Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Bu konu dikkatimi çekti ve uygulamaya bu ay başladım ve her ay seni takip edeceğim.Sana bir şey sormak istiyorum.Ben şimdi 3.5 aylık hamileyim.Hamilelik bu sistemi ne kadar etkiler.Adet görmediğim için verdiğin tarihleri hangisi uygun olursa uyguluyorum.Bu süreci nasıl etkiler.Bir de 1 yıla yakın bu sistemi uyguladığını yazmışsın sen deki sonuçlar nasıl?Bilgilendirirsen sevinirim.Teşekkürler...

emla kremi ben bi kere kullandım evet fayda gördüm ama kan kanseri yapıyormuş ben daha kullanmayacağım . ssk da karşılamıyor 57 tl fiyatı ...emla kremi başlıklı foruma girerseniz ordan da bilgi alabilirsiniz..

aycangül bu soruyu daha önce çok yanıtladı

öncelikle tavsiyelerniz için teşekkür ederim.ama benim size bir kaç sorum war?cevaplarsanız çok sevinirim.bu ay hesabını okuyorum okuyorum anlamadım gitti.mesela ben her ayın beşinde düzenli olarak adet oluyorum.hangi günler yapsam uygun olur.öğrenci olduğum içinde sizi takip etmekte zorlanıyorum.birde aşırı tüylenme olduğu içinde bazen ünv bile gitmek istemiyorummm ya bana yardımcı olun.birde göğüs kısmındada war almamı önerirmisiniz.cevap yazın lütfennn

Merhaba ;

Uzun süredir bu siteyi takip ediyorum ve birçok konuda verilen bilgilerin faydasını gördüm.Bu konuda da büyüklerimden duyduğum kulaktan dolma bilgilerim var fakat bunu ayrıntısıyla inceleyip canla başla usanmadan bilgilendirmeyi çalıştığınız için öncelikle teşekkür ederim.Kesinlikle uygulandığında faydasının görüldüğüne inanmaktayım.Babannemin söylediği zamanlara uyarak yaptığımda bikini bölgemde yer yer boşluklar olduğunu farkettim ayrıca o boşluklarda hala tek bir tüy bile yok. tabi yoğunluk ders sınav derken insan sürekli söylenilen zamanda uygulayamıyor.Neyseki bu topiğe rastladım ve bu kadar insanın hevesle ve inanarak yapması ve üstüne olumlu sonuçlar alması hiçte boşa bir çaba olmadığının göstergesi bence.Bende de daha fazla umut olmaya başladı verilen tarihi 3 gün önce kaçırmışım ama bir sonraki tarihi kesinlikle uygulayacağım.Şimdiden teşekkürlerr

Son düzenleme:
sen kefir işini ne yaptın,ben senden kefir mayası bekliyorum hala

yaaaaaa ben bu işi beceremedim.yoğunluktan mı? yoksa tembellikten mi anlamadım ama bir türlü kefiri mayalandıramadım...:18:azimle tekrar deneyeceğim. bir ara güzel mayalanma oluyordu bu günlerde yine durdu kullanan arkadaşlar hazır süt alma inek sütü al da yap dediler bu sefer öyle deneyeceğim bzim bakkala siparişi verdim.

inatla devam edeceğim ben bu işe ...
benim bu inadımdan biraz sana da göndereyim şu site olayı bitsin

mesela şubat ayı alternatif tarihlerine göre yazıyorum... 5 inde oluyosun ve adetin bitiyo adetin bittikten sonra ki tarih hangisi 1. alternatif mi 2. alternatif mi... mesela benim 19 unda adetim bitti yani 19 şubatan sonraki ilk tarihte alıcam, fakat daha mart tarihleri verilmedi... adetinden bi kaç gün önce falan kesinlikle almıyosun..

Kefir yapmaya mı çalışıyorsun fundasu,hmm ilginç.Hadi bakalım,başarılar.Kefiri bilmem de bir kez hazır yoğurttan süt mayaladım fena bişey oldu.Hazır yoğurttan maya olmadığı gibi hazır sütten de olmayabilir.Ne varsa doğallarda var işte:)
Aycangülüm bir şey sorucam,kimsenin kafası karışmasın kızlar,ben çok alakasız bişey için soruyorum,tüyle fln ilgisi yok yani:)yeni ay kaç gün devam edecek? Ay sonuna kadar etkisi sürer mi?

Ben yıllardır adet bitiminden sonraki 1 hafta içinde alırım tüylerimi. Bunun en önemli faydası hiç acımaması hatta kendiliklerinden geliyor kıllar. Bu yüzden buna inandım ben, bu ay farketmeden doğru tarihte almışım. 18 Şubat:) O zaman ben de varım diyorum.
Teşekkürler Aycangül... Emeğine sağlık... Önümüzdeki ay unutmam inşallah...da buraya bakmadan yolunmam...

aycangül mart tarihleri ne zaman açıklanır acaba ayın ilk günlerimi yoksa daha varmııı???

bilmem,açıklayana sormak lazım

güle güle kullan,şifa olsun:)
benim için en başından beri inançla sarıldığım bir konu.inandığım için de uykularımı feda ediyorum uzun zamandır.karşılığında da bu güzel mesajları alıyorum.
başlarda bunca insanın umutlarıyla oynamakla suçlandım egosu şişirilmiş kişilerce, uzman olduğunu belirtip bunun sadece bir tesadüf olduğunu yazanlar oldu vs.iğim moralim bozuldu,topiği kapatmak istedim falan ama dediğim gibi inancım daha ağır bastı.sizlerin inanmasıda çok memnun ediyor beni, faydasını göreceğinizi ve birgün biryerde beni anacağınızı biliyorum çünkü
inanmak deyince :) bu sonuçları sadece inandığımız için aldığımızı söyleyenler bile var sanki her ay acemi büyüsü yapıp tutturuyoruz bacaklarımıza aldığım yorumlarda liste başıdır,sahibi de herşeye muhalefet arkadaşım filiz'dir

boşver,bizde marketten alırız :)
işlletmeci55 e bi güle güle kullan yazayım dedim, duramamışım
dün tüm gün ve geceyi derse ve okumaya ayırınca,günlük sarfetmem gereken kelimeler içimde kaldı tabi:)
bugün dökülecekler iyi kötü demeden, katlanın artık

senin inadını bana yollasanda işe yaramaz :) siteyi bir arkadaşım yapacaktı,ben hiç anlamam çünkü. ücretsiz olduğu için herhalde bir türlü yaptıramadım.ee hoca ne demişarayı veren düdüğü çalar! şimdi böyle sokak tabiriyle beleşçi gibi göründüm ama öyle değil işin aslı.
kısacası ihtiyacı olan herkese elini uzatan aycangül,kendi ihtiyacı olduğunda avcunu yalar.ihtiyacı giderilmediği gibi bir de üstüne hayalkırıklığı ve kırgınlık biner! bende karar verdim bundan sonra kimseden küçücük bir yardım istemeyeceğim.dolayısıyla site yatar fundacım:) ağustosa kadar yapılırsa ne ala, ağustosta yeniden yıllık ücret ödemeye hiç niyetim yok.
bak bugün bir dokun,bin dökülsün durumu var bende gördün mü en iyisi bugün yazmayayım buraya:)

inşallah canım:)
bu mesajı gördüğümde çok sevindim.nedenine gelince:sadece regl sonuna getirerek 1-2 yılda tüylerden kurtulunabilir mi acaba diye bir soru varda kafamda.çünkü gelen bazı mesajlar bunu savunur nitelikteydi.
şimdi senin mesajını okuyunca bunun için 1-2 yıl değil,yılların gerektiğini anladım :) üstelik hala devam ettiğin anlaşılıyor.
demekki tek başına yetmiyor,iyi sonuç alanlarda farkında olmadan ay'dan yardım almışlar:)
bilgi basamaklarını topluca atlamış gibi oldum,teşekkür ederim:) malum bunu denemek yıllar gerektirir.

canım yaa ben kaçırdım şubat tarihini. martın ilk tarihleri ne zaman yazarsın acaba. nisan da doğumum var mart ta ne zaman alsam diye zaman belirlemeye çalışıyorum.

aycangül, bunu bende düşünüyordum, bazı aylar çok iyi sonuç alıyorum ama iki ay üst üste iyi sonucu tutturamıyorum sanırım adetinde etkisi var çünkü çok iyi sonuç aldığım aylar adetimin 2-3gün sonrasına denk geliyor. bir sonraki ayda ilk tarihte adetli 2. tarihtede adetim biteli 1,5 hafta olmuş oluyor ve sonucu da önceki alışım kadar iyi olmuyor. aynı sonucu tekbaşına özel tarihle yada tek başına adet sonrası da alamıyorum... belki formul, özel tarihsaat+adet sonrasıdır, nedersin?

ya bir şey daha sorcam .. bu hangı bolgeyı hangı saatte aldıgımız nıcın onemlı ılk sayfada saatı kaydedın fılan yazıyo :26:

merhaba adet dönemi benim kafamı karıştırdı biraz. 5 aylık bebeğim var emzirdiğim için adet görmüyorum. birinci ya da ikinci alternatif farkeder mi acaba. şubatta ikinci alternatifte gitmiştim epilasyona.:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…