ben laser epilasyon için yer araştırıyodum fakat yaza girerken değil kışa gireerken yaptır dediler yazın güneş falan sakıncalı oluyormuş sizde ne zman yaptırmak lazım yardım lütfenn
bakırköy bana en yakın yer epidermle görüştüm fiyat maili attılar biraz pahalı geldi ama bitirme garantisi vermiyor
bitirme garantisi veren bir yer bulmaya çalış ama dikkat et bitirme garantisi verseler bile 10-12 seans diyenler olabiliyor o zamanda hem ister istemez yine yaza kalmış oluyor hem de bir süre sonra bazı tüyler yeniden çıkabiliyorlar dolayısıyla bir tur daha yaptırmak zorunda kalabilirsin...
nişanlı bir arkadaşım g.o.p. da gidiyor bitirme garantisi vermişler hatta arkadaşım çocuğum olunca falan hormonlarda değişme oluyorya tekrar çıkarsa ne yaıcam demiş gel ozmanda yaparız ücretsiz demişler ama g.o.p. bana çok ters
eğer iyi bir merkezse ters bir yerde olması çok sorun olmasa gerek sonuçta 20-30 günde bir gideceksin ama karar senin tabi... arkadaşın memnun mu? iyi ve güvenilir bir yer bulmak oldukça zor çünkü:44:
aycangülcüm özel mesaj attım ama çok geç gönderdi belki sorun olmuştur gelmemiştir, ayrıca senin için twitter'dan hesap açtım hemen yazdım:) ben çok memnunum beni eleme lütfenbacaklarım çok azaldı zaten bu ay almadım bile. ayrıca çok sabırlısın gerçekten, millet girip saçmalıyor sen sakince cevap veriyorsun.
o arkadaş da acısız olacak diye bir ömür nasıl o tüylere katlanacak bilmiyorum, madem Allah tüyleri almamızı istemiyor o zaman kimse saçını da boyamasın, lens falan da takmasın. bu kadar da korkuyorsa senin tarihlerinde biz dakikasını bile kaçırmadan alırken o 1 tüy bile koparmasın
çok teşekkür ederim canım
iki aydır sessiz sedasız takip edip tüylerimi aycangül ün söylediği tarih ve saatte alıyorum.. yani ne aycangül zarla aldırıyor nede gelip zorla alıyor ben kendi isteğimle alıyorum... ayrıca zaten her kadının yaptığı gibi belli dönemlerde yine ağdayla tüylerimi alıyordum bu kimi zaman bu tarihlere denk geliyormuştur kimi zamanda gelmiyormuştur bunu bilemem.. bildiğim şu ki bu tarihlere uyduğumda azalmalar yer yer boşluklar oldu..bundan çok mutluyum... yani zaten senelerdir yaptığımız işler bunlar aycangül ne ilaç adı verio ne krem sadece tarih veriyor .
bunun başka şeylerle bağdaştırılmasına anlam veremiyorum.o kadar komik duruma düşüyor ki böle saçma sapan yorum yapanlar..Allah bu tüylerin olması gerektiğinden girmiş bazı arkadaşlar kadın hastalıklarından çıkmış.. kulaktan dolma bilgilerle burada insanların huzurunu kaçırmaya kimsenin hakkı yok.en basiti benim çevremde belli yaşı geçipte tüyleri çıkmayan bir çok insan var ne yani zorla kıl mı ektirsinler ...mantıklı şeylerle gelin ya ya da aklına yatmadıysa karışma geç git bu kadar basit kıskançlık yapmaya gerek yok..burda herkes kendi isteğiyle birşeyler yapıyor..aycangülde burda sadece bir fikir ortaya atmış ve denemek isteyenler deniyor.. kaldı ki her gün aycangüle dua ediyorum o kadar memnunum..
son olarak aycangül böyle şeylere prim verme boşverrrr demek isterimm ayrıca böyle insanlar yüzünden bu tarih ve saatleri vermekten vazgeçme sakın ...takipçinimmmm...
canım ne mutlu bana memnunsan,hele ki bu kadar duanı alıyorsam..
sessizliğini böyle bir durumda bozman da çok kıymetli benim için, çok teşekkür ederim :)
canım 8 nisan için regl olacağını yazmışsın,inan yeni görüyorum..yada cevap verdim ama hatırlamıyorum..yapmışmıydın o gün ağdanı?
çok güzelde dileklerde bulunmuşsun
ay aycangülcüm Allah razı olsun ya haklısın işte aslında evde kendim yapıyrum yıllardr da bu iş malesef var ama işte soru cevabınıda biliyorum emin olmak için soruverdim iştekusura bakma canım,mesaj kutusunu boşaltıyorum ama hemen doluyor.
konuyu çok doğru anlamışsın.her zamanki gibi tüylerini temizliyorsun,herhangi birşey sürmüyorsun,hatta ben limon vs sürülmesini bile istemiyorum.(bazı arkadaşlar kendi istekleriyle bu yöntemle birleştirmeyi tercih ediyor limon-tuz gibi doğal ürünleri)
benim fikrim hamilelikle bunun hiç ilgisi olmadığı yönünde..hamileyken uygulayan birçok arkadaş oldu zaten.
lütfen şunu düşün: evde internetin olmasaydı ve bu günleri öğrenemeseydin yine aynı günlerde ağda yapma ihtimalin yok muydu?
ve bu bilgiye sahip olmayan binlerce hamile kadın yine farketmeden bu tarihlerde tüylerini temizliyor.
ki hamileler daha sık temizlediği için mutlaka bu günlere rastlıyordur.
düşün ki tam ağda yapacakken misafirin geldi ve 2 gün sonra yaptın, bebeğine nasıl bir etkisi olabilir?
yine de doktoruna sor,onayını al. senin içinin rahat etmesi çok önemli. hatta bize de bildir doktorunun fikrini..
mesela beni hamilelerin ağda yapması daha çok endişelendiriyor. hele ağda salonlarında yapılması çok büyük risk bence.mümkünse eldivenle evde kendin ya da bir yakınından yardım alarak yapmanı tavsiye ediyorum.(belkide öyle yapıyorsundur)
Canım msj attım ulaştı mı bilmiyorum , bu tüy sorunu için bu siteyi takip ederdim ama senin için üye oldum , lütfen bir iki kendini bilmez için bizi mahrum etme lütfen çok büyük sevaba giriyorsun :) twitterde bulamadım seni
evet canım 7 nisanda oldum o yüzden 8'inde alamadım, 13 nisanda aldım. o hafta sınavların vardı diye görmemişsindir canım ama inan hiç sorun değil, sonradan yazman bile değer verdiğini gösteriyor
ben o kadar sinirlendim ki..ama malesef insanların önyargılarını kıramıyoruz buda karşılarındakini üzebiliyor.. böyle bi zamnda yazmazsam seni takip etmenin anlamı olmazdı..inan bana o kadar çok dua alıyosunki Allah sana tüm isteklerini verir inş..yanındayım her zaman...
ayrıca bende hemen bi tweet açayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?