• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Sen kadar sabırlı olabilsem keşke... ben yine bu konunun sadece ilk sayfasını takip edeyim en güzeli bir süre.

eskisi kadar sabırlı olamıyorum baksana, niye böyle oldum ben..suçluluk duyuyorum...
ama bugün öyle güzel bir gün geçirdim ki,eve dilimde şükürlerle geldim :nazar:
allah bugün bana çok güzel bir kapı araladı:nazar: şükürler olsun..sonuna kadar da açar inşallah:nazar:
belkide birkaç yıl önce aralamıştı da bugün açtı :):nazar::nazar::nazar:

eskisi kadar sabırlı olamıyorum baksana, niye böyle oldum ben..suçluluk duyuyorum...
ama bugün öyle güzel bir gün geçirdim ki,eve dilimde şükürlerle geldim :nazar:
allah bugün bana çok güzel bir kapı araladı:nazar: şükürler olsun..sonuna kadar da açar inşallah:nazar:
belkide birkaç yıl önce aralamıştı da bugün açtı :):nazar::nazar::nazar:

Dilinden şükür eksik olmasın inşallah (:
sonuna kadar açılacak inşallah bütün kapılar önünde hayırlısıyla (:

barrocum sinirlenme..
başta bende ciddiye aldım ama şimdi gülüyorum:) allah beni de böyle sınıyor demek ki, siz sınava girmeseniz de olur :1:

evet insan egosu tuhaf,terbiye etmeye çalışsak bile böyle anlarda bi cevap verme iştahı geliyor insana da nasıl anlatayım,-incitmeden anlatmaya çalışıyorum- hoşgörülü olmak,otokontrolü elden bırakmamak lazım.
kardeşimiz arı kovanına çomak soktu:1: şimdi geri adım atmasına da egosu izin vermez-yaşı gereği- iş çirkinleşecek belli.merdaneyi aldı çünkü eline,"aycan hanımmm" diye.
biz geri adım atıp, sevgiyle kucaklayacağız kendisini:)

Fikrime saygı duyucaksın ilk önce bana saçma geliyorsa bana saçma geliyordur bana doğru gelmek zorundamı senin fikirlerin bende bana göre saçma geldiğini belirttim bunu niye bukadar kastın ? Geri adım atıp atmama meselesinden ego deyişinden yaşının gereğini kendin yapıyorsun görüyoruz merdanelerden egolardan bahsetmeye başladın yaşın gereği ;))

aycangul 10 mayıs demiştin değil mi mayıs için. ay yine büyük ihtimal ben yollarda olacağım :( inşallah bir iki gün sonrası ya da öncesi vardır da oradan kurtarırım. inşallah gebelik süresince de gerekirse iki alternatifi de değerlendirmeyi planlıyorum. bu ay eldivenle çok kolay hallettim. ben de bu ay biraz erken çıktığını düşünüyorum ama belli olmuyor ya da belki şimdi benim hormonlardan kaynaklıdır bilemiyorum.
bu arada yaptığın iş takdire şayan hakikaten. bunca insaınn kılı tüyü için bir sürü araştırıp zaman harcıyorsun. :40:Teşekkür ederim!

aycangul 10 mayıs demiştin değil mi mayıs için. ay yine büyük ihtimal ben yollarda olacağım :( inşallah bir iki gün sonrası ya da öncesi vardır da oradan kurtarırım. inşallah gebelik süresince de gerekirse iki alternatifi de değerlendirmeyi planlıyorum. bu ay eldivenle çok kolay hallettim. ben de bu ay biraz erken çıktığını düşünüyorum ama belli olmuyor ya da belki şimdi benim hormonlardan kaynaklıdır bilemiyorum.
bu arada yaptığın iş takdire şayan hakikaten. bunca insaınn kılı tüyü için bir sürü araştırıp zaman harcıyorsun. :40:Teşekkür ederim!

ben ortalama olanını veridm şimdilik canım, öncesi ve sonrasına sarkar mutlaka..ne zaman yola çıkacaksın? o zamana kadar ilk sayfayı güncellerim zaten:)

Son düzenleme:
hımmmmmmmmmmm..peki :)

hazır elimi kolumu bağlayan ufaklık olmadan fırsatları değerlendirmem lazım ne yapayım :) zaten o olmadan şu kıl tüy işlerinde de baya bir yol alsam çok sevineceğim. ama tarihleri tutturduğum her ay çok umutlu oluyorum sağolasın! iyi geceler!

hazır elimi kolumu bağlayan ufaklık olmadan fırsatları değerlendirmem lazım ne yapayım :) zaten o olmadan şu kıl tüy işlerinde de baya bir yol alsam çok sevineceğim. ama tarihleri tutturduğum her ay çok umutlu oluyorum sağolasın! iyi geceler!

titizlikle uygulayabileceğine inanabilsem seni daha yakından takip etmek istiyorum da, bu gezmeleri ne yapacağız:1:

titizlikle uygulayabileceğine inanabilsem seni daha yakından takip etmek istiyorum da, bu gezmeleri ne yapacağız:1:

benim hem gezmelerim hem de doktor randevularım yüzünden kendim de her ay tarihleri tutturmak için stres yapıyorum. o yüzden de cesaret edemiyorum. ama son 3 aydır saatlerimi yazıyorum. ne kadar mantıklı bilmiyorum ama sanki gün battıktan sonra yapılanlar daha işe yarıyor gibi :)
bakalım mayıs ayında da hangi saati tutturabilirim? ona göre biraz daha kanaatim kesinleşecek gibi :)
şimdilik iyi geceler sana!

Benim anlamadığım ben size tüylerinizi almayın öylece çıkın insanların karşısınamı dedim yoksa kıl köklerini öldürmek zararlımı dedim. Kıl köklerinizi öldürmeyin kalsın ileride zararlı diye söylüyorum siz bana tam tersini kıskanmaktan v.s den bahsediyorsunuz arkadaşımızın konusunun populer olup olmadığıyla ilgilenmiyorum ayrıca neden kıskanayım? tüylerinizi tabiki alın almayın diyen yok ama kıl köklerini tamamen öldürmek yanlış bu bilimseldir diyorum sanki ayrıca herkes bunu beğenmek zorunda değil burası genel bir paylaşım forumudur herkes yapabilir yada yapmayabilir burda herkes kendi fikrini sunuyor senin fikrin bana yanlış geliyorsa buna celallenmiceksin aycan hanım saygı duyucaksın.

Fikrime saygı duyucaksın ilk önce bana saçma geliyorsa bana saçma geliyordur bana doğru gelmek zorundamı senin fikirlerin bende bana göre saçma geldiğini belirttim bunu niye bukadar kastın ? Geri adım atıp atmama meselesinden ego deyişinden yaşının gereğini kendin yapıyorsun görüyoruz merdanelerden egolardan bahsetmeye başladın yaşın gereği ;))

Bilim bilim deyip duruyosun da 50 kişi birşeyi denemiş fayda görmüş; burda vızlayan 1 sese bakıp da kimse bildiğinden şaşmazz:36:

Allah allah sana saçma geliyosa hala burda millete cvp verip durmaya ne hacet ben de bunu anlayamadım???
Mesaj sayısını doldurmak isteyenler için başka topik var dur vereyim linkini de boşa zaman harcama....
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...si-doldurmak-isteyenlerin-paylasim-alani.html :9::9::9::9::9:

Bilim bilim deyip duruyosun da 50 kişi birşeyi denemiş fayda görmüş; burda vızlayan 1 sese bakıp da kimse bildiğinden şaşmazz:36:

Allah allah sana saçma geliyosa hala burda millete cvp verip durmaya ne hacet ben de bunu anlayamadım???
Mesaj sayısını doldurmak isteyenler için başka topik var dur vereyim linkini de boşa zaman harcama....
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...si-doldurmak-isteyenlerin-paylasim-alani.html :9::9::9::9::9:

canım cevap vermeyelim daha fazla,ben gerekli yerlere bildirdim zaten.çünkü bunun konuyla ilgili değil şahsıma yönelik olduğunu düşünüyorum.malum onlarca topikten hiçbirine böyle bir mesaj yazmamış, sadece beni tahrik etmeye yönelik olduğunu düşünüyorum.
biliyorum sizde huzursuz oldunuz, kusura bakmayın; isterseniz direkt kendisine cevap vermeden, şikayet edin mesajları.böylesi daha iyi olacak.

Son düzenleme:
Aycangulum, onumuzdeki ay hangi tarihler arasi olur epilasyon tarihi?

Bu arada meyve veren agac taslanir, atasozunun gercekligi bir kez daha ispatlanmis oldu :)

Son düzenleme:
aycan cım dikkat çekmek için yazılmış bence. onaylamıyorsa niye yazı yazma zahmetinde bulunmuş

Dikkatimi cektide son 2 tarih hep persembe dahilindeki tarihlere denk geldi :1:

Ay insallah erken bir saate denk gelir saatimde yuzmeye giderim aksamindaa:16:

Aycangul, ben epeydiiir devam ediyorum senin verdiğin tarihlerde, bundan sonra da devam etmek istiyorum. Faydasını da görüyorum çok şükür, teşekkür ederim. Sana mesaj atacaktım ama maalesef yeterli mesajım olmadığından özel mesaj atamıyorum :(

Aycangul, ben epeydiiir devam ediyorum senin verdiğin tarihlerde, bundan sonra da devam etmek istiyorum. Faydasını da görüyorum çok şükür, teşekkür ederim. Sana mesaj atacaktım ama maalesef yeterli mesajım olmadığından özel mesaj atamıyorum :(

arkadaşımızın verdiği linkte mesaj sayısı doldurabilirsin :)

Back