• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

arada bir topiğe girip 'ınanmıyorum böyle şeylere' tarzında yorum yapanlar var. siz inanmiyor olabılırsınız ama ınanan ve yararını gören onca insan varki bu topik hep ilk sırada.. Ayrıca neyın eleştırısı yapılıyor anlamıs değilim burda bır urun tanıtımı pazarlaması yok. sadece bıze yardım etmeye calısan aycangülün tarıhlerı var.. sahıslar bırseylerı saptırmaya calışmasın sonuçlar ortada..:32:

Aycangül canım ben seni zaten çok takdir ediyorum herkese sabırla cevap yazıyorsun yani ben şimdiye çatlamıştım sinirimden:1:

İstemeyen almasın canım tüylerini biz yatırıp da gel alacam demiyoz kimseye dimi ama:9:

göremedim ismini aycangül face kullanıyormusun?
mayıs tarihlerini bekliyorum merakla

aycangül cnm msj atamıorum 100 msj dolmamış ben mart ve nisanda denedim ilk ayda müthiş bi sonuç aldım :16: sayı bakımından o kadar azaldılarki sayılabilirlerdi :D mayıs ayının tarihlerini merakla bekliorum beni es geçme lütfen :3:

aycangül cnm msj atamıorum 100 msj dolmamış ben mart ve nisanda denedim ilk ayda müthiş bi sonuç aldım :16: sayı bakımından o kadar azaldılarki sayılabilirlerdi :D mayıs ayının tarihlerini merakla bekliorum beni es geçme lütfen :3:

marttaki epilasyon tarihini ve saatini not aldın mı peki?

bende mayıs ayının tarihlerlnl sabırsızlıkla bekliyırum inşallah bana uyar.bide bu açık gözeneklerin kapanması için yapılabilicek bişey varmı kollarımda azalan yerlerinde gözenekler çok açık kötü duruyo yardımcı olabilicek biri varmı

benim de ikinci deneyişim oldu ama etkileri çok orjinal, mart ayının gününü kaçırmıştım ve 1 gün geç almak zorunda kalmıştım ama bacaklarımda bariz şekilde etkisini gördüm - pek çoğu çıkmamıştı :52: asıl ilginç olan, bu ay iki güne bölmüştüm: 12sinde aldığım dudak üstüm normalden bile hızlı uzadı, inanamadım :53: ama 13ünde temizlediğim diğer yerlerde bişey yok.. :26:

aycangül ne diyosun sen gülüm böyle iyiydik en baştan beri seni takip ediyorum ben senle devam edicem iinşalllah ama burdan öptüm

biliyorum daha erken ama yolculuğa çıkma durumum var. mayıs için tarihler belli değil di mi?

marttaki epilasyon tarihini ve saatini not aldın mı peki?

8 mart öğleden sonra aldım nisan ayındada öğleden sonra almıştım saate çok dikkat etmemiştim bu ay saatide not alırım koltuk altımı nisan ayında ilk kez aldım hiç çıkmıcak gibi görünüolar :) inanmayanlara duyrulur :1: bu ay kollarımıda alıcam verdiğin tarihte inş. tamamen tüysüz olucam :3:

nisan ayı da tam zamanında almama ragmen hiç ii sonuç almadım bu ay tüylerim cıkmaya başladı bilee hemde yoğun:((üstelik adetımde bıtmıştim cok ii bı zmana denk gelmişti

biz aycangulun bu yöntemınden memnunuz saçma bulan inanmayan almasın hatta bu konuları okumakla zaman bıle harcamasın yazık.

tarihler yazmıyor mayıs ayı için.konu sahibi sayfayı yenileyecek mi ya da nasıl öğrenebilirim mayıs ayı için tarihleri?

Kızlar, bugün hiç belirti vermeden şak diye regl oldum. Yüzümü aldıktan 8 gün sonra regl olmuş oldum. Reglden 7-8 gün önce alıp tüyleri yoğun çıkan birini okuduğumu hatırlıyorum. Benimki de bu sebepten olabilir. Gelecek ay böyle denk gelmez inşallah. Reglim düzensiz olduğu için şimdiden hesaplayamıyorum.

bende bu ay ilk defa denedim ayın 14üydü sanırım ve 5 günde çıkmaya başladılar aldığımda regl olmama daha 2-3 hafta vardı yani regl döneminede rastlamadı demekki bende işe yaramadı bu ay beni etkileyemiyor :9:

Back