ilk alternatifi adet olmak suretiyle kaçırmış ve 2.alternatifin gelmesini bekleyen tüylü bamya benim
saracoglu konusuyor su anda saba tumerde, nane yiyin dedi, sabah,ogle,aksam 1 hafta, 2. hafta azaltarak, 3. hafta dahada azalatarak, ozellikle yuz tuyleri incelicekmis , acaba mi?
rahatsız etmiyorsa almayın,gerek yok..
bende 2.altarnetifte kolları halledecegim.1.altarnetifte yuzumü yapmıstım cıktılar ya.
berna,tüylerini almadan bir kaç gün öncesinden nemlendiriyor musun?benım rahatsızlık degılde şöyle bır durum var. benım kollarım aldıktan 3 gun sonra cıkmaya baslıyor. çünkü kırılıyor cıkısından bellı. sirle alıyorum okadar acı cekıyorum 3 gun sonra dıken dıken. ondan dedım ama dahada guclencekse kıllar almam tabıı.
berna,tüylerini almadan bir kaç gün öncesinden nemlendiriyor musun?
sabahtan nemlendirmiştim canım aksamına da aldım. bugun 4. gun ve kılların%70 i jiletle almış gibi diken diken. kuzenim 2 hafta önce almıs. kollarımız aynı durumda.napıcam ben
kökten alsam bu kadar cabuk çıkmaz herhalde canım kırılıyor galiba rolon sirle alıyorum ben birde kıl hangi yöne çıktıysa ona dikkat ederek alıyorum. acaba baska yöntem mi denesem bilemedim. 4 günde çok erken yaa. yazık bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?