Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

aycangulcum benım merak ettıgım bı konu var ben her ay sessız sessız verdıgın tarıhlerı takıp edıp uyguluyorum artık burada vermıcekmısın tarıhlerı sadece twıter damı vereceksın ben anlamadım acıkcası :44:

Evet canm ilk bu ay yaptım , ayaklarımı almıştım , tarihten önce ama özel bölgemin yarısını belirlediğin tarihe bırakmıştım , inanır mısın o gün aldığım yer çıkmadı bacaklarım çıktı bile çünkü regl oldum 4 gün önce sanırım mayıs ayındaki tarihte reglden 1 hafta önceye geliyor sen bu durumda ne öneriyorsun cnm?

Aycangüüüül ben denek olarak kalmaktan yanayım :))
Beni eleme pleaseeeeeee

Ayrıca özel mesaj attım cvp yazmana gerek yook bilgilendirme ve de rapor verme mesajıydı sadece :))))

Son düzenleme:

yok canım,buradan vereceğim.bazen üst üste özel mesaj atmam gerekiyor ama yetiştiremiyorum bu bekleme zorunlulupu yüzünden, bu gibi durumlarda oradan beklemeden mesaj atabilmek için yani..
tabi gerekirse oradan da verebilirim..mesela bir dönem ceza almıştım yine yaşarsam oradan verebilirim garanti olsun

Son düzenleme:
düne kadar tüyleri tek seferde bitiren ağdanın reklamını yapan şahıs şu an aynı iştahla cep telefonu reklamı yapıyor !!!

TEŞEKKÜR EDERİM AYCANGÜCÜM COK SAOL.bu arada bende 6 aydır düzenli olarak alıyrm senın verdıgın tarıhlerde eğer denek e ihtiyacın varsa bende katılabılırm aklında olsun:)

Buradan vereceğim dedi ya.

aycangül buarada ben nisan da dahıl olmak üzere 6 aydır yapıyrm sonuçlardan cok memnundum hem geç cıkıyor hemde seyrek cıkıyordu ama nısan ayında yaptıktan sonra (senın verdıgın tarıhlerıde) resmen fışkırdı tüylerım cok cabuk cıktı belkı kulllanmak istedıgın işine yarar bı bılgıdır söyleyım dedım.

Benim anlamadığım ben size tüylerinizi almayın öylece çıkın insanların karşısınamı dedim yoksa kıl köklerini öldürmek zararlımı dedim. Kıl köklerinizi öldürmeyin kalsın ileride zararlı diye söylüyorum siz bana tam tersini kıskanmaktan v.s den bahsediyorsunuz arkadaşımızın konusunun populer olup olmadığıyla ilgilenmiyorum ayrıca neden kıskanayım? tüylerinizi tabiki alın almayın diyen yok ama kıl köklerini tamamen öldürmek yanlış bu bilimseldir diyorum sanki ayrıca herkes bunu beğenmek zorunda değil burası genel bir paylaşım forumudur herkes yapabilir yada yapmayabilir burda herkes kendi fikrini sunuyor senin fikrin bana yanlış geliyorsa buna celallenmiceksin aycan hanım saygı duyucaksın.

Düşüncelerimizi "ben bu şekilde düşünüyorum..." tarzında dile getirirsek sağlıklı bir tartışma ortamı içinde farklı düşünceler dile getirilip konuşulabilir
Ayrıca forumda büyük harflerle yazmak bağırmak anlamına gelir ve
Forum içerisinde dini içerikli konuşmalar ve tartışmalar yasak

başüstüne paşam başka emrin?
büyük harfle yazıp bağırma dedik diye bu sefer de emir kipine mi geçtin?
arkadaşım Aycangül kimdir nedir bilmiyorsun araştırdığını öğrenip öğrettiğini bilmiyorsun yarım yamalak eksik gedik sözlerle konuşmak fikir beyanı olmuyo ne yazık ki...
yazma madem artık buraya rahatsızsın Aycangülden de bizden de yazmaya devam etmene bakıp ne dememiz gerekiyordu kıskanıyo dikkat çekmeye çalışıyo dışında.
neyse, her neyse...

barrocum sinirlenme..
başta bende ciddiye aldım ama şimdi gülüyorum:) allah beni de böyle sınıyor demek ki, siz sınava girmeseniz de olur

evet insan egosu tuhaf,terbiye etmeye çalışsak bile böyle anlarda bi cevap verme iştahı geliyor insana da nasıl anlatayım,-incitmeden anlatmaya çalışıyorum- hoşgörülü olmak,otokontrolü elden bırakmamak lazım.
kardeşimiz arı kovanına çomak soktu şimdi geri adım atmasına da egosu izin vermez-yaşı gereği- iş çirkinleşecek belli.merdaneyi aldı çünkü eline,"aycan hanımmm" diye.
biz geri adım atıp, sevgiyle kucaklayacağız kendisini:)

Sen kadar sabırlı olabilsem keşke... ben yine bu konunun sadece ilk sayfasını takip edeyim en güzeli bir süre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…