• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Kizlar biri bana su sprey ve kremin adini verebilirmi?ben ilk defa duydum boyle bisey oldugunu...dogumdan sonra bikini bolgeme korkudan agda yapamadim hep krem kullaniyorum bu krem veya spreyle tekrar agdaya baslayabilirim,kollarimada tuy sarartici kullaniyordum artik kollarimada agda yada makina yaparim,bu arada pahali biseymi?

Kizlar biri bana o spreyin veya kremin adini verebilirmi?az once msj yazdim gonderilmemis galiba!!!

ben de ikinci alternatife kaldım. eşim şehir dışında oğlum da iki gün çok mızmızlandı rahat bırakmadı. sadece koltukaltlarımı alabildim. ama 17sinde yapcam inş. komple.

ikinci alternatifi bekleyenler kimler bir göreyim arkadaşlar !!!

bende bekliyorum aycangül .
geçen ayda 2. alternatifde yapmıştın tam saatinde hemde .(21 ocak saat 16.07den 16 :55 şe kadar bitirmiştim . .ankaradayım
bacaklarım henüz çımadı bile . diger yerlerde yeni çıkıyor ama eskisine oranla cansız .
şu an reglim o yüzden 2. tarihe kaldım bu ayda ..
diger yakın arkadaşlarımada önerdim bu ay onlarda başlıycaklar benim burdaki tarihleri vermemle .:34:
sagolasın aycan inşallah bu yolla bu fazlalıklardan tümden kurtuluruz .:16:

Son düzenleme:
arkadaşlar üst üste teşekkür mesajları gelmiş,ne güzel :) bende size teşekkür ederim,inanıp güvendiğiniz için,uyguladığınız için.

bana teşekkür etmenizin en güzel yollarından biri de ağdanızı yaptıktan sonra kaybolmayacak bir yere detaylı bir biçimde not almanızdır.hangi gün yaptınız,kaçta hangi bölgenizi aldınız..
bunlara çok ihtiyacım oluyor.ancak istediğimde genellikle " tahmin etmedim böyle olacağını ve not alamadım" şeklinde cevap alıyorum. hatırlayın diye tarihlerin altına da yazıyorum halbuki.
itiraf etmeliyim ki bu duruma çok içerliyorum,çünkü sizden istediğim çok küçük birşey.ben saatlerimi veriyorum (seve seve, asla da şikayetçi değilim) ama 30 saniyelik not alma işlemi çoğunuza zor geliyor.

yeri gelmişken titizlikle not alan arkadaşlarıma da ben minnettarlığımı ifade edeyim.biraz sitemkar oldu, üzdüysem affedin.
[/SIZE]
Ben not alıyorum, istediğin zaman verebilirim.

ben eski notlarımı karıştırdım mesajını alınca; ağustos ayında vermişim :)

tam altı ay olmuş ağda yapmayalı:)

çok benzer bir zamandı bu,kaçırmana çok üzüldüm gerçekten.

Geçen ay 2. alternatifte aldım, bu yüzden henüz alınacak boyuta gelmediler. Çok özel bir tarih miydi? Üzüldüm şimdi:( Keşke az da olsa çıkanları almaya çalışsaydım.

Ben de bekliyorum...

ben yeni üyeyim canım arkadaşım söyledi şimdi gördüm tarihi felan..neyse ben bu sabak saa 09:50 itibariyle almıştım şimdi saat olarak biraz dışına çıkmışım... gibi dimi... bi de 2. tarih ne şimdi önümüzdeki hangi günlerde alcam...

deryacık 2. alternatif nemiş ki... bu arada sonraki tarih 17 -19 şubat mış....diğer taraf dondu kaldı bide özelden msj atamadım ...:1:

bende katılayim bari çok sıknete girememekle beraber girdikçe sayfna bakıyorum aycangül.bi kaç kez denedim açıkçası işe yarıyor senin verdiğin tarihlerde aldığım zaman ağda yapmam 1 bucuk ayı buluyor ki ben 3 haftada bir alması gereken biriyim.neyse ben 9 şubat saat 18.30 18.45 aralığında işimi bitirdim ama 1 hafta kadar sonra bir gecikme yaşamazsam adet olmam lazım bakalım ne olcak adet olmam etkileyecek mi kılların çıkış zamanını.deniyeceğiz ve göreceğiz.

bende ikinci alternatifi bekliyorum aycangül bu arada 24 aralıkta bacaklarımı almıştım ve iki ay geçti hala çıkmayanlar var çıkanlar da seyrek seyrek benim için çok önemli çünkü benim tüylerim çok sık çıkardı ve seyrek de değildi gerçekten köklerinin inceldiğini görüyorum teşekkürler...:kkk:

Back