Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

aycan dikkat çekmek için senin üzerinden prim yapma ihtiyacı hissetmiyorum ayrıca dikkat çekmeye çalışmıyorum senin şahsına yönelik birşeyim olamaz seni tanımıyorum bile herkes fikrini beyan etmiş bende ettim bunu bukadar dallandıran budaklandıran sensin neden acaba . Çünkü saçma dedim bu yüzden değilmi bende herkes gibi harika falan mı demem gerekiyordu burası herkese açık bir paylaşım forumudur benim saçma bulmamıda diğer arkadaşlar da saçma bulmuş olabilir bulabilirler herkes aynı düşünmek zorunda değil.Ben senin gibi konuyu farklı yerlere çekipte şahsına yönelik birşeyi neden yapayım eğer şahısa yönelik birşey yapılmışsa bunu yapanda sensin yok kıskanmışım yok mesaj sayısıymış yok oymuş buymuş ben seni tanımıyorum bu 1 . ben buraya herhangi birisi gibi geldim üye oldum bu 2 . kimsenin şahsına hakaret etmek gibi bir lüksüm olamaz herkes insan benim haddim değil bu 3. her bayan gibi tüy sorunu yaşayan bir insan olarak konuya göz gezdirdim kendimce çözüm aradığım için . tesadüf eseri gördüğüm bu konuyada yorum yaptım bunu buralara getiren sensin 4 . her bayan gibi bizde her ay birşeyler yapmak durumundayız ben orda kötü niyetli birşey değil söylediğin yöntemin zararlı olabileceğinide söyledim bunu neden buralara getirdin onu hala anlamış değilim sonra direk emla kremine girdin emla kremini kullanan arkadaşlar acısız epilasyon olsun diye kullanmışlar bende denedim bana kalktın emlanın zararlarından bahsettin bizde biliyoruz zararlımıdır değilmidir diye yani okadar çok takmışsın ki kafaya profilime girip yazdığım cevaplardan bile esinlenmişsin kıl köklerini öldürmenin tamamen yok etmenin ve bunun bana saçma gelmesinin neyini kaldıramadın yaştan bahsediyorsun çocuk gibi hala kendi üzerine alınıyorsun ben beğenmedimse beğenmedim saçma geldiyse geldi napabilirsin yada ben napabilirim ? Yapanlar yapsın banane isteyen istediğini yapsın tercihler yargılanmaz ben sadece zararınında olabileceğini söyledim söylüyorumda söyleyeceğimde bukadar basit.

mrh kızlar
o arkadaşa verilen bazı cvpları çok beğendim
aslında hiç cvp vermemek en iyisi ama insan duramıo işte
aycangül yinede olgunlukla karşılamış

bende bişi sormak istioum 10 mayıs demiş aycangül ben 1 mayısta hasta olcam sonrasında alabilioum ama lazere gitcem ve pazar günü gidebilioum yani 13ü belkide 12sine kadar dicek ben 13de aldığımda çokta ters bi etki olmaz dimi
şunada dikkat ettim geçen ay koltuk altını verilen tarihin ilk gnünde bacaklarımı 2.gününde aldım bacaklar hiç yok koltuk altı azda olsa çıktı yani 3gün veriliosa aslında içlerinden birgün benim için daha etkili die düşünüoum
neyse şuanki sorum 13de lazere gitsem olur mu?

adetim 2 gün önce bitti ve bugün bkini bölgesini aldım. kocamn boşluklar var demiştim ya işte oralara iyice yakından bakınca görünmeyen incecik tüyler gördüm. ancak o tüylri alırken bir acı hissetmedim çok çok incelerdi. ve ilk defa 30 dk da bitirdim . çünkü azdı yani seyrek. üstelik uzun zaman geçmesine rağmen(45 gün önce almıştım en son) inşallah bu ayın alternatilerine kadar alınacak hale gelırler.

aycangul bende senı ıkı aydır takıp edıyorum ve 2 aydır daha rahatım sayende verdiğin tarihlerde benı mutlu edıyor işe yaradı kendı adıma.uzun zamandır okuyamıyorum konuyu tam bılmıyorum ama tarihleri mayıs ve sonrasını öğrenmek istiyorum devamını getirmek istiyorum ..tşkler kolay gelsin

şimdiye kadar bu konuya bir sürü insan girip saçma bulduğunu yazdı.ancak ben bu konuyu açtığımdan beri sadece iki kişiye cevap ve tepki verdim. bence bu kadar çok yazacağınıza bunun sebebini sorgulamalısınız.bulur da okursanız diğer tartışmayı, üslubunuzla ilgili çok ortak yön bulacaksın.tepkimin nedenini de tam bu noktada aramalısınız.
mesajlarınızın arasındaki bazı ifadelerden bahsetmeyeceğim hiç.

mesajlarınıza bakmamın nedeni de şudur; bu üslup tüm tüylerden kurtulma yöntemlerine karşı mı? devamındaki mesajlarınız ise profilinize bakma ihtiyacı hissettirdi!
malesef yukarıda yazdığınız gibi "bu yöntemin zararlı olabileceğini düşünüyorum" şeklinde nezaket dolu bir cümleyle ifade etmediniz fikrinizi. bu yüzden bu kadar çok tepki aldınız.ve şahsımla ilgisi olmadığını söylemenize rağmen sadece bana cevap verme ihtiyacı hissediyorsunuz!

demişsiniz ki "her bayan gibi tüy sorunu yaşayan biri olarak............çözüm arıyorum" işte başından beri anlayamadığım noktalardan biri! bizde o her bayanın yaptığını,dolayısıyla sizin de yaptığınızı yapıyoruz. sizde çözüm aradığınızı yazmışsınız. çözüm dediğiniz şey nedir? madem çözüm arıyorsunuz, çözümün zararlı olduğuna gerçekten inanıyor musunuz? inanmıyorsanız bu tarz bir tepkiyi neden verdiniz? inanıyorsanız, neden sizde bu platformda çözüm arıyorsunuz?
belki de bu şekilde net davranmadığınız için anlaşılamadınız ve mesajınızın içeriği ciddiye alınmadı!

tekrar söylüyorum siz bu yöntemi saçma bulduğunuz için tepkilere maruz kalmadınız, yargılanmadınızda..malesef ki oluşan durumun nedeni iyi niyetle yapılan bir işi (sizin) yargılayıp, ağır bir biçimde suçlamanız; fikirlerinizi kibarca değil bağıra çağıra (büyük harflerle) ve sivri bir şekilde ifade etmeniz. dolayısıyla sivrildiniz.yoksa geçmiş sayfalarda saygıyla karşılayıp,tepki vermediğim birçok aksi fikri bulabilirsiniz.

umuyorum tüm sorularınızı cevaplalamışımdır.

Son düzenleme:
merhabalar
uzun zamandır cevap yazmadım ama forumu hep takip etmeye calıstım ve tarihlere de uydum. bazı problemler nedeniyle bilgisayardan kk ya giremedim bi sure, cepten takip ettim hep, fakat telefondan cvp yazmayı denedim bi kaç kez ama olmadı, o yuzden sessiz kaldım uzun sure.
şimdi fırsat bulmusken tekrar merhaba demek istedim.
bazı arkadasların mesajlarından sanki aycangul bu baslıgı kapatacak ya da sınırlama vs olacak gibi algıladım, telaşla ne oldugunu anlamak için uzun sure aycangulun mesajını aradım hatta profilinden cevapları kontrol ettim .. en sonunda ilk sayfada oldugunu anlayınca da guldum kendime :) neyse ki korkulacak bişey yokmus, ben insaallah takip etmeye devam edecegim.. koltuk altında daha gec cıkıyor kesinlikle, bikini bolgesinin ust kısmında boyle 3-4 cm lilk bi yer var ilk aldıgım ay bosluk olustu halen de cıkmadı orası :) darısı geri kalan yerlerin basına.. ben yuzumde cok etkisini henuz goremedim ama tarih dısına cıkmamak için bıyıklarım cok belli olursa ince manikur makası vs ile kesiyorum gene de almıyorum, azimliyim insaallah onlar da da guzel sonuc olacak.. gerci bu ay sanki daha yavas ve daha zayıf gibi.. 5-6 tuy var siyah cıkıp hemenbelli olan yuzumde, onlarda zayıflama var sanki bu ay, aman nazar degmesin :)

ben forumda yeni sayılırım tüy konusunda problerim var ve ilgimi çekti 10mayısmıs önümzdeki tarih sanırım alternetifi yok bunun reglimden sonraki dönem ama sınavlarıma denk gelecek bu kötü oldu bir de yaklasık 100sayfa falan okudum biraz yoruldum.
Eleştiren arkadaslara tavsiyem forumu bos bos dolduracagınıza insanlara bilgi vermeye calısan ve ondan faydalanmaya calısan bizim gibi tüy sorunu olan insanlara yer bırakın burayı gereksiz yere işgal ederek insanların takip etmesinide zorlaştırdınız benim açımdan öyle oldu en azından :) konu sahibi aycangül e gerçekten çok mesaj gitmiş herkes memnun görünüyor ben de uyan ilk tarihte deneyip yazmalıyım dedim, ayrıca burdaki insanların hepsinin aklı var bazı insanlar sanıyorlarki en akıllı biziz diğerleri ne dense yapıyor düşünmeden; emin olun herkes araştırıyor ben kaç zamandır araştırıyorum bu konuları, tüy dökücüler, ağda, azaltıcılar fln ayrıca bir yorumu çok beğendim ve güldüm de, biz kimseyi zorla yatırıp ağda yapmıyoruz diyor:) aynen kimse birşey yapmak zorunda değil, kişisel seçimidir herkesin, ben yorumlar ve bilimsellik anlamında mantıklı buldum ve denemek istiyorum :)

buradaki forumlarda tabiki herkes kendi fikrini yazıyor.. buna karşı çıkmıyoruz..çıkamayızda çünkü hepimiz beğenmediğimiz karşı çıktığımız şeyleri yazmışızdır..

beni düşündüren tam olarak aycangül ne anlatmak istemiş sorulan sorulara ne karşılık vermiş nasıl açıklama yapmış sanki okumamışsın bodoslama yazmışsın gibi geldi tabi bu benim düşüncem.niye böyle söylüyorum çünkü aycangül hiçbir zamn her ay benim verdiğim tarihte tüylerinizi almak zorundasınız demedi bak zorunda diyorum.sadece böyle bir fikrim var yaparsanız böyle de sonuçları var dedi...yani sana her ay almak yanlış gelir mesela almazsın eyvallah ya da ağdayla almayı yanlış bulursun onada eyvallah ama yani sanki bize zorla yaptırılıyormuş gibi yazıyorsun.kolumdan tutup almıyor ya.sana yanlış gelenleri yazdın okuduk tamam olabilir senin düşüncen bir şey demeye hakkımız yok zaten de burda bi problem yok bence..

ama her seferinde birbirini tutmayan şeyler yazmışsın aklına gelen olumsuzluk ne varsa yazmışsın sanki hepimize ders verir gibi hayatımızın hatasını yapmış gibi davrandın ki ben bile yazma ihtiyacı hissettim..

benim düşüncem sadece forumu okudum aycangül ama ben olacağına inanmıyorum gibi şeyler yazsaydın kimse bu kadar cevap verme ihtiyacı hissetmezdi çünkü ben burada aycangülün olumsuz yazanlara sen ne diyrsun nasıl yazarsın dediğini okumadım..

yani olumsuz düşüncelerini yazıp çekilmedin .. her seferinde başka bahane üretilmiş ve insanlara karşı sert tavırların var.. süreklide girip girip hala atıf yapmaya çalışıyorsun ... saygı duyarım tüm düşüncelerine yaptıklarına ama sende saygı duymalısın insanların fikirlerine bence...hepimiz yaptığımızı kendi akıl ve fikrimizle yapıyoruz doğrudur ya da yanlıştır...

aycangül kendi forumum gibi yazdım kusura bakma yaa...

Bugün Takvimdeki ay haraketlerine baktım da ( şu günlük yaprak yaprak olan takvim ) ayın o gün ki durumunu gösteriyor anaam diyorum
şimdi küçülen fazda sonra dolunay oluyor büyüyen faz falan yorum yapıyorum böyle çok hoşuma gitti :))
oyüzdeen bir kez daha teşekkür ediyorum aycangülüme, ufkumu genişletti :)
önümüzdeki ay 6 mayısta dolunaydan sonra küçülen faza giriyor :))

ne güzel bir his değil mi :)

Son düzenleme:
yeni üye arkadaşlar mesaj sayılarını bir an önce uygun topiklerde doldururlarsa çok sevinirim.bazılarına özel mesaj yazmam gerekiyor ama yanıt alamayacağım için yazamıyorum.

aycangül ben de denek olmak istiyorummmmmmmmmm :) umarım başvuru yapmada geç kalmamışımdır

okudum okudum okudum ama ben hiç bir şey anlamadım

biri bana ne yapmam gerektiğini anlatır mı acaba?
çok minnettar olurum

12 nisanda epilasyon yaptım. adetimi 25 nisanda bekliodum. 19unda çıkıp geliverdi. çok hayal kırıklığına uğradım. mayıs tarihi de adete yakın olcak ağlamak istiyorum.

12 nisanda epilasyon yaptım. adetimi 25 nisanda bekliodum. 19unda çıkıp geliverdi. çok hayal kırıklığına uğradım. mayıs tarihi de adete yakın olcak ağlamak istiyorum.

benim de 12 nisanda yaptıklarım çıktı ama 13ündekiler çıkmadı , benim de reglm den önceydi ama 13ündekiler çıkmadığı için ona bağlı olmadığını düşünüyorum. gerçi benim ikinci ayım daha bilemedim :26:

dosila bakacağım ama henüz 76 mesajın var..100 e tamamlamadan sorularımı cevaplayamayacaksın özelden.twitter dan takip ediyorsan beni direkt mesaj atayım sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…