin lütfen ben ilk kez yapıcam siz nasıl yapıyorsunuz nasıl yapıcaksınız ????

bilgisi olan bi cevap versin lütfen ben ilk kez yapıcam siz nasıl yapıyorsunuz nasıl yapıcaksınız ????

Aycangül'ün verdiği tarihlerde alıyoruz ilk sayfada veriyor tarihleri oradan takip ediyoruz.onun verdiği tarihte alıyoruz tüyleri.ayın 10 u gibi demişti ama henüz net birşey söylemedi.

Ayrıntıyı fazla bilmiyorum bilen biri daha iyi cevap verecektir ama esas olan Aycangül'ün verdiği tarihleri takip etmek

aycangül tarihleri belirlerken sadece dolunayı kullanmıyor başka değişkenleri göz önünde bulunduruyor (bunların ne olduğunu söylemek bana düşmez ama eski sayfaların tamamını okuyabilirseniz aklınızda soru işareti kalmaz) daha önceden ayın 10 u gibi olacağını söylemişti... aycangül müsait bi zamanında günceller zaten sabredin arkadaşlar :)

fakat dolunay bu gece :26:

ilk sayfada verilen tarihlere göre yapıyoruz ağdayı,dolunay çıktığında değil canım.Kesin tarihleri ve saatleri aycangül biliyor şu an onun da bilgisayarı bozuk olduğu için,bir kaç gün daha beklemek durumundayız.Merak etmeyin güncellenir tarihler.Sadece biraz sabır.

Arkadaşlar epilasyon dolunayda değil, küçülen ay fazında yapılıyor yani doğru gün bu gece veya yarın sabah değil 2-3 gün sonrası bekleyin biraz..

Arkadaslar telefondan derdimi anlatmaya calisayim. Pc coktu! Moralim de tabi. Ihtiyacim olan hersey masaustunde.ders notlarim da buna dahil. Dua edin cozebilmem icin n'olur.acilmiyor bile!

ayy canım ya çok üzüldüm, aycangül nooluyor ,nedense sürekli başına birşeyler geliyor, sadaka ver ,inşallah herşey yoluna girer
bu arada yaklaşık 15 kişi senin tarih vermeni bekliyoruz umarım yazabilirsin :26:

her gelen ilk sayfayı dikkatlice okusa 2-3 sayfada bir aynı sorular cevaplanmak zorunda kalmaz aslında

yazacaktır mutlaka ama arada bır gırsende dıyorum içimizi bır rahatlassan
bekleyın yada baska bişeyler desen olmazmı Aycangül
:18:
:18:cok sıtres yapıyorum gercekten :18:

çok sağolun,hakikaten sürekli başıma birşeyler geliyor.size söylemedim elimi yaktım ve aynı elimi incittim..yazmakta zorlanıyorum.
birilerinin fena gözü var sanırım üzerimde:) neyse ki allah yanımda
bu kadar duaya göz mü dayanır
yine ucuz atlattık:))
birazdan tarihler ilk sayfada olacak inşallah:)

süpersin aycangül geçen ay saat farkıyla kaçırdım ( kaçırmak zorunda kaldım) bu ayda pc bozuldu diyince şansın böylesi diye hayıflanıyordum teşekkür ederim saat farkıyla kaçırsamda durum süperD

aycangül çok çok geçmiş olsun canımmm

aycangül çok geçmiş olsun. elin acıyorsa anestol sürebilirsin. bepanten kullanabilirsin .. yara çaabuk iyileşsin diyorsan madecassol kullan. çok geçmiş olsun. valla sende göz var. kurşun döktür. öpüyorum seni...

canım yanık olan kısım iyileşti,geçen hafta yanmıştı..çok teşekkür ederim :
aklınızda bulunsuz ilk sızlamayı biberiye yağı çok çabuk alıyor!
yarın da ortopediye gidicem...
bu ara çevremde herkes kurşun döktür diyor...kurşunun negatif enerjiyi aldığının bilimsel olarakda açıklandığı bir yazı okumuştum bir ara..
nerden bulunur ki ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…