Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikinci alternatifi bekleyenler kimler bir göreyim arkadaşlar !!!
ben eski notlarımı karıştırdım mesajını alınca; ağustos ayında vermişim :)
tam altı ay olmuş ağda yapmayalı:)
çok benzer bir zamandı bu,kaçırmana çok üzüldüm gerçekten.
aycangüllll 1. alternatifte tüm bölgelerimi aldım. 20sinde adet olacağım. sence 2. alternatifte kırılanları tekrar almalımıyım yoksa kendi haline mi bırakayım?
aycangüllll 1. alternatifte tüm bölgelerimi aldım. 20sinde adet olacağım. sence 2. alternatifte kırılanları tekrar almalımıyım yoksa kendi haline mi bırakayım?
aynı durumdayız, ben almıycam 3 gün öncesi çok yakın ayrıca ben ağdayla alıyorum (epilatörü genital-koltuk altı için kullanıyrm) o yüzden 3-5 tüy için cildime ağda yapıştrıp çekmek cazip gelmiyo.
ama illaki alman gerekiyosa büyük kayıp değil çünkü kırılanlar var sadece.
Ben de bu dertten muzdarip biri olarak senelerdir nette çare ararım. Kadınlar kulubünü de takip etmeme rağmen yeni gördüm bu yöntemi. Çok mantıklı geldi bana. Bende bazen bilmeden ağdamın bu dönemlere rastladığını düşünüyorum. Çünkü bazen geç ve güçsüz çıkıyodu ve anlam veremiyordum. Şimdi demek ki bundan dolayıymış diyorum. Ve teşekkür ediyorum aycangul'e. Konunun hepsini okuyamadım tabi 711 sayfa ama şu annenizin saç boyama işi nedir merak ettim. Ay fazları da ilginç geldi. Ve ''ay toprak elementi burçlarından (boğa,başak,oğlak) burçlarından geçerken de tüylerden kurtulmak için doğru zamandır.'' demişsiniz. Bu önümüzde ki aylarda hangi günlere rastlıyor. Ayrıca bu ay ben kaçırdım geç gördüm ve 2. alternatif de adetime 2 gün kalmış olacak. Yine de denesem mi? Faydası olur mu acaba?