Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

benim de tüy sorunum var bir buçuk seneye kalmaz evleneceğim.. ama tüy çok bende, yaklaşık 3-4 gündür bu bölümü takip ediyorum.. çünkü lazerden de sonuç alınamayabiliniyor ve de pahalı ... baktım ki nerdeyse herkes olumlu sonuç almış bende deneyeceğim... 1. alternatifi yapacaktım fakat adetim gecikti.. ve bugün adet oldum, 5 gün sürer ve 2. alternatife yetişebilirim, ablama ve anneme de tavsiye ettim.. umarım bende de aynısı olur :/

saracoglu konusuyor su anda saba tumerde, nane yiyin dedi, sabah,ogle,aksam 1 hafta, 2. hafta azaltarak, 3. hafta dahada azalatarak, ozellikle yuz tuyleri incelicekmis , acaba mi?

Bunu denemek istiyorum ama önce 7-8 gr. nanenin ne kadar olduğunu öğrenmem gerek...Bunu da deneyelim bakalım,zaten severim bahaneyle bir ay daha fazla yerim aycangülümün yöntemiyle 2 si bir arada olunca belki daha da etkili olur.

rahatsız etmiyorsa almayın,gerek yok..

benım rahatsızlık degılde şöyle bır durum var. benım kollarım aldıktan 3 gun sonra cıkmaya baslıyor. çünkü kırılıyor cıkısından bellı. sirle alıyorum okadar acı cekıyorum 3 gun sonra dıken dıken. ondan dedım ama dahada guclencekse kıllar almam tabıı.

bende 2.altarnetifte kolları halledecegim.1.altarnetifte yuzumü yapmıstım cıktılar ya.

bende çene ve bıyık kaş için 1. alternatifi kullanmıştım.kaş bıyık az çıktı ama şu çenemdeki tüyler hem köklü hemde sert çıkıyor..2.alternatifi beklemeye çalışcam inşallah çok belli olmaz.Öğretmenim çocukların gözü de üstümde.Pöff

berna,tüylerini almadan bir kaç gün öncesinden nemlendiriyor musun?

kızlar bende 2. alternatifi beklioum 1.sinde regl olmuştum
zaten geçen ayda 2.alternatifi uygulamıştım bacaklarımda doğru düzgün hiç bişi yok seyrek çıkmış paket ve koltuk altıda
inş düzenli bi şekilde yaza kadar devam edersem ii bi başarı elde ederim

yalnız bende çok batık oluşuyo ya acaba 1 ay ara mı versem yaza doğru.Ayrıca zaten şu anda hepsi aynı anda uzamıyolar.Yeni yeni çıkıyo bazıları.Ara vermek için de nispeten daha az etkili olan bir ayda ara vermek istiyorum.Ama bunu önceden nasıl bilebiliriz?

Bende gecen ay denedım cok arastırmıstım bu konuyu daha önce duymustum cunku cok ama cok sevındım görunce .ben beyaz tenlıyım seyrek ve yumusak tuylerım.gecen ay aldım seyreklıgınde bı degısıklık olmadı bariz bellı derecede sert cıktı,ama ben guvenıyorum bu yönteme bellıkı hormon vs benımle ılgılı bı durumdu bu ay tekrar deneyecegım yılmak yok.arkadasımada cok tesekkurler her ay duzenlı bızımle ılgılenıyor :)

arkadaşlar birkaç gündür çok yoğun çalışıyorum,çok mesaj birikmiş.
çoğu konuyu bilen arkadaşlar tarafından cevaplanmış,sağolsunlar:)
yeni gelen arkadaşlarıma hoşgeldiniz diyorum.inşallah ilk seferden faydasını görürsünüz,şifa olsun.
2.alternatifi değerlendirecek olan arkadaşlarım cildinizi nemlendirmeye başlayın lütfen ki alırken kırılma olmasın.
birde çok özel olmayan sorularınızı özel mesajla değil buraya yazarak sorun.böylece daha çabuk cevap alabilirsiniz.
mesaj kutum çok çabuk doluyor ve yetişemiyorum.
hepinizi seviyorum:)

sabahtan nemlendirmiştim canım aksamına da aldım. bugun 4. gun ve kılların%70 i jiletle almış gibi diken diken. kuzenim 2 hafta önce almıs. kollarımız aynı durumda. napıcam ben

canım neden böyle,kırıyor musun alırken yoksa kökten alıyorsunda 4 günde mi çıkıyor?

kökten alsam bu kadar cabuk çıkmaz herhalde canım kırılıyor galiba rolon sirle alıyorum ben birde kıl hangi yöne çıktıysa ona dikkat ederek alıyorum. acaba baska yöntem mi denesem bilemedim. 4 günde çok erken yaa. yazık bana ..

bernacım bundan sonraki ilk ağdanı iyi bir kuaföre yaptırarak sorunun nedenini kesinleştirmeye çalışmanı öneriyorum.
yine aynı şey olursa sorunun nedenini arayalım.

Aycangül merhaba, iyi olmanı umuyorum..
Benim tüylerim daha yeni yeni çıkmaya başlıyor ama bazıları siyah nokta gibi duruyor deri altındalar sanırım..
Çıkamıyor mu acaba onlar, birde ben epilasyonla alıyorum sanırım ondan değil mi ?
(Bacak bölgesinde ki tüylerden söz ediyorum kimisi yeni yeni çıkıyor )
Teşekkürler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…