tüyler bitince rengi de biraz daha açılıyor canım. 4 sene önce lazer epilasyon yaptırdım, daha öncesindede çok çok koyu değildi ama şimdiki gibi de değildi. lazenden sonra altlarda az birşey tüy kaldı şimdi tüysüz yerler beyaz sadece tüylü yerler koyu renk duruyor...
birde suna dumankayanın limonlu bir tarifi vardı tv de duymuştuk 2-3 sene önce, kardeşim kararan koltuk altlarına denemişti işe yaradı demişti, tarifi hatırlamıyorum ama netten bakarsan bulursun sanırım.
Aycangül bu ay tarih vermiyorum demişsin. Ama okudum 8 i öğleden sonra ve 2. alternatif 16'sı demişsin. Neden ilk sayfaya yazmadın merak ettim.
Emin olmadığından mı yoksa başka bir sebebi mi var? Özel değilse öğrenebilir miyizGerçi emin olmasanda o tarihte alıcam artık bekleyemem.
arkadaşlarrrr peki hep regli sonrasında mı alıyorsun tüylerinizi?
arkadaslar mart ayı epilasyon tarihleri görünmüyo bilen varsa tarihlerini ve saatini yazabilirmi
arkadaslar mart ayı epilasyon tarihleri görünmüyo bilen varsa tarihlerini ve saatini yazabilirmi
aynen ya bende göremedim
arkadaşlar kusura bakmayın tek tek cevaplayamıyorum mesajlarınızı yoğunluktan dolayı, beni çok mutlu eden mesajlar var :)
genel olarak merakınızı gidereyim tarihleri tam olarak yazana kadar.
8 mart öğleden sonra ve akşam ilk alternatifimiz.
ikincisi ise ortalama 16 mart olacak.
detaylı olarak vereceğim yakında..
sayın bugza,
yazdıklarınız güzel şeyler katılıyorum ama konuyla alakasını bulamadım....
:) tesekkurler
her 2-3 sayfada bir karşılaştığımız bir şeye atıfta bulundum sadece.kıl tüyle alakası yok evet.
yazılanları okumaya zahmet etmeyip,hemen o anda,acilen ve derhal cevap isteyen değerli forum yazarlarının önceki sayfaları okumalarını tetikler mi diyerek yapılmış bir alıntıdır..
aycangül tarih vermiş ama bu seferde saat aralığı vermemiş öğlen ve akşam demiş sadece bu konuda aycangülden cevap bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?