Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

ara ara girdiğim için mesajlarda tarih verildiyse kaçırıyorum. aycangül 10 mayıs demişti ondan öncesi ya da sonrası için bir bilgi verdi mi acaba?

Arkadaslar telefondan derdimi anlatmaya calisayim. Pc coktu! Moralim de tabi. Ihtiyacim olan hersey masaustunde.ders notlarim da buna dahil. Dua edin cozebilmem icin n'olur.acilmiyor bile!

Arkadaslar telefondan derdimi anlatmaya calisayim. Pc coktu! Moralim de tabi. Ihtiyacim olan hersey masaustunde.ders notlarim da buna dahil. Dua edin cozebilmem icin n'olur.acilmiyor bile!

hemen dua ediyorum canım,aynı zamanda imgeleme yapıyorum.En kısa zamanda çözülür bozma moralini.

Canim benim laptopda bir ara coktu gibi bisey, bir program buldum butun kayip ettigim resimler ve dosyalar olmasada bir kismini buldu.
Bilgisayarin acildigi zaman programi indirebilcegin bir link veririm denersin, insallah bu sekilde onemli olan dosyalarini kurtarabiliriz..

Canım inşallah hemen hallolur canım ya Allahım nolur aycangülün pc açılsın nolur nolur nolur

Amin,insallah...sizlerle ilgili hersey pc de ...deliricem..

Canim benim, uzulme dert etme. Suan bunu dert ederek yarinin gucunude azaltirsin.
Elbet yarin bulunur bir caresi, laptopun hafizasi geriye alinir, veya ne bilim,
bahs ettigim programda biraz ise yarayabilir..
Sen simdi bunlari dert etme

nasıl alıyosunuz eldivenle tüyler çok kısa olduğu zaman nasıl alıyor

pc nin çökmesine çok üzüldüm bütün belgeler, fotoğraflar... ama üzülme pc den anlayan insanlar bilgilerin tamamını ya da en azından büyük bi kısmını geri getirebiliyorlar biraz araştır (bende bi araştırayım bişeyler bulursam haber veririm). umarım en kısa zamanda bi çözüm yolu bulabilirsin... iş işten geçtikten sonra öneride bulunmak biraz saçma olacak ama taşınabilir hard disk alıp yedeklemekte fayda var... ben şahsen 2 tane hard diske yedekleme yapıyorum...

tatlım senin başına hep bşeyler geliyor
nazar mı değdiriyoruz acaba?

kıyamam ya üzülme
iyi bir bilgi işlemci bulmaya çalış, benim eşimin mesleği bu
ne haldeki b.sayarlardan kurtarıyolar bilgileri hiç merak etme

canım ya Allah yardımcın olsun buraya ne zaman uğrasam Aycangül başına birşey geldiğini görüyorum Allah'ım nazarlardan esirgesin bitanem ya
dualarım seninle

İyi bir bilgisayarcıya götür aycangül bılgılerını kurtarırlar üzülme bu türlü pc çökmeleri çok oluyor kurtatılabılıyor bılgıleri hatta benım kardesim de yapıyor bu turlu işlemleri, mumkun olsaydı o na yaptırırdık ama eminim bulundugun çevrede de vardır iyi bilgisayarcılar hiç endişelenme bence bilgiler kurtarılır.

Son düzenleme:

Cok üzüldüm. Cok gecmis olsun. İnşallah bir an once düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…