• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

ben eski notlarımı karıştırdım mesajını alınca; ağustos ayında vermişim :)

tam altı ay olmuş ağda yapmayalı:)

çok benzer bir zamandı bu,kaçırmana çok üzüldüm gerçekten.

Canımm ya bende çok üzgünüm gerçekten :)Aslında bu kadar beklemeyecektim ama makine kullandığım için kıl dönmesine rastladım ne yazık ki. Neyse ki uzattım cici tüylerimi :) :) :) Artık senden gelecek haberi bekliyorum,her gün bakıyorum siteye bekliyorum vallahi :) Neyse ki ilgilisin ve hiç bir çıkar gözetmeden zamanını bize harcıyorsun,teşekkürler tekrar :) Neyse artık bu sefer kaçırmış olsam da vereceğin tarihi sabırsızlıkla bekliyorum,aldığım tarihi de not aldım unutmam öyle ben :) :)
sağlıcakla kal :):16:

kollarım hariç her yerimi aldım
2. aternatife kadar kollarım da çıkar heralde
bu ay bi mucize olsa keşke bi daha hiç çıkmasalar:54:

Ben de bu dertten muzdarip biri olarak senelerdir nette çare ararım. Kadınlar kulubünü de takip etmeme rağmen yeni gördüm bu yöntemi. Çok mantıklı geldi bana. Bende bazen bilmeden ağdamın bu dönemlere rastladığını düşünüyorum. Çünkü bazen geç ve güçsüz çıkıyodu ve anlam veremiyordum. Şimdi demek ki bundan dolayıymış diyorum. Ve teşekkür ediyorum aycangul'e. Konunun hepsini okuyamadım tabi 711 sayfa ama şu annenizin saç boyama işi nedir merak ettim. Ay fazları da ilginç geldi. Ve ''ay toprak elementi burçlarından (boğa,başak,oğlak) burçlarından geçerken de tüylerden kurtulmak için doğru zamandır.'' demişsiniz. Bu önümüzde ki aylarda hangi günlere rastlıyor. Ayrıca bu ay ben kaçırdım geç gördüm ve 2. alternatif de adetime 2 gün kalmış olacak. Yine de denesem mi? Faydası olur mu acaba?

ben bu konuyu daha önce okumuştum denemek kısmet olmamıştı bu ay kesin denemeye kararlıyım bugün bi bakayım tarihlere dedim tüh birinciyi kaçırmışım neyse beş gün bekleyivereyim ikincide kol ve bacak alcam diğer yerlere lazer yaptırıyorum zaten inş ben de faydasını görürüm benim babaannemin de gençken çokmuş sonra tamamen bitmiş o zamanlar lazer vesaire olmadığını düşünecek olursak demek ki bu yöntem işe yarıyor

bende bol tüylü tüslü biri olaraktan uygulamak istiyorum
ilk tarihi uygulamadım regli olucam hemen çıkar diye
2. tarihide bitmiş olur umarım reglim bugün yarın olucam:(

bende ikinci alternatifi bekliyorum valla kızlar reglim yeni bitti. sadece iki ay bu tarihlere uymama rağmen acayip gözle görülür bi değişim var :) hadi hayırlısı hepimiz için evlilik öncesi mükemmel bi uygulama :) Allah razı olsun senden aycangülll.. :)

aycangüllll 1. alternatifte tüm bölgelerimi aldım. 20sinde adet olacağım. sence 2. alternatifte kırılanları tekrar almalımıyım yoksa kendi haline mi bırakayım?

aycangüllll 1. alternatifte tüm bölgelerimi aldım. 20sinde adet olacağım. sence 2. alternatifte kırılanları tekrar almalımıyım yoksa kendi haline mi bırakayım?

aynı durumdayız, ben almıycam 3 gün öncesi çok yakın ayrıca ben ağdayla alıyorum (epilatörü genital-koltuk altı için kullanıyrm) o yüzden 3-5 tüy için cildime ağda yapıştrıp çekmek cazip gelmiyo.

ama illaki alman gerekiyosa büyük kayıp değil çünkü kırılanlar var sadece.

aycangülüüm bacagımın ust kısmı ve genıtal bolge ıcııınn 2. altrnatıfı bende bekleyenler arasındayım :61:

aynı durumdayız, ben almıycam 3 gün öncesi çok yakın ayrıca ben ağdayla alıyorum (epilatörü genital-koltuk altı için kullanıyrm) o yüzden 3-5 tüy için cildime ağda yapıştrıp çekmek cazip gelmiyo.

ama illaki alman gerekiyosa büyük kayıp değil çünkü kırılanlar var sadece.

rahatsız etmiyorsa almayın,gerek yok..

Ben de bu dertten muzdarip biri olarak senelerdir nette çare ararım. Kadınlar kulubünü de takip etmeme rağmen yeni gördüm bu yöntemi. Çok mantıklı geldi bana. Bende bazen bilmeden ağdamın bu dönemlere rastladığını düşünüyorum. Çünkü bazen geç ve güçsüz çıkıyodu ve anlam veremiyordum. Şimdi demek ki bundan dolayıymış diyorum. Ve teşekkür ediyorum aycangul'e. Konunun hepsini okuyamadım tabi 711 sayfa ama şu annenizin saç boyama işi nedir merak ettim. Ay fazları da ilginç geldi. Ve ''ay toprak elementi burçlarından (boğa,başak,oğlak) burçlarından geçerken de tüylerden kurtulmak için doğru zamandır.'' demişsiniz. Bu önümüzde ki aylarda hangi günlere rastlıyor. Ayrıca bu ay ben kaçırdım geç gördüm ve 2. alternatif de adetime 2 gün kalmış olacak. Yine de denesem mi? Faydası olur mu acaba?

bu ay böyle başla tatlım önümüzdeki aylarda en uygun günleri seçersin:)

2.alternatif tarih bana uyuyor 1.kaçtı..
2.de yaparım..:21::46:

zaten ne zamandır hep bişey çıkıyor ,tutturamıyorum tarihleri:14:

Son düzenleme:
Back