bütün yazılanları okuyup yazmak istedim ama 792 sayfa olmuş okuyamadım :/ şimdi dolunaydan dolunaya mı epilasyon yapıcaz?
Bana Saçma Geliyor Böyle Şeyler. Çıktığında Alın Tertemiz Kalın Ne Gerek Var.. Çıkacak olan tüy öylede Çıkar Böylede Çıkar. Allah Onların Olmasını İstiyorya Zaten Vardır Bir Bildiği.Epilasyon Falan Zararlı.
Bana Saçma Geliyor Böyle Şeyler. Çıktığında Alın Tertemiz Kalın Ne Gerek Var.. Çıkacak olan tüy öylede Çıkar Böylede Çıkar. Allah Onların Olmasını İstiyorya Zaten Vardır Bir Bildiği.Epilasyon Falan Zararlı.
çıkmadan almıyoruz zaten,çıktığında alıyoruz:)
allah tüylü istedi bizleri diye anlamsız bir düşünceye kapılıp tüylerimizi almayacak,bakteri ve koku içinde mi yaşayacağız? buyrun siz bir ömür uzatıp,tüylerinizi almadan yaşayın o zaman.hatta dökülüp azalanların yerlerine de tüy ektirin,ne diyeyim.
aynıca yazdıklarınızdan da anlaşılıyor ki sizde tüylerinizi alıyorsunuz ama bizim başka bir şey yaptığımızı düşünüyorsunuzherhalde. herkes farklı bir yöntem denediği için ben genelleyip epilasyon olarak adlandırıyorum.konuyu okumadan, eleştiri yapma ihtiyacıyla yazdığınız çok açık.
sabahın 4'ünde zahmet edip yazmışsınız diye cevaplıyorum,yoksa arkadaşlar bilir, herhangi bir konuda henüz bilgi edinmeden fikir üretenlere pek cevap vermem.
hemen bir ilave yapayım mesajıma,cevap vermişken tam vereyim bari:)
"Acısız Epilasyon & Emla Krem" başlıklı konuya şöyle bir mesaj yazmışsınız buradaki mesajın hemen ardından:
"Dudak Kısmı Feci Yanıyor İç Kısımlara Değdirmemeye Özen Gösterin İYice Sarın Allah Sonumuzu Hayır Etsin Bu Konuda :)"
allah bizi böyle istiyor madem çok hassas olan mukozaya zarar verecek kadar uğraşmayın tüylerinizle o zaman !
İlla çıkacak böyle kişiler Aycangül'üm, az mı böyle deyip sonra özür dileyen çıktı ama madem ''saçma'' buluyorsun saygı duy geç.
Sıkma sen canını meyve veren ağaç taşlanıyor işte.
İyiki varsın
aycangül sana bir şey olmasın :)) yoksa ben dahıl burdakı arkadaşların vay halıne
tatlım neden canımı sıkayım, asıl saçmalığın nerede olduğuna işaret etmek istedim sadece.. e birde ben de insanım,arada bir sabrım kontrolden çıkıyor böyle:)
Kızlar, ben bu ay ilk kez yaptım. Çok da umutluydum. Hatta bir arkadaşıma da başlattım. O gayet memnun, hala pürüzsüzmüş. Banaysa hiç iyi gelmedi. 5. günde yüzümdeki sarı tüylerin bayağı çıktığını farkettim. Bugün bir hafta oldu ve yüz tüylerim coşmuş durumda. Normalde iple yaptırdığımda bir ayda eski haline döner. Sanki şimdi bir kaç güne o hale gelecek durumda. Ki sir ağda (Veet yüz için) yaptım. Vücumda da yer yer çıkan tüyler 1.5-3 mm. arasında. Ki ben lazerle bitirdim tüyleri, çok az kaldı. 3-4 aydır da hiç almıyordum. Ufak bir ihtimal desem ki o tüyler yeni çıkan tüyler, yine de bir haftada 3 mm çok hızlı. Bacaklarıma da önce Veet sir, o bitince de Sesu kartuşlu sir yaptım. Regl de olmadım. Daha 3-4 gün de olmam, olacağıma dair bir belirti yok. Sesu yaptığım bacağımda çok daha az tüy çıkmış. Veet'ten dolayı mı oldu acaba? İlk kez kullanıyorum ikisini de.
İçinizde böyle bir deneyim yaşayan oldu mu? Çok canım sıkıldı. Bacağımda zaten fazla tüy yok da, yüzüme canım sıkıldı. Çok alerjik bir bünyem var. Kırmızılığım tam anlamıyla bugün geçti ama şimdi de tüyler var. Hiç keyfini süremedim. Nerede yanlış yapmış olabilirim?
Bu durumda gelecek ay devam edeyim mi? Aslında bu ay hiç sonuç almasam da devam etmeyi kafama koymuştum. Ama şimdi coşunca bilemedim.
İçinizde bu şekilde yüzündeki tüyler ilk ay cosup sonra azalan oldu mu?
tarihlerle ilgili olduğunu sanmıyorum,öyle olsa bacağında da aynı şekilde olurdu değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?