• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Ay ben bunu kesinlikle denicem ama bumu anestol mu acaba hangisi daha iyi karar veremedim ki :44:
Bikiniye uygulayacağım da :9:
Tamamen uyuşuyorsa varsın etkisi 15 dk olsun ne olacak alınır rahat rahat
:34:

15 dkdan daha uzun olduğuna eminim, yaklaşık 30-40 dk sürdü kendilerine gelmeleri :)

İlk tüyler alınırken acıdı biraz ama devam ettim 10 sn sonra tamamen uyuşmuştu.. Ya ben tam vaktini bekleyemedim ya da alınırken bölge tamamen uyuştu ondan hissetmedim :)

Tamam canım :16:

aycangül ben de hallettim kıl tüy işini. her gün biraz biraz hallettim. bu sabah da erken kalktım genital ve koltuk altını hallettim. ben de ilk defa genitali eldivenle aldım, epilasyon aletine göre canım daha az yandı. epilasyon aletiyle yaklaşık 50-55 dakikada alıyordum, canım çok yanıyordu, nerdeyse ağlaya ağlaya, dura dura alıyordum, ama bu sefer 40 dakikada aldım, biraz parmaklarım acıdı o kadar, fazla uzamamıştı çünkü. bakalım nasıl bi sonuç alıcam bu ay :44:

Anamm,epilasyon aletiyle genital bölgeyi nasıl alıyosun canım ya :53: Ben bir-iki sefer üssten bi kaç tanesini alayım dedim de nasıl acıdı:52:Ağda yap daha az canın yanar :34: Zaten bi süre sonra alışırsın.

Bende dün aksam bazı yerleri igneli ile
Bu aksamda kendi yapacaklarımı halettim
Gecen ay bana baya ii gelmiş
İnslh genel anlamda sonuca ulasiyorumdur
1 Senedir aksatmadan uygulayabildim hep
Baya bı az çıkanlar vardı Bide acısida azdı

Önümüzdeki ayda inslh tarih bana uyar
Erteleyemeyecegim bir seyahatim olacak
17-19 arası denk gelirse süper olur Yoksa kaçırırım

yoğunluktan ihmal ettim canım :( google da aratınca çıkıyordu, artık orda bile çıkmıyor minik siteciğim.hayal oldu galiba :43:
sen kefir işini ne yaptın,ben senden kefir mayası bekliyorum hala :1:

profilinde web sitesi alanına koyarsan tıklarız.. çıkar o zaman yada google anahtar kelimesi söyle. merak ettim bende.

Emla'yı denemiştim ama o kadar uzun süre beklememiştim... Sanırım ondan başarılı olmadı..

Kremli kremli olmuyor mu biraz? Epilatörü de kremler mi ki?

zaten okadar süre beklediğinde krem iyice çekiyo ağda bile sürülebiliyo düşün epilatörle hiç sorun yaşamadan yaparsın ;)

bendee sir agda kullanıyorumm
bikini bölgesi içindeee sizin dediginiz uyuşturan kremlerden alıcma bir dahaki sefereee
vee aycangül sayesindeee kurtulcamm inşallah bu kalın tüylerdennn:(

öbürr aylarıda bekliyorummm heycnala birde 1. ve 2. altarnatif arasında fark yokd egilmi?

bendee sir agda kullanıyorumm
bikini bölgesi içindeee sizin dediginiz uyuşturan kremlerden alıcma bir dahaki sefereee
vee aycangül sayesindeee kurtulcamm inşallah bu kalın tüylerdennn:(

öbürr aylarıda bekliyorummm heycnala birde 1. ve 2. altarnatif arasında fark yokd egilmi?

sanırım alternatifler arası fark olabiliyor. öünkü bazen aycangul mumkunse ilk tarihi ya d aikinci tairih kullanın diyor. ama en iyi kendisi bilir :)

Anamm,epilasyon aletiyle genital bölgeyi nasıl alıyosun canım ya :53: Ben bir-iki sefer üssten bi kaç tanesini alayım dedim de nasıl acıdı:52:Ağda yap daha az canın yanar :34: Zaten bi süre sonra alışırsın.

24 yaşındayım ve yaklaşık 7 yıldır epilatörle alıyorum her yerimi. evet çok acıyor bazı bölgeler ama ne kadar acıyacağını biliyorum artık, alıştım yani, ama yine de can tatlı tabiki. ağdayı beceremedim bi türlü, sonra ağda bandı denedim. ağda bandını da kollarıma, bacaklarıma uygulayabiliyorum da diğer yerlere uygulayamıyorum. genital bölgem çok yoğun bi kıl yapısına sahip, bi kez yapıştırıp çekince alamıyor hepsini, ikinciyi de yapıştırmıyorum zaten derimi kaldırcam en sonunda diye. epilatör iyi değil aslında, ağda inceltiyo mesela epilatörse tam tersi, üstelik karartıyo :50: eldivenle devam edicem artık inşallah koltuk altı ve genital bölgeme.

Kızlar ben bu soğutucu sprey işine çok heves ettim ama bugün eczacı bi arkadaşımla konuştum bana işe yaramadığını çünkü bu spreyin sürekli tekrarlanması gerektiğini anlık kullanıldığını söyledi :25: Bütün hayallerim suya düştü,hevesim kursağımda kaldı ya.Oysa ben acısız epilasyonlar hayal etmiştim.. :43:

Kızlar ben bu soğutucu sprey işine çok heves ettim ama bugün eczacı bi arkadaşımla konuştum bana işe yaramadığını çünkü bu spreyin sürekli tekrarlanması gerektiğini anlık kullanıldığını söyledi :25: Bütün hayallerim suya düştü,hevesim kursağımda kaldı ya.Oysa ben acısız epilasyonlar hayal etmiştim.. :43:

Sogutucu spreyden kastınız nedir, bi sprey var anı neydi xlocyn mi böyle birşey ..
Bunu denemeyi düşünüyorum ama bahsettiğiniz bu mu ?

Sogutucu spreyden kastınız nedir, bi sprey var anı neydi xlocyn mi böyle birşey ..
Bunu denemeyi düşünüyorum ama bahsettiğiniz bu mu ?
Bu spreyleri kastettim,arkadaşıma teker teker isim vererek sormadım ama bana genelleme olarak işe yaramadığını söyledi :25: Umarım o yanlış biliyordur,denemediği bikaç şey vardır.

ben emla krem i deneyeceğim , araştırdım çok memnun olan var.. annem haftaya hastahaneye gidecek , söyledim doktoru ile iyi anlaşıyor yazdıracak... kuzenimde bizim ordaki doktor istediğini yazar dedi, kendi adına alacak bana :) etti mi 2.... yaşı 20... 2 ile 20 yi çarp eder sana 40, 40. YILIMIZ KUTLU OLSUN :47: xD bugün espirikkkliğim tuttu da xD

Back