- 20 Mayıs 2009
- 1.375
- 6
- 158
Ay ben bunu kesinlikle denicem ama bumu anestol mu acaba hangisi daha iyi karar veremedim ki :44:
Bikiniye uygulayacağım da
Tamamen uyuşuyorsa varsın etkisi 15 dk olsun ne olacak alınır rahat rahat
15 dkdan daha uzun olduğuna eminim, yaklaşık 30-40 dk sürdü kendilerine gelmeleri :)
Tamamen uyuştumu canım ?
İlk tüyler alınırken acıdı biraz ama devam ettim 10 sn sonra tamamen uyuşmuştu.. Ya ben tam vaktini bekleyemedim ya da alınırken bölge tamamen uyuştu ondan hissetmedim :)
aycangül ben de hallettim kıl tüy işini. her gün biraz biraz hallettim. bu sabah da erken kalktım genital ve koltuk altını hallettim. ben de ilk defa genitali eldivenle aldım, epilasyon aletine göre canım daha az yandı. epilasyon aletiyle yaklaşık 50-55 dakikada alıyordum, canım çok yanıyordu, nerdeyse ağlaya ağlaya, dura dura alıyordum, ama bu sefer 40 dakikada aldım, biraz parmaklarım acıdı o kadar, fazla uzamamıştı çünkü. bakalım nasıl bi sonuç alıcam bu ay :44:
yoğunluktan ihmal ettim canımgoogle da aratınca çıkıyordu, artık orda bile çıkmıyor minik siteciğim.hayal oldu galiba
sen kefir işini ne yaptın,ben senden kefir mayası bekliyorum hala
Emla'yı denemiştim ama o kadar uzun süre beklememiştim... Sanırım ondan başarılı olmadı..
Kremli kremli olmuyor mu biraz? Epilatörü de kremler mi ki?
bendee sir agda kullanıyorumm
bikini bölgesi içindeee sizin dediginiz uyuşturan kremlerden alıcma bir dahaki sefereee
vee aycangül sayesindeee kurtulcamm inşallah bu kalın tüylerdennn
öbürr aylarıda bekliyorummm heycnala birde 1. ve 2. altarnatif arasında fark yokd egilmi?
bence de aferin sana
senin daha çok dikkat etmen lazım..
Anamm,epilasyon aletiyle genital bölgeyi nasıl alıyosun canım yaBen bir-iki sefer üssten bi kaç tanesini alayım dedim de nasıl acıdı Ağda yap daha az canın yanar Zaten bi süre sonra alışırsın.
Kızlar ben bu soğutucu sprey işine çok heves ettim ama bugün eczacı bi arkadaşımla konuştum bana işe yaramadığını çünkü bu spreyin sürekli tekrarlanması gerektiğini anlık kullanıldığını söylediBütün hayallerim suya düştü,hevesim kursağımda kaldı ya.Oysa ben acısız epilasyonlar hayal etmiştim..
Bu spreyleri kastettim,arkadaşıma teker teker isim vererek sormadım ama bana genelleme olarak işe yaramadığını söylediSogutucu spreyden kastınız nedir, bi sprey var anı neydi xlocyn mi böyle birşey ..
Bunu denemeyi düşünüyorum ama bahsettiğiniz bu mu ?
almadan önce nemlendirmemizin sebebi derimiz yumuşasın ki tüyler alınırken daha kolay alınsın kırılmasın.Alındıktan sonra da nemlendirmek gerekiyo ki çıkarken çok kaşıntı yapmasın.Tabi tüyleri beslemeyen bi nemlendirici lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?