- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
bayanlar biraz konuyla alakasız olacak belki ama bu sorun gerçekten sinirimi bozuyoobacaklarımı epilasyon aletiyle alıyorum ne kadar alırsam alayım bi de okadar dikkat ediyorum ama genede elimi gezdirdiğimde tüyler batıyo elime şöyle pürüzsüz olmuyolar hiçç neden acaba :26:
evet tüylerimde biraz sert sanırımm benım öyle değil ya her ay almak zorunda kalıyorum tüylerimi hemen çıkmaya başlıyolar benımde tam tersi genital bölgemi 2 ayda falan alıyorum ağdaylatüyleriniz mi sert,cikisindan bilirsiniz benim bacaklarim 2-3 aya bir cikiyor koltuk altimda öyle
ama diger yerler yüz ve genital bölge cabuk cikiyor..
mesela eldivenle alinca genitali dediigm gibi hissediyorum..ama agdayla alinca sir agdayla hem cikisi uzun sürüyor hemde iyi oluyor...
gecen ay adetimden 4 gün önceydi yaptim yüzüm hemen ve sert cikti..bu ayda yine adetimden önce bu hafta olacagimdan almadim..
adetten sonraya bir denk gelse herkes ne güzel cikmiyor iyi oldu demis bende görmek istiyorum su zamanlar uysa keske
evet tüylerimde biraz sert sanırımm benım öyle değil ya her ay almak zorunda kalıyorum tüylerimi hemen çıkmaya başlıyolar benımde tam tersi genital bölgemi 2 ayda falan alıyorum ağdaylacvbın için tşk ederim
önceki hafta derken anlamadım ama :26:en son banyo yaptığımın ertesi günü almıştım bacaklarımı.. bacağımı nemlendirmek hiç aklıma gelmemişti dediiğiniz doğru belkide tüyleri nemlendirmek yumuşatıp daha kolay alınmasını sağlayabilirr
Kırıldığı için de olabilir aslında.
Epilasyondan önceki hafta nemlendiriyor musun?
dün işimi yapınca bittikden sonra dolapta yumuşamış limonu gördüm çöpe gidicekdi aldım 2 ye kesip tuzladım sürdüm bacaklarıma koltukaltıma bacakda hiç yanmadı biraz koltukaltım yandı bu limon işinede inanmaya başladım tarihlere uyarak bide limon sürerek yokedicez inş. makineyle aldığım için üstünede limon basdım tam oldu
önceki hafta derken anlamadım ama :26:en son banyo yaptığımın ertesi günü almıştım bacaklarımı.. bacağımı nemlendirmek hiç aklıma gelmemişti dediiğiniz doğru belkide tüyleri nemlendirmek yumuşatıp daha kolay alınmasını sağlayabilirr
@ Aycangulcum,
Benim ust bacaklarimda siyah siyah tuylerin noktalari belirdi yani boyle hafiften s,ksam disari cikacakmis gibi.
Sanki tuylerin kokleri yukari cikmis gibi. Normalmi bu? Yoksa bir kac gune adet olcam onun etkisimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?