• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

bende bu ay ilk defa denedim ayın 14üydü sanırım ve 5 günde çıkmaya başladılar aldığımda regl olmama daha 2-3 hafta vardı yani regl döneminede rastlamadı demekki bende işe yaramadı bu ay beni etkileyemiyor :9:

tatlım çok sabırsız olmamakta fayda var... sonuç olarak bu bir süreç... unutma sabrın sonu selamet :1:

Tüylerden kurtulmayı garanti eden arkadaşım kurtulduğunu sandığın ölü tüy köklerinin deri altında kalıp zamanla cilt kanserine yol açtığını doktor kontrolünde bile olsa sebebi her ne olursa olsun tüyleri tamamen yok etmenin ileride sakat doğumlara kadar yol açtığınıda bunların olmayacağınıda bize garanti et öyle ahkam kes atarlan bana burda.Allahın bizim bedenimizde bize vermiş olduğu o tüylerin iyice bilimsel açıklamasını oku o tüylerinde olmasının sebebi var allahın bize vermiş olduğu birşeyin tamamen öldürmemin risk ve zararlarını oku öğren araştır geçici çözümler yaratıpta kalıcı hasarlara yol açtırma insanların başına.Sen ŞİMDİ KALKTIN BÖYLE BİR FORUMDA TÜM DÜNYA TEZLERİNİ ÇÜRÜTTÜN ÖYLEMİ ?

çıkmadan almıyoruz zaten,çıktığında alıyoruz:)

allah tüylü istedi bizleri diye anlamsız bir düşünceye kapılıp tüylerimizi almayacak,bakteri ve koku içinde mi yaşayacağız? buyrun siz bir ömür uzatıp,tüylerinizi almadan yaşayın o zaman.hatta dökülüp azalanların yerlerine de tüy ektirin,ne diyeyim.

aynıca yazdıklarınızdan da anlaşılıyor ki sizde tüylerinizi alıyorsunuz ama bizim başka bir şey yaptığımızı düşünüyorsunuzherhalde. herkes farklı bir yöntem denediği için ben genelleyip epilasyon olarak adlandırıyorum.konuyu okumadan, eleştiri yapma ihtiyacıyla yazdığınız çok açık.

sabahın 4'ünde zahmet edip yazmışsınız diye cevaplıyorum,yoksa arkadaşlar bilir, herhangi bir konuda henüz bilgi edinmeden fikir üretenlere pek cevap vermem.

hemen bir ilave yapayım mesajıma,cevap vermişken tam vereyim bari:)
"Acısız Epilasyon & Emla Krem" başlıklı konuya şöyle bir mesaj yazmışsınız buradaki mesajın hemen ardından:

"Dudak Kısmı Feci Yanıyor İç Kısımlara Değdirmemeye Özen Gösterin İYice Sarın Allah Sonumuzu Hayır Etsin Bu Konuda :)"

allah bizi böyle istiyor madem çok hassas olan mukozaya zarar verecek kadar uğraşmayın tüylerinizle o zaman !

Lazerli epilasyondan değil sadece ve sadece acısız ağrısız epilasyondan bahsettim senin gibi tüyleri kökten halletmekten seyreltmekten bahsetmiyorum ben bunuda aklından çıkartma.Herkes fikrini beğenmek zorunda değil bilimsel olarak bir araştır neden vucudumuzda tüyler var.Allah onların vucudumuzda neden var olmasını istedi bide bunları araştır sonra gel konuş.Eleştiye açık ol herkes fikrini benimsemek zorunda değil.

arkadaşım tabiki vücudumuzdaki tüylerin bi sebel var.ama kıllı kıllıda gezicek halimişz yok herhalde.normal lnsanlar nasıl bacaklarını orasını burasını alıyosa bizde aynı şeyi yapıyoruz sadece belirli tarihlerde alıyoruz.çok şükür bizimde inancımız var ktüylerimizi alarak haşa Allaha lsyan amaçlı almıyoruz.eğer sen tam tersini düşünüyosan almazsın tüylerini gezersin öyle tercih senin

Tüylerden kurtulmayı garanti eden arkadaşım kurtulduğunu sandığın ölü tüy köklerinin deri altında kalıp zamanla cilt kanserine yol açtığını doktor kontrolünde bile olsa sebebi her ne olursa olsun tüyleri tamamen yok etmenin ileride sakat doğumlara kadar yol açtığınıda bunların olmayacağınıda bize garanti et öyle ahkam kes atarlan bana burda.Allahın bizim bedenimizde bize vermiş olduğu o tüylerin iyice bilimsel açıklamasını oku o tüylerinde olmasının sebebi var allahın bize vermiş olduğu birşeyin tamamen öldürmemin risk ve zararlarını oku öğren araştır geçici çözümler yaratıpta kalıcı hasarlara yol açtırma insanların başına.Sen ŞİMDİ KALKTIN BÖYLE BİR FORUMDA TÜM DÜNYA TEZLERİNİ ÇÜRÜTTÜN ÖYLEMİ ?

:46: :46: :46:
daha iyi bir felaket senaryosu olamazdı..
öncelikle dikkat edin ben kimseye garanti vermedim!
benim verdiğim tarihlerde kuaförlere gidip bir gözlemleyin,beni tanımayan kaç kişi tüylerini aldırıyor,sayın. sanki ben bu tarihleri vermeden önce bu günlerde ağda yapmaktan kaçınıyordu herkes,ağda salonları tatil ilan ediyordu!
sanki onkoloji bölümleri beni takip edenlerle dolu, ülkedeki tüm sakat çocukların anneleri benim takipçim.
yüzyıllardır bu yöntemle tüylerini çoğlatmadan,giderek azaltarak tamamen kurtulan sayısız kadından hangisi kanser olmuş? kanserin geçmişi ne?
eğer gerçekten bu kadar duyarlıysanız ve şu yazdıklarınızı sırf tartışmak için yazmıyorsanız lazer epilasyon ve iğneli epilasyon salonlarına savaş açın..yani sizde bana değil onlara ahkam kesin!
24 saatimin en az 16 saati okumak,öğrenmek ve araştırmakla geçiyor zaten,endişeniz olmasın.
üstelik doğru bilgiyide yanlış bilgiyide değerlendiren biriyim.size de aynısını tavsiye ederim.mesela verdiğim bu yanlış bilgileri olumlu yönde kullanabilir,benim verdiğim tarihlerde tüylerinize dokunmaz,böylece kanserden uzak bir yaşam sürer, sağlıklı çocuklar doğurursunuz..size de böyle bir faydam dokunmuş olur.

biliyor musunuz böyle felaket senaryolarından arındırmazsanız kendinizi, ilk kanser olan siz olacaksınız!

bu konu nolmus boyle yaa bınlerce memnun olan kadın var bu yontemden ne sacmalıktır boyle yok kokten falan sacma sapan konusuosunuz..Bu yontem kıl koklerını yıtırmıyo bıldıgım kadarıyla sadece azaltıyo cunlku bende bu yontemle bacagımdakı tuylerı yarıya indırdım nerdeyse..Aycangul sen takılma cnm boyle seylere herkes agzna gelenı konusuo sıkma canını arkandan dua eden cok ;)

bu konu nolmus boyle yaa bınlerce memnun olan kadın var bu yontemden ne sacmalıktır boyle yok kokten falan sacma sapan konusuosunuz..Bu yontem kıl koklerını yıtırmıyo bıldıgım kadarıyla sadece azaltıyo cunlku bende bu yontemle bacagımdakı tuylerı yarıya indırdım nerdeyse..Aycangul sen takılma cnm boyle seylere herkes agzna gelenı konusuo sıkma canını arkandan dua eden cok ;)

hayır anlamıyorum ki : istenmeyen tüyler bölümü burası, sayısız başlık var bu konuda açılmış, % 100 garanti verenler vs..
neden BEN?
neden diğer başlıklarda benzer bir yorumu yok bu arkadaşın?
yoksa sadece benim başlığım mı görünüyor bu bölümde?
her tür düşünce olacak elbette ama şu durumda açıkça art niyet var.
bilinçli yapılıyor.
arkadaş "ben lazer epilasyondan bahsetmiyorum,acısız epilasyon...." demiş.ben burada lazere mi yönlendiriyorum.
konudan haberdar olmadan,bana tavsiye etmesine rağmen okumadan, konunun içeriğini öğrenmeden...insan önce neymiş bu diye iyice okur, sonra girip fikrini söyler.bende ona göre bir tavır sergilerim :42:

hayır anlamıyorum ki : istenmeyen tüyler bölümü burası, sayısız başlık var bu konuda açılmış, % 100 garanti verenler vs..
neden BEN?
neden diğer başlıklarda benzer bir yorumu yok bu arkadaşın?
yoksa sadece benim başlığım mı görünüyor bu bölümde?
her tür düşünce olacak elbette ama şu durumda açıkça art niyet var.
bilinçli yapılıyor.
arkadaş "ben lazer epilasyondan bahsetmiyorum,acısız epilasyon...." demiş.ben burada lazere mi yönlendiriyorum.
konudan haberdar olmadan,bana tavsiye etmesine rağmen okumadan, konunun içeriğini öğrenmeden...insan önce neymiş bu diye iyice okur, sonra girip fikrini söyler.bende ona göre bir tavır sergilerim :42:

senn konun cok gozde bı konu ondan kaynaklanıo sanırım :1:

Bana Saçma Geliyor Böyle Şeyler. Çıktığında Alın Tertemiz Kalın Ne Gerek Var.. Çıkacak olan tüy öylede Çıkar Böylede Çıkar. Allah Onların Olmasını İstiyorya Zaten Vardır Bir Bildiği.Epilasyon Falan Zararlı.

aayy öldürdün sen beniii :1:, sen kendini jiletle kıllarını al tamam mı yarın bi gün kocan olur ertesi gün çıkan kalın kıllarla karşısına çıktığında yahu ben bunu kadın diye aldım bu ne çıktı diye şaşırmazsa iyidir :27:
ha birde epilasyonla ilgili konulara cevaplar yazmışsın bu nasıl bir tezatlıktır çözemedim de.

Evet o kılların köklerindeki gözeneklerden faydalanıyoruz biz, kıllardan değil. Zaten kılların gözeneklerini kapama gibi bir uğraşımızda yok burda HER kadının dert yandığı kıllardan kurtulmaya çalışıyoruz, Allah bazı insanlarıda tüysüz köse yaratıyor maşallah onlara, demek ki tüysüzlerin tüylülerden geri veya öte olduğu falan yok, kalıcı hasar demişsin ben hiç duymadım tüylerinden kurtulupta başına bin bir türlü bela gelen birini ki milyonlarca insan bizim gibi kıllarını kökünden alıp kurtulmaya çalışıyor. Bence sen burda forumdaki yüzlerce kadının aycangüle dua edişine, bir insanın bu kadar faydalı olabileceğine inanamadığın için böyle yorumlara gerek duydun. yazık

Lazerli epilasyondan değil sadece ve sadece acısız ağrısız epilasyondan bahsettim senin gibi tüyleri kökten halletmekten seyreltmekten bahsetmiyorum ben bunuda aklından çıkartma.Herkes fikrini beğenmek zorunda değil bilimsel olarak bir araştır neden vucudumuzda tüyler var.Allah onların vucudumuzda neden var olmasını istedi bide bunları araştır sonra gel konuş.Eleştiye açık ol herkes fikrini benimsemek zorunda değil.

Hangi kitapta okudun ki sen kılların faydalarını ? saç kaş kirpik desen eyvallahta bacak ,koltuk altı , bikini bölgesi kılının ne faydası var ? aksine kaşıntı tahriş terleme yaparlar. Kıllardan değil, kıl köklerindeki gözeneklerden faydalanıyoruz. ve biz burada kıl köklerini kapatmayla vakit kaybetmiyoruz, Kadın olmanın verdiği bazı gereksinimleri yaparak kadını itici gösteren kıllardan kurtulmaya çalışıyoruz.

Böyle daha nice tepki alırsın, bence artık uzatma.

Aycangül defalarca söylemişimdir yine söylüyorum, iyiki varsın Allah seni iyiki yaratmış maddi imkanı olmayıpta lazer epilasyonla kurtulamadığımız kıllardan evdeki yöntemlerle kurtulmamıza fayda sağlıyorsun
ben 8. ayımı bitirdim ve tüylerim yarı yarıya azaltı o kıl kökleride ağda veya kese yaparken ölü deriyle beraber bedenimden atılıyor.

Son düzenleme:
senn konun cok gozde bı konu ondan kaynaklanıo sanırım :1:

katiliyorum
hic kafana takma aycangul, cevap bile verme canim bosver biz seni biliyoruz yuzlerce hayranin var bak biz seni koruruz dis mihraklara karsi :29:

su cok bildigini zanneden arkadasa cevabim;

sonucta biz farkli bir yontem denemiyoruz zaten her ay aldigimiz tuyleri ayin belli vaktinde almaya basladik olay bu. herkes istedigi yontemle aliyor her zaman yaptigindan farkli birsey uygulamiyor. misal, ayin 1inde degil 15inde almak bize ne zarar verebilir sana soruyorum?

yani bu isi hic duymamis biri olsa, tuyunu tesadufen o gunde alsa yandi - kanser olacak.

az bilgi cok yorum: boyle utanc getirir iste. siz daha olmadik tezler ortaya atip kendinizi kucuk dusurmeye devam edin..

Birincisi büyük harfle yazıp da burada bağırmaya kimsenin hakkı yok, tartışılan kişi konunun sahibi karşılık beklemeden yüzlerce kadına tek tek cevap verip arada sivrilenlere sabrediyor, kusura bakmayın ben sabredemiyorum. Kanserden ya da başka hastalıktan endişeliyseniz anestezik kremlerden uzak durmanızı tavsiye ederim, zira bunların etkileri doğmamış çocuklardan çok daha önce sonuçlarını ortaya koyabiliyor. Ben de yazılanlara sizin gibi bir açıdan bakıyor olsam yorumunuzdaki çözüm yaratma kısmına takılıp yaratmak Allah'a mahsustur bu kelimeyi nasıl kullanırsın??? Derdim... Aycangül yaratılanlara sonsuz saygılıdır, bu saygısı Allah'tan kaynaklanmasaydı en basiti bu başlıklarda çoktan sabrı taşıp yorumlarında insanları incitmemeye özen göstermezdi.

katiliyorum
hic kafana takma aycangul, cevap bile verme canim bosver biz seni biliyoruz yuzlerce hayranin var bak biz seni koruruz dis mihraklara karsi :29:

su cok bildigini zanneden arkadasa cevabim;

sonucta biz farkli bir yontem denemiyoruz zaten her ay aldigimiz tuyleri ayin belli vaktinde almaya basladik olay bu. herkes istedigi yontemle aliyor her zaman yaptigindan farkli birsey uygulamiyor. misal, ayin 1inde degil 15inde almak bize ne zarar verebilir sana soruyorum?

yani bu isi hic duymamis biri olsa, tuyunu tesadufen o gunde alsa yandi - kanser olacak.

az bilgi cok yorum: boyle utanc getirir iste. siz daha olmadik tezler ortaya atip kendinizi kucuk dusurmeye devam edin..

yok vermeyeceğim artık..profiline girince daha önce verdiğim cevaba bile pişman oldum..

Ya anlamıyorum bu insanlari bu kadar insanın sevgisini kazandın diye kıskanıyolar galiba ya da lazer epilasyon salonlarının sahipleri bunlar işlerini azalttin diye sinirleniyorlar

ben mayıs ayı tarihlerini göremıyorum neden acaba bana bırı yardımcı olabılır mmı?

vericem canım ama şimdi değil..mayısın ilk haftası gibi veririm.o zamana kadar ilk sayfaya bir duyuru ekledim.ilgili arkadaşların tamamının görmesi için bir süre orda kalsın istiyorum.10 mayıs olarak planlayabilirsin ama :)

topicini yenilerde gördüm bende bu uygulamayı demek için mayıs ayını sabrla bekliyorum gördüm ve zararsız oldugunu hertürlü kimyasalların kullanılmadıgını da okudum bizim sürekli kullandıgımz yöntemler var tek fark bizim aklımıza esen tarih deilde senn tarihlerin ben mayıs tarihlerini bekliyorum sizden ayrıca nacizane olarak 8haftalık gebeyimm zararı olmuycak die düşünüyorum ama yinede sormadan edemedim ne dersinz?cvplarınızı bekliyorum

topicini yenilerde gördüm bende bu uygulamayı demek için mayıs ayını sabrla bekliyorum gördüm ve zararsız oldugunu hertürlü kimyasalların kullanılmadıgını da okudum bizim sürekli kullandıgımz yöntemler var tek fark bizim aklımıza esen tarih deilde senn tarihlerin ben mayıs tarihlerini bekliyorum sizden ayrıca nacizane olarak 8haftalık gebeyimm zararı olmuycak die düşünüyorum ama yinede sormadan edemedim ne dersinz?cvplarınızı bekliyorum

kusura bakma canım,mesaj kutusunu boşaltıyorum ama hemen doluyor.
konuyu çok doğru anlamışsın.her zamanki gibi tüylerini temizliyorsun,herhangi birşey sürmüyorsun,hatta ben limon vs sürülmesini bile istemiyorum.(bazı arkadaşlar kendi istekleriyle bu yöntemle birleştirmeyi tercih ediyor limon-tuz gibi doğal ürünleri)

benim fikrim hamilelikle bunun hiç ilgisi olmadığı yönünde..hamileyken uygulayan birçok arkadaş oldu zaten.

lütfen şunu düşün: evde internetin olmasaydı ve bu günleri öğrenemeseydin yine aynı günlerde ağda yapma ihtimalin yok muydu?

ve bu bilgiye sahip olmayan binlerce hamile kadın yine farketmeden bu tarihlerde tüylerini temizliyor.

ki hamileler daha sık temizlediği için mutlaka bu günlere rastlıyordur.

düşün ki tam ağda yapacakken misafirin geldi ve 2 gün sonra yaptın, bebeğine nasıl bir etkisi olabilir?

yine de doktoruna sor,onayını al. senin içinin rahat etmesi çok önemli. hatta bize de bildir doktorunun fikrini..

mesela beni hamilelerin ağda yapması daha çok endişelendiriyor. hele ağda salonlarında yapılması çok büyük risk bence.mümkünse eldivenle evde kendin ya da bir yakınından yardım alarak yapmanı tavsiye ediyorum.(belkide öyle yapıyorsundur)

Son düzenleme:

:35::35::35::35::35::35::35::35:

Back