martın 8 inde yani ilk alternatifte almıştım bikini ve bacaklarda sonuç mükemmel. özellilikle bikiinide kocman boşluklar oldu. bu ay alamadım çünkü adetimin 3 gün öncesine geldı mecburen adet bıtımınde alcam. tekrar tekrar teşekkürler canımm benım
aycan dikkat çekmek için senin üzerinden prim yapma ihtiyacı hissetmiyorum ayrıca dikkat çekmeye çalışmıyorum senin şahsına yönelik birşeyim olamaz seni tanımıyorum bile herkes fikrini beyan etmiş bende ettim bunu bukadar dallandıran budaklandıran sensin neden acaba . Çünkü saçma dedim bu yüzden değilmi bende herkes gibi harika falan mı demem gerekiyordu burası herkese açık bir paylaşım forumudur benim saçma bulmamıda diğer arkadaşlar da saçma bulmuş olabilir bulabilirler herkes aynı düşünmek zorunda değil.Ben senin gibi konuyu farklı yerlere çekipte şahsına yönelik birşeyi neden yapayım eğer şahısa yönelik birşey yapılmışsa bunu yapanda sensin yok kıskanmışım yok mesaj sayısıymış yok oymuş buymuş ben seni tanımıyorum bu 1 . ben buraya herhangi birisi gibi geldim üye oldum bu 2 . kimsenin şahsına hakaret etmek gibi bir lüksüm olamaz herkes insan benim haddim değil bu 3. her bayan gibi tüy sorunu yaşayan bir insan olarak konuya göz gezdirdim kendimce çözüm aradığım için . tesadüf eseri gördüğüm bu konuyada yorum yaptım bunu buralara getiren sensin 4 . her bayan gibi bizde her ay birşeyler yapmak durumundayız ben orda kötü niyetli birşey değil söylediğin yöntemin zararlı olabileceğinide söyledim bunu neden buralara getirdin onu hala anlamış değilim sonra direk emla kremine girdin emla kremini kullanan arkadaşlar acısız epilasyon olsun diye kullanmışlar bende denedim bana kalktın emlanın zararlarından bahsettin bizde biliyoruz zararlımıdır değilmidir diye yani okadar çok takmışsın ki kafaya profilime girip yazdığım cevaplardan bile esinlenmişsin kıl köklerini öldürmenin tamamen yok etmenin ve bunun bana saçma gelmesinin neyini kaldıramadın yaştan bahsediyorsun çocuk gibi hala kendi üzerine alınıyorsun ben beğenmedimse beğenmedim saçma geldiyse geldi napabilirsin yada ben napabilirim ? Yapanlar yapsın banane isteyen istediğini yapsın tercihler yargılanmaz ben sadece zararınında olabileceğini söyledim söylüyorumda söyleyeceğimde bukadar basit.
mayıs ayını bi ben mi göremiyorum:44:
Bugün Takvimdeki ay haraketlerine baktım da ( şu günlük yaprak yaprak olan takvim ) ayın o gün ki durumunu gösteriyor anaam diyorum
şimdi küçülen fazda sonra dolunay oluyor büyüyen faz falan yorum yapıyorum böyle çok hoşuma gitti :))
oyüzdeen bir kez daha teşekkür ediyorum aycangülüme, ufkumu genişletti :)
önümüzdeki ay 6 mayısta dolunaydan sonra küçülen faza giriyor :))
ne güzel bir his değil mi :)
evet :) kendimi daha bilgili, özel hissettim
12 nisanda epilasyon yaptım. adetimi 25 nisanda bekliodum. 19unda çıkıp geliverdi. çok hayal kırıklığına uğradım. mayıs tarihi de adete yakın olcakağlamak istiyorum.
benim de 12 nisanda yaptıklarım çıktı ama 13ündekiler çıkmadı , benim de reglm den önceydi ama 13ündekiler çıkmadığı için ona bağlı olmadığını düşünüyorum. gerçi benim ikinci ayım daha bilemedim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?