Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Aycangülcümmm bende seni 2 aydır takip ediyorum canım.bu ay 30 nisan regl günüm,umarım gecikmez de 10 mayısta bende alırım yine tüylerimi.
Canım bende denek olmak istiyorum,mesaj sayım doldu benim,mümkünse benide yazarmısın

yeni üye arkadaşlar mesaj sayılarını bir an önce uygun topiklerde doldururlarsa çok sevinirim.bazılarına özel mesaj yazmam gerekiyor ama yanıt alamayacağım için yazamıyorum.

aycangül bana gonderebilirsin özel mesaj
tarihlerim şöyle hep akşamları aldım die hatırlıoum saat 20,00de

22 Ocak
16 Şubat
16 Mart
12 Nisan

aslında 12 ve 13 nisan olarak yaptım en faydalısı 13 nisan oldu

ben şimdi mayısta hangi tarihte lazere randevu alsam yüzüm için :44:

aynı şekilde bende tam olarak anlayamadım ilginç geldi denemek istiyorum ama kısaca anlatabilir mi biri ne yapmalıyız?

Hknyl, normalde ilk mesajda hep tarih oluyordu. Su anda yok. Bu da kafaları karıştırıyor sanırım. Özetle, aycangül her ay sagolsun hesaplamaları yapıp, tarihler açıklıyor. Biz de tüylerimizi ağda gibi tüyleri kökten alan yöntemlerle aycangül'ün duyurduğu tarihlerde alıyoruz. Bunun tek bir istisnası var, o da regl. Reglsek veya bir kaç gün içinde regl olacaksak, o günlerde aycangül'ün açıkladığı günlerde bile olsak tüylerimizi kesinlikle almıyoruz.

En son tarih 12 Nisan civariydi. Bundan sonraki ilk tarihin de 10 Mayıs ve civarı olacağını bilmekte birlikte saatleri bilmiyoruz. Aycangül hepsini ilk sayfadan duyuracaktir.

hmmm anladım teşekkür ederim. ben ilk sayfaya baktım da anlayamamıştım. tarih olmadığı için anlayamamışım demekki.
10 mayısı hesapladım da şimdi regl olmama 6 gün kalmış oluyor o tarihte. bide epilasyon aletleri de kökten alıyor o da olur sanırım. bu tarihi unutmamam lazım

Aslında yazmak için mayıs ayının da geçmesini bekleyecektim ama sabredemedim.Şubat ayından beri takip ediyorum mart ve nisan ayında uygulama imkanı buldum ve bir rapor vermenin yararlı olacağını düşünüyorum.Öncelikle mart ayında ikinci alternatifte yaptım (tabi regl sonrası şanslıyım hep regl sonrasına geliyo tarihler :) ve 7 gün içinde uzadığını farkettim normalde daha uzun süre olurdu fakat ilk ay olduğu için nisan ayında daha çok farkedeceğine inandım.Nisan ayında da 11 nisanda saat akşam 9 buçuk civarında yapmaya başladım gece 11 de bitirdim.sonuç olarak nisan ayının 24'ü ve koltuk altı ve bikini bölgesi çıkmaya başladı ama bacaklarım da daha tek tük birşeyler çıkmaya başladı ve inanılmaz derecede zayıflar bazıları çektiğimde elime geliyo bacaklarımda gerçekten büyük etkisi oldu bu kadar çabuk olabileceğini düşünmezdim.koltuk altlarım inatçı olacak sanırım herhangi bir hareket yok.Tekrar çok teşekkürler takip etmeye ve uygulamaya kesinlikle devam edicem saygılarımla :)

aycangülü ne zaman takip etmeye başladım bilmiyorum 2 yıldan fazla oldu sanırım ilk zamanlar çok yazıyodum ama şimdilerde işimden dolayı sık sık girip yazamıyorum tarihlere bakıp çıkıyorum kimi tarihler regl öncesine kim sonrasına geldi ama ben hepsinden de fayda gördüm son 2 aydır tarihlere denk gelemiyorum mecbur olunca aldırıyorum bazen gidemiyorum vs. ilk başladığım zamanlarda ne olursa olsun tarihlerden şaşmadığım için bana torpil geçiyo tüycüklerim geç çıkıyo çok cılız ve kuaförüm bence lazere git ve son noktayı koy dedi ama lazere gitmek istemiyorum kısa bir süre sonra bunlardan kurtulucam doğal yollarla aycangülün inanılmaz yardımıyla bu işi ben bitirdim ciddi anlamda benim artık tüy sorunum kalmadı darısı sizlere teşekkürler aycagülüm öpüyorum güzel yanaklarından

ayşecim,en eski takipcim:)
son iki aydır uygulamamana rağmen kötü sonuç almayışının nedeni bu yönteme istikrarlı devam edip kalıcı sonuçlar elde etmen.ancak uygulamama konusunda da istikrarlı olursan yeniden güçlenir o tüyler,haberin olsun
bence lazere gerek yok.biraz daha düzenli uygulayıp bu yöntemle bitirebilirsin.kalan çok inatçı ve sayılabilir orandakileri de istersen iğneli epilasyonla halledebilirsin.çok daha ucuza gelir.

arkadaşlar rica ediyorum mesaj kutularınızı boşaltın, cevap yazıyorum ve gönderemiyorum! sonra bende unutuyorum yoğunluktan!

aslında bende senin bir denekinim :)
aycangül mrblarr :)ağustos-eylül den berii bu yöntemi takip edip uygulamaya başladım...ancak sson 2-3 aydır verilen tarihler tam regl dönemine denk geldiği için biter bitmez yapıyorum gerekli işlemleri :) bu işlerden tertemiz çıkarsakkk çok dua alacaksın bizlerden bilmeni isterim her şey için teşekkürlerrr :)

(bunu öze mesajla göndermek istemiştim ama özel mesaj gönderecek kıdemim olmadığından genele çevirdim :) )

tesekkur ediyorum aycangul ben de nisan da uygulamaya basladm kac gun oldu hala cıkmadılar :)) cok sağol devqmlı tqkip edicim:)

tüyler vucut dengesini sağlıyor hormonal vs bunnların yok olması dengeyi bozar mesela epilasyon kökten zararlı ileride triyod cilt vs birçok hastalığa yol açar,tüyler kendiliğinden giderse kendiliinden giderse ne ala

aycangül 4 aydır uyguluyorum tarihleri mart ayında pek fayda göremedim ama nisanda 12 gün olmasına rağmen bacak ve koltuk altımda nerdeyse hiç tüy yok tesekkür ederim
tarihleri sabırsızlıkla bekliyorum ayrıca ailemi de bilgilendirdim verdiğin tarihlerde haber veriyorum ona göre alıyorlar

aycangül bi kaç arkadşıma sölemiştim mart ayında dolunaya göre alıcm die kimi güldü kime olmaz öle şey demişti siz bekleyin bi ay sonra beni dedim nisanda şok oldular :) şimdi nolur bizede alcağın zamn hbr ver diolar mayıs ayınn tarihini sorular yani buralara uğramayan insanlara bile faydan dokunuck ne güzel dimi kafayı dolunayla bozdum araştırıp duruyorum başka bi konuda da işimize yararmı acep aa bide bişi daha nisan 25 oldu sinirimi bozan batıklar haricinde aldığımdaki gibiler hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…