Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

aycangülcüm özel mesaj attım ama çok geç gönderdi belki sorun olmuştur gelmemiştir, ayrıca senin için twitter'dan hesap açtım hemen yazdım:) ben çok memnunum beni eleme lütfen bacaklarım çok azaldı zaten bu ay almadım bile. ayrıca çok sabırlısın gerçekten, millet girip saçmalıyor sen sakince cevap veriyorsun.

o arkadaş da acısız olacak diye bir ömür nasıl o tüylere katlanacak bilmiyorum, madem Allah tüyleri almamızı istemiyor o zaman kimse saçını da boyamasın, lens falan da takmasın. bu kadar da korkuyorsa senin tarihlerinde biz dakikasını bile kaçırmadan alırken o 1 tüy bile koparmasın

ben laser epilasyon için yer araştırıyodum fakat yaza girerken değil kışa gireerken yaptır dediler yazın güneş falan sakıncalı oluyormuş sizde ne zman yaptırmak lazım yardım lütfenn

ben laser epilasyon için yer araştırıyodum fakat yaza girerken değil kışa gireerken yaptır dediler yazın güneş falan sakıncalı oluyormuş sizde ne zman yaptırmak lazım yardım lütfenn

lazer yaptırdığın bölgeyi güneşten koruman gerekiyor yüksek faktörlü güneş kremi kullanırsan ve güneşe çıktığın zamanlara dikkat edersen sorun olmaz... hem yazın yapılan lazerde daha düşük ışınlar kullanılarak risk azaltılabiliyor bende araştırıyorum sana bol şans

bakırköy bana en yakın yer epidermle görüştüm fiyat maili attılar biraz pahalı geldi ama bitirme garantisi vermiyor

bakırköy bana en yakın yer epidermle görüştüm fiyat maili attılar biraz pahalı geldi ama bitirme garantisi vermiyor

bitirme garantisi veren bir yer bulmaya çalış ama dikkat et bitirme garantisi verseler bile 10-12 seans diyenler olabiliyor o zamanda hem ister istemez yine yaza kalmış oluyor hem de bir süre sonra bazı tüyler yeniden çıkabiliyorlar dolayısıyla bir tur daha yaptırmak zorunda kalabilirsin...

nişanlı bir arkadaşım g.o.p. da gidiyor bitirme garantisi vermişler hatta arkadaşım çocuğum olunca falan hormonlarda değişme oluyorya tekrar çıkarsa ne yaıcam demiş gel ozmanda yaparız ücretsiz demişler ama g.o.p. bana çok ters

eğer iyi bir merkezse ters bir yerde olması çok sorun olmasa gerek sonuçta 20-30 günde bir gideceksin ama karar senin tabi... arkadaşın memnun mu? iyi ve güvenilir bir yer bulmak oldukça zor çünkü:44:

eğer iyi bir merkezse ters bir yerde olması çok sorun olmasa gerek sonuçta 20-30 günde bir gideceksin ama karar senin tabi... arkadaşın memnun mu? iyi ve güvenilir bir yer bulmak oldukça zor çünkü:44:

dün 3. kez gitti merkezmiş hatta sahibi çapa da galiba dr muş çok memnun baya azalma oldu diyor
küçükken çok ameliyat geçirdiği için narkoz falan aşırı kıllanma olmuş bide esmer kılları sert kalın epilasyon daha etkili olmuş sarışınlarda daha zor bitiyormuş

tamam yarenkacım..notumu aldım:)

iki aydır sessiz sedasız takip edip tüylerimi aycangül ün söylediği tarih ve saatte alıyorum.. yani ne aycangül zarla aldırıyor nede gelip zorla alıyor ben kendi isteğimle alıyorum... ayrıca zaten her kadının yaptığı gibi belli dönemlerde yine ağdayla tüylerimi alıyordum bu kimi zaman bu tarihlere denk geliyormuştur kimi zamanda gelmiyormuştur bunu bilemem.. bildiğim şu ki bu tarihlere uyduğumda azalmalar yer yer boşluklar oldu..bundan çok mutluyum... yani zaten senelerdir yaptığımız işler bunlar aycangül ne ilaç adı verio ne krem sadece tarih veriyor .

bunun başka şeylerle bağdaştırılmasına anlam veremiyorum.o kadar komik duruma düşüyor ki böle saçma sapan yorum yapanlar..Allah bu tüylerin olması gerektiğinden girmiş bazı arkadaşlar kadın hastalıklarından çıkmış.. kulaktan dolma bilgilerle burada insanların huzurunu kaçırmaya kimsenin hakkı yok.en basiti benim çevremde belli yaşı geçipte tüyleri çıkmayan bir çok insan var ne yani zorla kıl mı ektirsinler ...mantıklı şeylerle gelin ya ya da aklına yatmadıysa karışma geç git bu kadar basit kıskançlık yapmaya gerek yok..burda herkes kendi isteğiyle birşeyler yapıyor..aycangülde burda sadece bir fikir ortaya atmış ve denemek isteyenler deniyor.. kaldı ki her gün aycangüle dua ediyorum o kadar memnunum..

son olarak aycangül böyle şeylere prim verme boşverrrr demek isterimm ayrıca böyle insanlar yüzünden bu tarih ve saatleri vermekten vazgeçme sakın ...takipçinimmmm...

canım ne mutlu bana memnunsan,hele ki bu kadar duanı alıyorsam..
sessizliğini böyle bir durumda bozman da çok kıymetli benim için, çok teşekkür ederim :)

Canım msj attım ulaştı mı bilmiyorum , bu tüy sorunu için bu siteyi takip ederdim ama senin için üye oldum , lütfen bir iki kendini bilmez için bizi mahrum etme lütfen çok büyük sevaba giriyorsun :) twitterde bulamadım seni

canım ne mutlu bana memnunsan,hele ki bu kadar duanı alıyorsam..
sessizliğini böyle bir durumda bozman da çok kıymetli benim için, çok teşekkür ederim :)

ben o kadar sinirlendim ki..ama malesef insanların önyargılarını kıramıyoruz buda karşılarındakini üzebiliyor.. böyle bi zamnda yazmazsam seni takip etmenin anlamı olmazdı..inan bana o kadar çok dua alıyosunki Allah sana tüm isteklerini verir inş..yanındayım her zaman...

ayrıca bende hemen bi tweet açayım :)

canım 8 nisan için regl olacağını yazmışsın,inan yeni görüyorum..yada cevap verdim ama hatırlamıyorum..yapmışmıydın o gün ağdanı?
çok güzelde dileklerde bulunmuşsun

evet canım 7 nisanda oldum o yüzden 8'inde alamadım, 13 nisanda aldım. o hafta sınavların vardı diye görmemişsindir canım ama inan hiç sorun değil, sonradan yazman bile değer verdiğini gösteriyor

ay aycangülcüm Allah razı olsun ya haklısın işte aslında evde kendim yapıyrum yıllardr da bu iş malesef var ama işte soru cevabınıda biliyorum emin olmak için soruverdim işteestagfurlah ne kusuru canım mayıs ayındaki takibcilerindenim bikaç fuzuli yorum için kafanı takma bosver ...Allah kolaylık versin inşaallah:26:

canım mesajlar ulaşıyor da ben yetişemiyorum,bir de malum 10 dakikada bir mesaj atılıyor..
kaç saatir mesaj kutusundayım:) oku,cevapla bitmiyor
günlerdir bekleyen mesajlara öncelik tanımaya çalışıyorum,kırılmayın lütfen.
ağda yaptığın günleri ve saatleri not al mutlaka, az önce mesajını okudum çünkü,memnunmuşsun,özelden gönder, bakalım ona..
avatarımın altındaki ismi kullanarak bulabilirsin twitterda.

evet canım 7 nisanda oldum o yüzden 8'inde alamadım, 13 nisanda aldım. o hafta sınavların vardı diye görmemişsindir canım ama inan hiç sorun değil, sonradan yazman bile değer verdiğini gösteriyor

yeni görüyorum derken,mesaj gelince açıp bakıyorum, o an yazamıyorum,sonra hatırlayana aşk olsun.işte böyle sınavdan sonra dönüp cevaplamaya çalışıyorum..bir an önce bitirip finallere hazırlanmaya başlayacağım..

aç bakalım..ben hepinizi nasıl hatırlayacağım orada kara kara düşünmeye başladım şimdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…