okudum okudum okudum ama ben hiç bir şey anlamadım
biri bana ne yapmam gerektiğini anlatır mı acaba?
çok minnettar olurum
yeni üye arkadaşlar mesaj sayılarını bir an önce uygun topiklerde doldururlarsa çok sevinirim.bazılarına özel mesaj yazmam gerekiyor ama yanıt alamayacağım için yazamıyorum.
aynı şekilde bende tam olarak anlayamadımilginç geldi denemek istiyorum ama kısaca anlatabilir mi biri ne yapmalıyız?
Hknyl, normalde ilk mesajda hep tarih oluyordu. Su anda yok. Bu da kafaları karıştırıyor sanırım. Özetle, aycangül her ay sagolsun hesaplamaları yapıp, tarihler açıklıyor. Biz de tüylerimizi ağda gibi tüyleri kökten alan yöntemlerle aycangül'ün duyurduğu tarihlerde alıyoruz. Bunun tek bir istisnası var, o da regl. Reglsek veya bir kaç gün içinde regl olacaksak, o günlerde aycangül'ün açıkladığı günlerde bile olsak tüylerimizi kesinlikle almıyoruz.
En son tarih 12 Nisan civariydi. Bundan sonraki ilk tarihin de 10 Mayıs ve civarı olacağını bilmekte birlikte saatleri bilmiyoruz. Aycangül hepsini ilk sayfadan duyuracaktir.
aycangülü ne zaman takip etmeye başladım bilmiyorum 2 yıldan fazla oldu sanırım ilk zamanlar çok yazıyodum ama şimdilerde işimden dolayı sık sık girip yazamıyorum tarihlere bakıp çıkıyorum kimi tarihler regl öncesine kim sonrasına geldi ama ben hepsinden de fayda gördüm son 2 aydır tarihlere denk gelemiyorum mecbur olunca aldırıyorum bazen gidemiyorum vs. ilk başladığım zamanlarda ne olursa olsun tarihlerden şaşmadığım için bana torpil geçiyo tüycüklerim geç çıkıyo çok cılız ve kuaförüm bence lazere git ve son noktayı koy dedi ama lazere gitmek istemiyorum kısa bir süre sonra bunlardan kurtulucam doğal yollarla aycangülün inanılmaz yardımıyla bu işi ben bitirdim ciddi anlamda benim artık tüy sorunum kalmadı darısı sizlere teşekkürler aycagülüm öpüyorum güzel yanaklarından
ilk sayfada mayıs ayının günlerini göremedim kızlar
bende denemek istiyorum bu yöntemi
yardımcı olurmusunuz?
arkadaşlar rica ediyorum mesaj kutularınızı boşaltın, cevap yazıyorum ve gönderemiyorum! sonra bende unutuyorum yoğunluktan!
ilk sayfada mayıs ayının günlerini göremedim kızlar
bende denemek istiyorum bu yöntemi
yardımcı olurmusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?