ben emla krem i deneyeceğim , araştırdım çok memnun olan var.. annem haftaya hastahaneye gidecek , söyledim doktoru ile iyi anlaşıyor yazdıracak... kuzenimde bizim ordaki doktor istediğini yazar dedi, kendi adına alacak bana :) etti mi 2.... yaşı 20... 2 ile 20 yi çarp eder sana 40, 40. YILIMIZ KUTLU OLSUNxD bugün espirikkkliğim tuttu da xD
Bu konu dikkatimi çekti ve uygulamaya bu ay başladım ve her ay seni takip edeceğim.Sana bir şey sormak istiyorum.Ben şimdi 3.5 aylık hamileyim.Hamilelik bu sistemi ne kadar etkiler.Adet görmediğim için verdiğin tarihleri hangisi uygun olursa uyguluyorum.Bu süreci nasıl etkiler.Bir de 1 yıla yakın bu sistemi uyguladığını yazmışsın sen deki sonuçlar nasıl?Bilgilendirirsen sevinirim.Teşekkürler...
ben kendimi denek gibi kullandığım için beni baz almanız doğru olmaz öncelikle.ben bazen tarihlerin dışına çıkıyorum
bazen olumsuz olabilir mi diye düşündüğüm zamanlarda alıyorum..o nedenle bazı arkadaşlarımda olduğu gibi % 70-80 azalmadan bahsedemiyorum.
ancak tüm bu olumlu olumsuz zamanları denememe rağmen büyük değişim var eskisine göre.dudak üstünde ve ufak tefek yerlerde rahatsız edici birşey kalmadı.
bacaklarımda ve genital bölgede renkleri ve sıklığı değişti mesela.eskiden çifter çifter çıkan köklerden artık tek çıkıyor.birde ekim ayıydı sanırım tüm deri altı tüylerimden kurtuldum.her ay epilasyon sonrasında elimde iğneyle onları çıkarır,yeniden epilatörle üzerinden geçerdim.o aydan beri tek bir tane bile olmadı
bu aydan itibaren yaza kadar denemeyi bırakıp düzenli almayı düşünüyorum.yaz hazırlığı diyelim yani :)
önümüzdeki aylarda daha sağlıklı bilgi verebilirim.
öncelikle tavsiyelerniz için teşekkür ederim.ama benim size bir kaç sorum war?cevaplarsanız çok sevinirim.bu ay hesabını okuyorum okuyorum anlamadım gitti.mesela ben her ayın beşinde düzenli olarak adet oluyorum.hangi günler yapsam uygun olur.öğrenci olduğum içinde sizi takip etmekte zorlanıyorum.birde aşırı tüylenme olduğu içinde bazen ünv bile gitmek istemiyorummm ya bana yardımcı olun.birde göğüs kısmındada war almamı önerirmisiniz.cevap yazın lütfennn
sen kefir işini ne yaptın,ben senden kefir mayası bekliyorum hala
yaaaaaa ben bu işi beceremedim.yoğunluktan mı? yoksa tembellikten mi anlamadım ama bir türlü kefiri mayalandıramadım...:18:azimle tekrar deneyeceğim. bir ara güzel mayalanma oluyordu bu günlerde yine durdu kullanan arkadaşlar hazır süt alma inek sütü al da yap dediler bu sefer öyle deneyeceğim bzim bakkala siparişi verdim.
inatla devam edeceğim ben bu işe ...
benim bu inadımdan biraz sana da göndereyim şu site olayı bitsin
aycangül mart tarihleri ne zaman açıklanır acaba ayın ilk günlerimi yoksa daha varmııı???
Merhaba ;
Uzun süredir bu siteyi takip ediyorum ve birçok konuda verilen bilgilerin faydasını gördüm.Bu konuda da büyüklerimden duyduğum kulaktan dolma bilgilerim var fakat bunu ayrıntısıyla inceleyip canla başla usanmadan bilgilendirmeyi çalıştığınız için öncelikle teşekkür ederim.Kesinlikle uygulandığında faydasının görüldüğüne inanmaktayım.Babannemin söylediği zamanlara uyarak yaptığımda bikini bölgemde yer yer boşluklar olduğunu farkettim ayrıca o boşluklarda hala tek bir tüy bile yok. tabi yoğunluk ders sınav derken insan sürekli söylenilen zamanda uygulayamıyor.Neyseki bu topiğe rastladım ve bu kadar insanın hevesle ve inanarak yapması ve üstüne olumlu sonuçlar alması hiçte boşa bir çaba olmadığının göstergesi bence.Bende de daha fazla umut olmaya başladı verilen tarihi 3 gün önce kaçırmışım ama bir sonraki tarihi kesinlikle uygulayacağım.Şimdiden teşekkürlerr
sen kefir işini ne yaptın,ben senden kefir mayası bekliyorum hala
yaaaaaa ben bu işi beceremedim.yoğunluktan mı? yoksa tembellikten mi anlamadım ama bir türlü kefiri mayalandıramadım...:18:azimle tekrar deneyeceğim. bir ara güzel mayalanma oluyordu bu günlerde yine durdu kullanan arkadaşlar hazır süt alma inek sütü al da yap dediler bu sefer öyle deneyeceğim bzim bakkala siparişi verdim.
inatla devam edeceğim ben bu işe ...
benim bu inadımdan biraz sana da göndereyim şu site olayı bitsin
Ben yıllardır adet bitiminden sonraki 1 hafta içinde alırım tüylerimi. Bunun en önemli faydası hiç acımaması hatta kendiliklerinden geliyor kıllar. Bu yüzden buna inandım ben, bu ay farketmeden doğru tarihte almışım. 18 Şubat:) O zaman ben de varım diyorum.
Teşekkürler Aycangül... Emeğine sağlık... Önümüzdeki ay unutmam inşallah...da buraya bakmadan yolunmam...
aycangül, canım ya mart tarihleri ne zaman vereceksin iğneli epilasyondan randevu alıcam da
inşallah canım:)
bu mesajı gördüğümde çok sevindim.nedenine gelince:sadece regl sonuna getirerek 1-2 yılda tüylerden kurtulunabilir mi acaba diye bir soru varda kafamda.çünkü gelen bazı mesajlar bunu savunur nitelikteydi.
şimdi senin mesajını okuyunca bunun için 1-2 yıl değil,yılların gerektiğini anladım :) üstelik hala devam ettiğin anlaşılıyor.
demekki tek başına yetmiyor,iyi sonuç alanlarda farkında olmadan ay'dan yardım almışlar:)
bilgi basamaklarını topluca atlamış gibi oldum,teşekkür ederim:) malum bunu denemek yıllar gerektirir.
8 mart öğleden sonraya alabilirsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?