canım mesajlar ulaşıyor da ben yetişemiyorum,bir de malum 10 dakikada bir mesaj atılıyor..
kaç saatir mesaj kutusundayım:) oku,cevapla bitmiyor
günlerdir bekleyen mesajlara öncelik tanımaya çalışıyorum,kırılmayın lütfen.
ağda yaptığın günleri ve saatleri not al mutlaka, az önce mesajını okudum çünkü,memnunmuşsun,özelden gönder, bakalım ona..
avatarımın altındaki ismi kullanarak bulabilirsin twitterda.
aycangulcum benım merak ettıgım bı konu var ben her ay sessız sessız verdıgın tarıhlerı takıp edıp uyguluyorum artık burada vermıcekmısın tarıhlerı sadece twıter damı vereceksın ben anlamadım acıkcası :44:
düne kadar tüyleri tek seferde bitiren ağdanın reklamını yapan şahıs şu an aynı iştahla cep telefonu reklamı yapıyor !!!
düne kadar tüyleri tek seferde bitiren ağdanın reklamını yapan şahıs şu an aynı iştahla cep telefonu reklamı yapıyor !!!
vericem canım ama şimdi değil..mayısın ilk haftası gibi veririm.o zamana kadar ilk sayfaya bir duyuru ekledim.ilgili arkadaşların tamamının görmesi için bir süre orda kalsın istiyorum.10 mayıs olarak planlayabilirsin ama :)
mayıs ayı tarihler bellimi arkadaşlar???
Benim anlamadığım ben size tüylerinizi almayın öylece çıkın insanların karşısınamı dedim yoksa kıl köklerini öldürmek zararlımı dedim. Kıl köklerinizi öldürmeyin kalsın ileride zararlı diye söylüyorum siz bana tam tersini kıskanmaktan v.s den bahsediyorsunuz arkadaşımızın konusunun populer olup olmadığıyla ilgilenmiyorum ayrıca neden kıskanayım? tüylerinizi tabiki alın almayın diyen yok ama kıl köklerini tamamen öldürmek yanlış bu bilimseldir diyorum sanki ayrıca herkes bunu beğenmek zorunda değil burası genel bir paylaşım forumudur herkes yapabilir yada yapmayabilir burda herkes kendi fikrini sunuyor senin fikrin bana yanlış geliyorsa buna celallenmiceksin aycan hanım saygı duyucaksın.
başüstüne paşam başka emrin?
büyük harfle yazıp bağırma dedik diye bu sefer de emir kipine mi geçtin?
arkadaşım Aycangül kimdir nedir bilmiyorsun araştırdığını öğrenip öğrettiğini bilmiyorsun yarım yamalak eksik gedik sözlerle konuşmak fikir beyanı olmuyo ne yazık ki...
yazma madem artık buraya rahatsızsın Aycangülden de bizden de yazmaya devam etmene bakıp ne dememiz gerekiyordu kıskanıyo dikkat çekmeye çalışıyo dışında.
neyse, her neyse...
barrocum sinirlenme..
başta bende ciddiye aldım ama şimdi gülüyorum:) allah beni de böyle sınıyor demek ki, siz sınava girmeseniz de olur
evet insan egosu tuhaf,terbiye etmeye çalışsak bile böyle anlarda bi cevap verme iştahı geliyor insana da nasıl anlatayım,-incitmeden anlatmaya çalışıyorum- hoşgörülü olmak,otokontrolü elden bırakmamak lazım.
kardeşimiz arı kovanına çomak soktuşimdi geri adım atmasına da egosu izin vermez-yaşı gereği- iş çirkinleşecek belli.merdaneyi aldı çünkü eline,"aycan hanımmm" diye.
biz geri adım atıp, sevgiyle kucaklayacağız kendisini:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?